Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

( Sadece Ablalarım..) bana ayıracak 5 dakikanız var mı? (1 Kullanıcı)

Büyük-Cihad

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm ablalarım uzun süredir forumdayım. Hiç yorum yazmasam paylaşım yapmasamda konularınızı takip ediyorum. Dün bişey aklıma çok takıldı ve size danışmak istedim. Bunu sorarken umarım ayıp etmemişimdir. Eğer öyleyse çok çok özür dilerim şimdiden.
Biliyorsunuz ki günümüzde teknoloji baya bi ilerledi ve herşeyin kalıcı çözümleri var.
Bayanlarında bazı sorunları vardır. Özel günler istenmeyen tüyler gibi.
Çok merak ediyorum acaba istenmeyen tüyler için kalıcı çözümlere başvurmak günahmıdır?
Yani bu lazer epilasyonlar falan tüylerin tekrar çıkmasını önlüyo diye biliyorum. Caiz midir acaba ?
Hakkınızı şimdiden helal edin :)

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
cevremde kullanan cok kişi var canım lazer epilasyonu, ama arastırıp söyleyebilirim ancak.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
bugun bir hoca hanıma sordum fakat epilasyonun kansere yol actıgını söyledi ama kesın bir cevap alamadım sorularla islamıyet sitesine sordunuzmu.

Büyük-Cihad

Kayıtlı Kullanıcı
İlk defa burda soruyorm aklıma takıldı buraya geldm bende

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt