Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sabretmenin son tesbih taşında yüreğim.. (1 Kullanıcı)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Sabretmenin son tesbih taşında yüreğim..

Sabretmenin son tesbih taşında yüreğim..Doksan dokuzuncu taşı elimde sabrın...

Korkuyorum o bittiğinde bende bitmiş olucak tahammül..Yinede son taşıdır sabrın dayandırır beni bir vakit daha bilinmeye..SONRASI...bilmiyorum sonrasında içimdeki boşluğun yerini neyi eklerim elimdeki tesbihin yerine neyi koyarım BİLMİYORUM....

SABREDİYORUM İŞTE..Hemde herşeye...Son taşı sıkıca tutuyorum parmaklarımın arasında.Kayıp gidecek herşeye hazırlıklı olsun istiyorum yüreğim.Olmuyor bir insan kendini ne kadar hazırlayabilir bir bilinmeyene...

Düşünmek istemiyorum..şimdi yapabildiğimce sabırlı olmak istiyorum.Son taşını elimden düşürmemek için sabrın..

Gayret ediyorum sınırsız bir infilak yaşıyor içim.Sanki birazdan patlayacak kederinden ve son taşta düşecek ellerimden..

DÜŞMESİN GÜCÜM YETTİĞİ KADAR BENDE KAL BİLİNMEZLİĞİM...GÜCÜM YETTİĞİ KADAR ve BENDE KALABİLDİĞİN KADAR KAL SABRIM....

ALINTI

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Sabretmenin son tesbih taşında yüreğim..​

Korkuyorum o bittiğinde bende bitmiş olucak tahammül..Yinede son taşıdır sabrın dayandırır beni bir vakit daha bilinmeye..SONRASI...bilmiyorum sonrasında içimdeki boşluğun yerini neyi eklerim elimdeki tesbihin yerine neyi koyarım BİLMİYORUM....

SABREDİYORUM İŞTE..Hemde herşeye...Son taşı sıkıca tutuyorum parmaklarımın arasında.Kayıp gidecek herşeye hazırlıklı olsun istiyorum yüreğim.Olmuyor bir insan kendini ne kadar hazırlayabilir bir bilinmeyene...

Düşünmek istemiyorum..şimdi yapabildiğimce sabırlı olmak istiyorum.Son taşını elimden düşürmemek için sabrın..

Gayret ediyorum sınırsız bir infilak yaşıyor içim.Sanki birazdan patlayacak kederinden ve son taşta düşecek ellerimden..

DÜŞMESİN GÜCÜM YETTİĞİ KADAR BENDE KAL BİLİNMEZLİĞİM...GÜCÜM YETTİĞİ KADAR ve BENDE KALABİLDİĞİN KADAR KAL SABRIM....

ALINTI

selamun aleykum degerli kardeşim rabbim Sabır versin size inşaALLAH
tesbih taneleri biterse yeniden başlamalı .. her dogan gün bir ümit degilmi zorluklarımıza.. kimler zorluk çekmiyorki .ama ALLAHIN- azze ve celle - rahmetinden ümit kesilirmi.. havf ve reca... her an olmalı ..
güzel kardeşim rabbim sıkıntılarınızı gidersin sonunuzu hayırlara çıkarsın inşaALLAH KALBİNİZİN SAHİBİNE EMANETSİNİZ
muhabbetle baki selamlar ..

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim..

rabbim razı olsun sizden inşaallah..

rabbime emanet olun dua ile hayırlı günler...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Sabretmenin son tesbih taşında yüreğim..​

ALINTI

selamun aleykum degerli kardeşim rabbim Sabır versin size inşaALLAH
tesbih taneleri biterse yeniden başlamalı .. her dogan gün bir ümit degilmi zorluklarımıza.. kimler zorluk çekmiyorki .ama ALLAHIN- azze ve celle - rahmetinden ümit kesilirmi.. havf ve reca... her an olmalı ..
güzel kardeşim rabbim sıkıntılarınızı gidersin sonunuzu hayırlara çıkarsın inşaALLAH KALBİNİZİN SAHİBİNE EMANETSİNİZ
muhabbetle baki selamlar ..

Aleykümselam değerli kardeşim AMİN...AMİN...AMİN...
evet kardeşim imtihan dünyasındayız ...okuyunca hoşuma gitti ve ekledim
RABBİM sabrımı almasın benden... İNŞALLAH...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
www_antoloji_com_276164_874.JPG

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt