Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

saçlarım adedince başım olsa... (1 Kullanıcı)

aise_sahra

Kayıtlı Kullanıcı
Abdullah b.Huzafe es-Sehmi, çok cesur bir sahabe idi.Bizans2 a esir düşmüştü. Bizans komutanı onun cesaretini duymuştu. Bu cesur insanı kendi tarafına çekmek isteyen Bizans komutanı Hristiyan olması şartı ile onu iktidarına ortak yapma teklifinde bulundu. Aldığı cevap ''hayır'' dı.

İşkencenin akla hayale gelmeyenini tatbik etmişler , dininden dönmeyince de idamına karar vermişlerdi. Bu karar üzerine Abdullah ağlamaya başladı.Bizanslılar şaşkındı;zira kafasına defalarca kaynarsuya sokmuşlar, atların arkasına bağlayıp sürüklemişler, bütün bunlara katlanan birinin ağlamasına anlam verememişlerdi. Ona Korkuyor musun? diye sorduklarında; Böyle bir tek canla gideceğim diye üzülüyorum.Arzu ederdim ki başımdaki saçlar adedince başım olsun, onları sevdiğim ALLAH ve Rasulüne feda edeyim. Ama şu anda buna sahip değilim ve sadece bir canfeda edebiliyorum

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm kardeşim.
Rahman c.c razı olsun inşallah..
Ne kadar güzeldir, bunu söyleyebilmek..
''Saçlarım kadar başım olsa, Hak yoluna olsun feda..''
Yalnızca şehitler, sırf bir daha Allah c.c yolunda canlarını vermek için bu sözleri söyleyeceklermiş ahirette..
Gördükleri ikram ve o yüce mertebeden sonra bir daha dönmek isteyeceklermiş dünyaya...
Allah c.c bizlere de nasip eylesin inşallah..Selam ve Dua ile kardeşim.

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Böyle bir tek canla gideceğim diye üzülüyorum.Arzu ederdim ki başımdaki saçlar adedince başım olsun, onları sevdiğim ALLAH ve Rasulüne feda edeyim. Ama şu anda buna sahip değilim ve sadece bir canfeda edebiliyorum

bende müslümanım diyorum kendime.........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt