Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşlerim ben eskiden sabırsız bir insandım ama ALLAH öyle bir terbiye ediyor ki.aylardır oturmaktayım eskiden derdim ki işsizler iş beğenmiyor aslında iş var diye.şimdi başıma geldi aylardır sabrediyorum.MEVLAM SABIR EYLESİN HEPİMİZE.
amin kardeşim... ben de çok sabırsız ve ailesine karşı bu yüzden asi gidebilen gergin biriyim. inşallah sakinleşirim... rabbim yardımcımız olsun..size de en kısa zamanda hayırlı bir iş nasip etsin..
İKİNİZDEN de ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH BULURUM HAYIRLI CUMALAR SİZEDE.kardeşim sende biraz da sakin yaşa ana babaya ses yükseltmek en büyük günahlardan biliyorsun.
bu da bizim sınavımız.sıkıntı stresler verilecek sabrediyormusun bakalım diye evet tövbe haşa yeter gibi değil ama bıkkınlık olabilir ama yinede sabır.