Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sadece kalbim (1 Kullanıcı)

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
bügün birşeyin farkına vardım allahım şöyle bir baktım etrafıma ordan oraya koşuşturan insanlar herkes biryerlere yetişmenin peşinde kimi işine kimi evine kimi sevdigi insanın yanına kimi sevaba kimi günaha kimide ne yapacagını bile bilmeden bir o tarafa bir bu tarafa gidip duruyordu allahım zamanın akıp gitmesi beni endişelendirdi o anda kendi kendime dedimki nereye kadar koşacak bu insanlar ve ben ve nereye koşuyoruz biraz düşündüm bir kez daha etrafıma baktım ama bu sefer biraz farklı baktım seni düşünerek baktım allahım bir kaç şeyin farkına vardım içinde oldugumuz dünyanın kuşların inasanların hatta soludugumuz havanın farkına vardım birde seni düşünmeden yaşayınca insanların etrafta boş boş koşuşturması gibi hayatımın boşa gititigini anladım allahım sen bizlere yardım et allahım seni hiç unutmamak üzere

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
sadece kalbim sana ulaşmazsa bende sana ulaşamam allahım

islamoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,
Kardeş Allah-u Teala yı tefekkür ve düşünmek,insanda kendi hatalarını aramaya vesiledir,ayrıca güzel bir hal de olduğunu unutma,tefekküre çok ca devam etmeni Yüce Allah dan dilerim bizleride dualarına eklersen sevinirim.

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
Amin kardeşim Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.Amin
dünyaya ne için geldiğimizi su gibi akıp giden zamanımızı ve şu
kısacık hayatımızı yalnız Allahcc yolunda harcayan kullarından olalım inşaAllah..
Allahcc emanet olun kardeşim..
selam ve dua ile..

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,
Kardeş Allah-u Teala yı tefekkür ve düşünmek,insanda kendi hatalarını aramaya vesiledir,ayrıca güzel bir hal de olduğunu unutma,tefekküre çok ca devam etmeni Yüce Allah dan dilerim bizleride dualarına eklersen sevinirim.

sagolasın kardeşim benimki neki varlık içinde yoklugumun farkına varmışım sadece selam ve dua ile inşallah

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
Amin kardeşim Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.Amin
dünyaya ne için geldiğimizi su gibi akıp giden zamanımızı ve şu
kısacık hayatımızı yalnız Allahcc yolunda harcayan kullarından olalım inşaAllah..
Allahcc emanet olun kardeşim..
selam ve dua ile..

amin kardeşim allah razı olsun hepimizden elden ne gelir rabbim bizleri kendini unutmayan kullarından eylesin inşallah

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
evet insanlar hep böyle.hep bir hırs içinde dünyalıkların peşinde sürükleniyoruz.ve bizler gözümüzü açmaz isek cehennemede aynen sürüklenecegiz.(allah korusun).o yüzden oturup bi düşünmek lazım.bu gidiş nereye?

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
evet insanlar hep böyle.hep bir hırs içinde dünyalıkların peşinde sürükleniyoruz.ve bizler gözümüzü açmaz isek cehennemede aynen sürüklenecegiz.(allah korusun).o yüzden oturup bi düşünmek lazım.bu gidiş nereye?

ve işin en can alıcı kısmı heran ölebilecegimiz ama bu pek kimsenin aklına gelmiyor kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt