Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sabah namazı vakti - mutlaka dinleyin ! (2 Kullanıcı)

ihlas61

Kayıtlı Kullanıcı
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_kMKG8IaCXY[/YOUTUBE]

Dost tv ye teşekkürler....

belmurat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.beslermobilya.com
selamünaleyküm

selamünaleyküm

kardeşim allah razı olsun cok güzel bi video ama ben sabah namazlarına kalkamıyorum cok istiyorum ama tembellik yapıp kalkmıyorum..selam ve dua ile.

ihlas61

Kayıtlı Kullanıcı
kalkarsın inşallah ben debazen kalkamıyorum ama sonra kaa yapıyorum mühim olan farz selam ve dua ile....

zozan83

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. video gerçekten çok güzel...arkadaşlar şeytana yenik düşmeyin namazlarınızı vaktinde kılmaya çalışın sabah namazlarına kalkın bir vakti kaçırmanın 80 yıl cezası var bu kadar yıl yanmayı göze alabilirmiyiz.....onun için namazlarımıza dikkat edelim..allaha emanet olun..

ihlas61

Kayıtlı Kullanıcı
Allah' Teala öyle affedici öyle bağışlayıcı ki mahşer günün de meleklerine sorduruyor "Kulumuz nafile namazları varmı bir bakın eğer varsa kılmadığı farz namazlarını onlarla telafi edin" diye farz namazı önemli olduğu gibi nafile namazlar da çok önemli namaz lardır..
Selam ve Dua ile..........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt