Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sadece DUA EDİN... (1 Kullanıcı)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: sadece DUA EDİN...

Birnur yazdı:
Selamun Aleyküm

Canım Allah zihin Açıklığı versin. Hafta Sonu benimde sınavım var :( Şimdiden stres oldum. Herşeyin Hayırlısı Bakalım Nasıl geçecek. Allah Yardımcımız olsun. A.e.oB)

S.A.O ZAMAN KARDEŞELRİM HERKES,SINAVI OLAN TÜM ÜYE KARDEŞLERE DUA ETSİN.ALLAH SINAVA GİRECEK KARDEŞLEİRMİZE ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.SINAVA GİRENLER DE BİRBİRİNE DUA EDERSE İNŞAALLAH RABBİM KABUL EDER.A.E.O.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

ayse karatas yazdı:
ALLAH YARDIMCIN OLSUN MEFTUN KARDEŞ.ALLAH ŞEKER GİBİ SORULAR NASİP EDER İNŞ.SINAVA GİRMEDEN FETİH SURESİNİ OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

S.A ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

bahar58 yazdı:
Allah Hepinize Zehin acikligi versin.. En önemli sey heyecanlanmayin bende cok oluyo,, heyecanlaniyorum sonra sanki hicbirsey bilmiyormusum hepsini unutmusum gibi geliyo.. Besmele ile baslayin ( okunmus pirin ci unutmayin:D) ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN dualarimiz sizinle. Hakkinizda HAyirlisi olsun

S.A SAĞOLASIN KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
S.A ARKADAŞLAR BENİM HAFTA SONU AÇIKÖĞRETİM SINAVLARIM VAR.SİZİN DUALARINIZI BEKLİYORUM.YALVARIRIM BEN VE BENİM GİBİ AÖF MADURLARINA DU EDİN.RABBİM BİZE YARDIM ETSİN DE ŞU SINIFLARIMIZI GEÇELİM.KENDİMİ ESİR DÜŞMÜŞ ÖZGÜRLÜĞÜM ELİMDEN ALINMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM.DUALARINIZI ESİRGEMEYİN.OLAKİ ARAMIZDA BİRİNİN DUASI KABUL OLURDA SINAV GÜZEL GEÇER.ALLAH DU EDENDE ETMEYENDENDE RAZI OLSUN.AMA BEN SİZE GÜVENİYORUM.SELAMETLE.

S.A MEFTUNUM RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI İHSAN ETSİN HİÇ SİNİR STRES YAPMA ALLAHIN İZNİYLE İİ GEÇER İNŞAALLAH..RABBİM KOLAYLIK İHSAN EDER...BACIM NE DİO KARACOĞLAN BUDA GELİR BUDA GEÇER GAMLANMA GÖNÜL GAMLANMA...

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

SA BENİM KIZ KARDEŞİMDE KATILACAK ALLAH CC HEPİNİZİN HAKKINDA HAYIRLI OLANI VERSİN İNŞALLAH SELAMETLE
B)B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM...
SINAVA GİRERECEK KARDEŞLERİM...FETİH SÜRESİ'NİDE OKUYABİLİRLER..(İZACA ENESRULLAHİ VEL FETH) BU SÜREYİ YANİ...SELAMETLE..

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

S.A SINAVA GİRECEK HERKESE RABBİM KOLAYLIK VERSİN HAYIRLISINI VERSİN ALLAH IN İZNİYLE GEÇERSİNİZ. DUALARIMDASINIZ HEPİNİZ. ALLAH A EMANET OLUN

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim NEVLAM muaffak ettsin sizleri utandırmasın a.e.o

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

S.A CANIM BENİM İNŞALLAH GÜZEL GEÇER SINAVINIZ BAŞARILI OLURSUNUZ.DULARIMIZDASIN

_türkan

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.haziranda öss sınavım var.çok bunalımdayım.tefriciye okuyabilirmisiniz?ALLAH razı olsun.inşalaah kazanırım nolur dua edin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt