Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

((Sabır Ve Doğru Yol)) (1 Kullanıcı)

zeliha66

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ((Sabır Ve Doğru Yol))

B)GÜLER KARDEŞİM SABIR ÖYLE BİR KELİMEKİ İÇİNDE BENCE ÇOK SIRLAR GİZLİ KEŞKE SABREDE BİLSEK MÜKAFATI CENNET OLACAK İNŞAALLAH..CAN VERMEYE GELİRSEM HAZIR OLDUGUMU SANMIYORUM ,RABBİM HAZIRLANACAK VE HUZURUNA GELDİGİMDE ELLERİ TİTREYEREK ARŞA AÇARAK HAZIRIM,,,,YARABBİM...DEMEYİ NASİP ETSİN ...SELAMETLE B):):

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)sağolasın kardeşim.haklısın..sabır ne mükafatlı bir erdemdir,gösterebilene ve göstermeye çalışana ne mutlu...selam ve dua ile

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun Güler kardeşim. Dünyada sabırdan daha güzel birşey var mıdır ki; inanın hepimiz Rabbimizin verdiği ve vereceği sabra muhtacız. Bizleri doğru yola iletecek olan da bence sabırdır. Rabbim hepimizi her durumda sabreden kullarından eylesin İnşallah.
Selam ve dua ile.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

konak yazdı:
Allah razı olsun Güler kardeşim. Dünyada sabırdan daha güzel birşey var mıdır ki; inanın hepimiz Rabbimizin verdiği ve vereceği sabra muhtacız. Bizleri doğru yola iletecek olan da bence sabırdır. Rabbim hepimizi her durumda sabreden kullarından eylesin İnşallah.
Selam ve dua ile.
ecmain olsun inş kardeim.çok sağoalsın.evet kardeşim sabır ne güzel bir erdemdir ki ne mutlu onu gösterebilene..çok güzel yazmışsın kardşeim.sağolasın.selam ve dua ile

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim sabreden bir cemiyette yaşamayı nasip etsin bizlere.

ilbeyi

Kayıtlı Kullanıcı

selam aleyküm. adam oğluna sabrı anlatıyordu. oğlum sabrder ve çalışırsan herşeyi başarırsın. oğlu peki baba sabredersem elekle su taşıyabilirmiym. babası evet oğlum suyun donmasını bekleyecek kadar sabredersen elekle su da taşırsın. evet sabırlı olmak ve çalışmak gerekir.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

sabır etmeden baska kişilerinin kalbini kıracagıma sabredip gönül almak benim karıma olacaktır.

Allah sabredenlerle beraberdir.Çünkü doğru yol sabırdadır.B)

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun.RABBİM BİZİ( HZ EYYUB) GIBI SABREDENLERDEN EYLESİN

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

ecmain olsun kardeşlerim.sağolasınız

takan

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.A.E.O.

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

Muaz bin Cebel radıyallâhu anh naklediyor bize bu açıklamaları:

“Rasûlullâh sallallahu aleyhivesellem bir adamın şöyle dua ettiğini işitti:

- Allahım senden SABIR isterim!.

- Sen Allah’tan BELÂ istedin!. ÂFİYET iste!.

Bu çok önemli bir uyarı… Rasûl aleyhisselâmın bize işaret ettiği gerçek şu: Bir insan Allah’tan SABIR istediği zaman, farkında olmadan demektir ki, “bana belâ ver de sabredeyim”…İşte bunun için sabır istemeyi men ediyor Resûl-i Ekrem ve onun yerine “âfiyet iste” diyor!.

s.a arkadaşlar bunu bisitede okumuştum. yazdıklarınıza saygısızlık olmasın sakın yanlış anlamayın sadece sabırın yanında afiyette isteyelim. allah hepinizden razı olsun.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

dynaxon yazdı:
Muaz bin Cebel radıyallâhu anh naklediyor bize bu açıklamaları:

“Rasûlullâh sallallahu aleyhivesellem bir adamın şöyle dua ettiğini işitti:

- Allahım senden SABIR isterim!.

- Sen Allah’tan BELÂ istedin!. ÂFİYET iste!.

Bu çok önemli bir uyarı… Rasûl aleyhisselâmın bize işaret ettiği gerçek şu: Bir insan Allah’tan SABIR istediği zaman, farkında olmadan demektir ki, “bana belâ ver de sabredeyim”…İşte bunun için sabır istemeyi men ediyor Resûl-i Ekrem ve onun yerine “âfiyet iste” diyor!.

s.a arkadaşlar bunu bisitede okumuştum. yazdıklarınıza saygısızlık olmasın sakın yanlış anlamayın sadece sabırın yanında afiyette isteyelim. allah hepinizden razı olsun.
a.s kardeşim.est öyle şey mi olur ailemizde açılamn forumlarda kim ne biliyorsa paylaşabilir ve buda çok güzel oluyor..paylaşımın için çok sağolaısn kardeşim.selam ve dua ile

SpeLkRoS

Kayıtlı Kullanıcı

bu siteyi kuranLara teşekkürLer benim gibi kafası çok karısık oLan insanLara birazda oLsa yardım ediLiyor

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

Allah (c.c.) razı olsun güler kardeşim. emeğine sağlıkk.. B)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

ecmain olsun inşALlah kardeşlerim.sağoalsınız.

theays

Kayıtlı Kullanıcı

selamın aleyküm

bu zamanda sabır yok merhamet yok insanlarda dünya hayatı bizi almış gütürmüş herşeyin bizim olması için çalışıyoruz bizim sonumuz kötü öbür tarafta ALLAHU TEALANIN karşısına nasıl çıkacağız acaba diye düşünüyorum örnek ben yane inşaallah YÜCE RABBIMIZIN YÜCE RAHMETİNE NAİL OLURUZ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt