Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sakalından bir tutam (1 Kullanıcı)

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı
selam arkadaşlar adamın biri köyde yaşıyormuş durumu hiç ii değilmis kasabaya gideyim de toptancıdan mal alyımda evimin yarısını dükkan yapıp satayım demiş toptancıya gitmiş durumunu izah etmiş toptancı sakalından bir tutam verirsen ne istersen ****ür demiş adam kara kara düşünmüş 1 veye 2 saat bakmış çocuklar aç mecbur kalıp vermiş tabii zaman geçmiş adam durumunu düzeltmiş . bunun haberini alan komşusuda adama sormuş define mi buldun durumunu düzelttin o da durumu izah etmiş komşusuda aynı toptancıya gitmiş durumunu izah etmiş toptancıda ona sen bıyığından bir tutam ver demiş oda olduğu gibi bıyığına elini atıp masaya koymuş toptanca valla ben sana mal vermem demiş adam komşuma niye verdin bana vermiyorsun deyince onun sakalından bir tutam istedim o kara kara düşündü baktı çoluk çocuk aç çıkarıp verdi ya sen hiç düşünmeden bıyığını masaya olduğu gibi döktün sen para falan ödemezsin deyip göndermiş. ne mutlu iyi olan insanlaraB:p

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı
RE: herşeye evet demeyin

RE: herşeye evet demeyin

atabey76 yazdı:
selam arkadaşlar adamın biri köyde yaşıyormuş durumu hiç ii değilmis kasabaya gideyim de toptancıdan mal alyımda evimin yarısını dükkan yapıp satayım demiş toptancıya gitmiş durumunu izah etmiş toptancı sakalından bir tutam verirsen ne istersen ****ür demiş adam kara kara düşünmüş 1 veye 2 saat bakmış çocuklar aç mecbur kalıp vermiş tabii zaman geçmiş adam durumunu düzeltmiş . bunun haberini alan komşusuda adama sormuş define mi buldun durumunu düzelttin o da durumu izah etmiş komşusuda aynı toptancıya gitmiş durumunu izah etmiş toptancıda ona sen bıyığından bir tutam ver demiş oda olduğu gibi bıyığına elini atıp masaya koymuş toptanca valla ben sana mal vermem demiş adam komşuma niye verdin bana vermiyorsun deyince onun sakalından bir tutam istedim o kara kara düşündü baktı çoluk çocuk aç çıkarıp verdi ya sen hiç düşünmeden bıyığını masaya olduğu gibi döktün sen para falan ödemezsin deyip göndermiş. ne mutlu iyi olan insanlaraB:p

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
RE: sakalından bir tutam

atabey76 yazdı:

S.A. KARDEŞİM,
HAKİKATEN GÜZEL VE DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİR YAZI.
GÜNÜMÜZÜN TACİRLERİNE DUYRULUR, DEMEKKİ İNSANLARI ANALİZ ETMENİN BİR SÜRÜ YOLU VARMIŞ
KS.E.O.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: sakalından bir tutam

Allah razı olsun kardeşim
Eline gönlüne sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt