Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.A ŞU RESME BAKANIN YÜREĞİ DAYANIRMI KENDİMİZİ ONUN YERİNE KOYARSAK BİR KERE
(1 Kullanıcı)
ARKADAŞLAR BU ÇOCUK YOLDA EMEKLEYEREK YAPILAN YEMEK YARDIMINA ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR AKBABA İSE ONUN ÖLMESİNİ BEKLİYOR BU FOTOĞRAFI ÇEKEN KEVİN KARTER NOBEL ÖDÜLÜ KAZANMIŞ FAKAT ÜÇ AY SONRA BUNALIMA GİREREK İNTİHAR ETMİŞ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
RE: S.A ŞU RESME BAKANIN YÜREĞİ DAYANIRMI KENDİMİZİ ONUN YERİNE KOYARSAK BİR KERE
ALLAHIM BİZ NEREYE GİDİYORUZ
DÜNYA NE HALE GELDİ
ONLAR ORDA O HALDEYKEN BİZLER NASIL YİYİP İÇEBİLİYORUZ
RABBİM BİZE ONLARA DAHA FAZLA YARDIM EDEBİLMEMİZ İÇİN İZİN VER VE ONLARA YARDIM ET
SEN HERŞEYİN HAYIRLISINI BİLENSİN
RABBİM SABIR SABIR SABIR VER(AMİN)
RE: S.A ŞU RESME BAKANIN YÜREĞİ DAYANIRMI KENDİMİZİ ONUN YERİNE KOYARSAK BİR KERE
AMAN ALLAH´IM ETRAFTA YEMEK SECEN O KADAR COCUK VARKI !!!
ONLARA COK KIZIYORUM EBEVEYNLERINEDE
BEN OGLUMA HEP AC INSANLARI ANLATIRIM YEMEKLERI YOK EVLERI YOK DIYORUM NE OLUR HERKES BÖYLE YAPSA RIZIKLARIMIZI PAYLA$SAK
ALLAH ONLARA SABIR VERSIN RIZK NASIP ETSIN
bu resim babamın işyerinin 2 yıl önceki takviminde vardı.ilk gördüğümde saatlerce ağlamıştım.şuan o çocuğa ne olduğu belli değil.kevin karter de resmi çeker çekmez oradan ayrıldığı için ne olduğunu düşünerek bunalıma girip ölmüş.o küçücük çocuğu orda bırakıp gitmeye gönlü nasıl el verdi bilmiyorum.ALLAH öyle insanların gönlüne merhamet versin.bizede biraz şükretme isteği versin.bunlar görüpte haline şükretmeyene YUH olsun...
bu resmı ve buna benzeyen daha bıcok resmı msn space koymstum ben bıcok insan bunu gorsun ve sukretsın dıe.bu resmı gordugmden berı aklımdan hıc cıkıyo.insanllah bu resmı goren hersek rabbıme bı kez daha sukreder.hala bı cok insan halınden memnun degıl maalesefartık herkes farkına varıp sukretmelı....