Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Salat-ı tefriciye hakkında soru (1 Kullanıcı)

esumit

Kayıtlı Kullanıcı
herkese hayırlı günler,hayırlı haftalar.ben yeni üye oldum.uzun zamandır kafama takılıan bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.sorum şu:
ben 2 kere salat-ı tefriciye duasını 4444 kere okumak için niyet ettim.tabi 2 dileğim birbirinden farklı şeylerdi ve allahın izniyle ikiside kabul oldu.fakat ben her iki niyetimde 4444 tane okumayı tamamlayamadım ve hangisinde kaçıncı sayıda kaldığımıda hatırlamıyorum.fakat kendimi borçlu hissediyorum ve bu durumdan çok rahatsızım.borcumu ödemek için yapabileceğim birşey varmı yada bunları nasıl telafi edebilirim?
teşekkürler,

burhan33

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm sevgili kardeşim okuduklarını rabbim kabul eylesin birkere dua ederken adet bazında etmeyi bırak rabbimize sayı sayar gibi dua etmemiz yanlış ameller niyetlere göredir biliyorsun.

1_kalbin ALLAH demeli
2_dua ederken kendinden geçmelisin ALLAH aşkıyla
3_bilmezmisinki ömrün ibadetle geçse 1 gözün hakkını veremen
4_en son şöyle düşün ya rabbim dualarımızı kabul etmese nice olur halimiz
5_bol bol tevbe istigfara devam et
6_sen okudugun halde suçluluk duyuyorsan ya okumayanın vay haline ozaman
7_hayırın ve şerin ALLAH tan olduguna inanıyor ve ALLAH a tevekül ediyorsan ....rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah

ALLAH BİRDİR VE TEKTİR HZ.MUHAMMED(S.A.S) ONUN KULU VE ELÇİSİR
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH

alisay

Kayıtlı Kullanıcı
bundan şu anlaşılıyor ki; sen belirli bir sayıya bağlanmış! bir duayı zamanından, rahatından, bedeninden ve daha başka şeylerden cömertlik yaparak ALLAH için feda ettin.
ama bitirmen gereken rakama ulaşamadan MEVLA TEALA sana dileğini sana nasip etti.
ee kardeşim ALLAH-U TEALA senden daha cömert. bu durumda birşey yapmana gerek yok inşaALLAH. ama ortada bir adak olayı varsa bitirmek zorundasın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt