Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

s.a (1 Kullanıcı)

abdullah_47

Kayıtlı Kullanıcı
ben e-kart resmimi nasıl değiştirebilirim

esra01

Kayıtlı Kullanıcı
RE: s.a

kardeş bende aynı dertten muzdaribim öğrenirsen banada sölee
ama bak ana sayfada sağda hoşgeldin abdullah diye bişey görürsün altta avatar seçimi var ordan değiştirebilirsin ama sınıırlı var

abdullah_47

Kayıtlı Kullanıcı

esra01 yazdı:
kardeş bende aynı dertten muzdaribim öğrenirsen banada sölee
ama bak ana sayfada sağda hoşgeldin abdullah diye bişey görürsün altta avatar seçimi var ordan değiştirebilirsin ama sınıırlı var

s.a sizin dediğiniz yolları denedim ve de oldu sizde deneyin belki olur orda bazı yazılar var onlara tıklayınca resimler altta gözüküyo beğendiğini seçiyon sonra kaydet diyosun selametle kalın

esra01

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
ALEYKÜMSELAM...

SAĞ TARAFTA "AVATAR SEÇİNİZ" YAZAN YER VARDIR ORAYA TIKLAYARAK "AVATAR SEÇİNİZ" RESMİNİZİ DEĞİŞTİRE BİLİRSİNİZ.! HAYIRLI GECELER ALLAH C.C. KOLAYLIK VERSİN SELAM DUA VE SAĞLIKLA KALINIZ.

FE EMANİLLAH
tamamda senin avatarın orda var mı mesela bende bilgisayarımdan bir resmi avatar olarak seçmek istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt