Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sağlıklı düşünemiyorum yardım edin lütfen (1 Kullanıcı)

DUYGU0223

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar babam cuma günü kalp krizi geçirdi 4 yıl önce de geçirmişti bypass olmuştu bu iki oldu Allah korusun üçüncüsü daha tehlikeli..
son zamanlarda maddi açıdan fazla sıkıldık onun sonucunda bu hale geldi ben de şuan çalışıyorum eylülde okula gidecektim üniv daha bitmedi benim fakat aileme maddi açıdan yardım etmk için okula gitmemeyi düşünüyorum çünkü gitsem de aklım burda kalacak ders çalışamicam bi akıl verin bana verdiğim karar doğru mu yanlış mı bilmiyorum biran önce kesinleştirmeliyim fikir ve dualarınızı bekliyorum Allah razı olsun..

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim RABBİM CC yardım etsin babana hayırlı acil şifalar versin benim babamda kardeşim vefat ettiyinde 2 kez kriz geçirdi yaklaşık 9 yıl olacak hala kalp sorunları var ALLAH CC gecinden versin inşallah hayırla iyleşirler geldimi üst üste geliyor herkesin bir sınavı var buda senin sınavın ALLAH CC tez zamanda hayırlı bir çıkış versin

DUYGU0223

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim Allah kardeşini nur içinde yatırsın ölüm hepimizin başına gelecek ama insan bünyesi bazen taşıyamıyor bende panik atak da var cumadan beri ruh gibiyim psikolojim darmadağın toparlayamıyorum kendimi babam da daha hastanede iyi ama çıkarmıyolar daha bi iki gün kalcakmış napcamı şaşırdım ruh gibi dolanıyorum ortalıkta

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim Allah kardeşini nur içinde yatırsın ölüm hepimizin başına gelecek ama insan bünyesi bazen taşıyamıyor bende panik atak da var cumadan beri ruh gibiyim psikolojim darmadağın toparlayamıyorum kendimi babam da daha hastanede iyi ama çıkarmıyolar daha bi iki gün kalcakmış napcamı şaşırdım ruh gibi dolanıyorum ortalıkta

amin amin amin ALLAH CC bir kolaylık verecektir sen içini ferah tut ŞAFİ ismi şerifiyle babanın şifasını versin inşallah

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
rabbim yardım etsin dua edin bi çıkış yolu olucaktır mutlaka
babanıza acil şifalar diliyorum
dualarımda olucaksınız
selametle.......

R

reispelin

arkadaşlar babam cuma günü kalp krizi geçirdi 4 yıl önce de geçirmişti bypass olmuştu bu iki oldu Allah korusun üçüncüsü daha tehlikeli..
son zamanlarda maddi açıdan fazla sıkıldık onun sonucunda bu hale geldi ben de şuan çalışıyorum eylülde okula gidecektim üniv daha bitmedi benim fakat aileme maddi açıdan yardım etmk için okula gitmemeyi düşünüyorum çünkü gitsem de aklım burda kalacak ders çalışamicam bi akıl verin bana verdiğim karar doğru mu yanlış mı bilmiyorum biran önce kesinleştirmeliyim fikir ve dualarınızı bekliyorum Allah razı olsun..
Ya şafi..
Allah inş babana acil şifalar verir. Sizlerde bu sıkıntılı günlerinizden bir an önce sıyrılıp hayırlı güzel günlere erirsiniz inş. Kardeşim unutmaki bu da senin için bir sınav. Belki tahammülü zor aşması engebeli ama sabır gerekmekte. Elinde sonunda her sabreden gb sende inş Allahın izniyle selamete ereceksindir. Kolay olmasa gerek bir babanın ağır bir şekilde rahatsızlanması. Ama sen gönlünden ümidini ve dilinden hayır dualarını eksik etme hiçbir zaman. Biraz sakinleş, otur ve kendini dinle. Hakkında hangisinin hayırlı olacağına karar verdikten sonra yoluna öylece devam et. Ufak bir tavsiye istersen yinede, okulunu tamamlaman en doğru karar olacaktır belkide. Ortamdan uzaklaşman ve hayalindekilere hedefindekilere ulaşmanda geç kalmamış olursun. Hem baban belkide böyle olmasını isteyecektir. Hakkında hangi kararın olursa olsun, hayırlısı olur inş. Babana tekrar tekrar acil şifalar. Dualarını eksik etme. Dualarımızda seninle.
Selam ve dua ile..

DUYGU0223

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşlerim bugün daha iyiyim çokşükür babam da eve çıktı durumu iyi yarına kadar işten çıkıp çıkmayacağıma karar vermem lazım okula gitmeyi çok istiyorum rabbim yardım etsin biran önce hayırlı bi karar vermem lazım dua edin nolur..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum guzel kardeşım
yaşlı gozlerle okudum
babamda gecen hafta kalp krızı gecırdı cok da ağır
allah yardımcımız olsun
sana bır abla nasıhatı okulunu sakın bırakma
bazen zor anlar yaşar ınsan
ama herzaman ümit etmelı
sığınmalı yaradana
ben de zor gunler yaşadım yaşıyorum da ama bılıyorum kı guzel gunler gelecek
allah yardımcınız olsun

DUYGU0223

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacim allah razi olsun babaniza da rabbim acil şifalar versin sizi çok iyi anliyorum 4 yil önce sizin gibiydim o günler geçti ama şimdi yine başladi inşallah yine geçecek allah hepimize yardim etsin büyüğüm olarak sözünüzü dinlicem ve okula gidicem gidergitmez de part time bi iş bulup çalişcam ailemden yardim almicam inşallah hakkimda hayirlisi olur

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşım
bunu nıçın yazdım en azından bıraz katkın olur ılerde ben babamı doktora gorturup getırdım
allah aşkür allah bana nasıp ettı
atalarımıza bırşeylr yapabılmek harıka bırşey onun ıcın de bıraz güçlü olmak gerek değılmı
allah şifa versın
allaha emanet ol kardeşım

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
canım rabbim acil cıkışlar nasip etsin inşaALLAH rabbim babana şifa eyler dua ederim inşALLAH babana gönlünü ferah tut rabbim cıkar yol gösterir bir an önce iyi haberlerini bekliyoruz.selam ve dua ile.

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar babam cuma günü kalp krizi geçirdi 4 yıl önce de geçirmişti bypass olmuştu bu iki oldu allah korusun üçüncüsü daha tehlikeli..
Son zamanlarda maddi açıdan fazla sıkıldık onun sonucunda bu hale geldi ben de şuan çalışıyorum eylülde okula gidecektim üniv daha bitmedi benim fakat aileme maddi açıdan yardım etmk için okula gitmemeyi düşünüyorum çünkü gitsem de aklım burda kalacak ders çalışamicam bi akıl verin bana verdiğim karar doğru mu yanlış mı bilmiyorum biran önce kesinleştirmeliyim fikir ve dualarınızı bekliyorum allah razı olsun..

duydum öncelikle çok büyük geçmiş olsun inşallah
hepimizin bildiği gibi dünya hayati sinavlardan ibaret buda senin sinavin kim ne derse desin kendin için en doğru karari sen vereceksin. Benim düşüncem kainci sinifta olduğunu bilmiyorum ama eğitimine devam etmendir. Haklisin zor olacak ama bunu onlar için yapmalisin. Okulu biraktiğinda baaban daha çok üzülmeyecek mi kizim benim yüzümden okumuyor diye babani vicdani rahat birakacakmi sence ???
Maddi anlamda burs veren özel şirketler ve eğiitim kurumlari var onlari araştirirsan sana yhardimci olurlar eminim.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallah. Ya şafi ismi hürmetine babana en kisa zamanda şifalar versin ..

Dualarinda yer almak duasi ile​

DUYGU0223

Kayıtlı Kullanıcı
haklısınız Allah hepinizden razı olsun rabbim cümlemize sağlık sıhhat nasip etsin inşaallah gidicem okuluma bursları da araştırıcam inşşallah bulurum bulamazsam da hem okur hem çalışırım yeterki babam iyi olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt