Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sadece ......... Kalpten......... Oku (1 Kullanıcı)

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
Sadece kalpten oku ve anlamaya çaliş belki de kendine bir kaç dogru bulacaksin belkide benim bir kaç yamlişimi allah ım sen hep vardın ama sen hep varsan ben neden bir hata yaptıgım zaman bir günaha yol aldıgım zaman senin varlıgını unuttum bunu çok yaptım ne zaman ki başıma bir bela geldi o zaman zaten hep var olan seni yine hatırladım ama sen hep vardın zaten o zaman sana dua ettim allah ım ben hata yaptım beni affet dedim sonsuz merhametini hep bana gösterdin affettin tekrar hayatım düzene girip üzerimdeki azabın biraz hafifleyince yine hasta nefsim seni bana unutturdu seni yine unuttum allah ım her seferinde bu son dedim kendimi kandırdım unuttugum birşey vardı seni hiç kandıramazdım her hata beni içinden çıkılmaz yollara sokuyordu sonsuz merhametin o imkansızları aşıp beni düzlüge çıkarınca sanki bunu yapan benmişim gibi herşeyi unuttum daha sonra artık farklı davranıyordun bana ben verdigin acıya dayanamayıp agladım allahım beni affet dedim o sırada gözlerimden akan yaşlar senin içindir sandım ama sen gözlerimden akan yaşları durdurunca bir gün yine gelip agladıgımda aslında senin için aglamadıgımı anladım galiba ben senin için hiç aglamadım allahım sadece kendi acılarım için aglamışım beni affet hasta nefsimize bir çare ver allahım seni senin için sevenlerden eyle bizi allah ım bizleri hayra çıkar allah ım amin

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
aminnnnnnnnnnn...,
Allah razı olsun,,,,

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepimizden razı olsun keşke şu dediklerimizi hiç unutmasak hasta kalbimizi iyileştirsek

imported_zeynep_ik

Kayıtlı Kullanıcı
keşke:(keşke böle davranabilsek hiç unutmasak rabbimizi gercekleri....

semaorhan

Kayıtlı Kullanıcı
amin Allhım senden başka kapıya muhtaç etme bizi.

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
farkında olupta kabullenemedigimiz halimize aglarım bilip de görmek istemedigimiz nefsimize yanarım

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...allah razı olsun çok doğru sözler......

gul tanem

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim
o kadar gaflet içindeyizki günahlara girdikçe rabbimizden uzaklaşıyoruz
birkereden ne çıkarki diye günaha dalıyoruz ama bilmiyoruzki herşey birkereyle başlıyor sonra devamı geliyor
rabbim bizi ıslah etsin ona layık kul eylesin
biz seni unuttuğumuz an sen bizi unutma rabbim sen her daim yardımcımız ol sevginden mahrum bırakma bizi AMİN
selam ve dua ile...

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepinizden arzı olsun unutmayalım unutulmayalım inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt