mabet_bekcisi
Kayıtlı Kullanıcı
s.a öss'ye giren kardeşlerim sınavınız nasıl geçti .inşallah rabbim hayırlısını verir.cümlemize.
B)B)B)B)B)allah razı olsun akaan abi bir sen hissediyorsun zaten yokluğumu.bu sitede kimse beni sevmiyozaten allah razı olsun abim amin diyelim dua inşallah herkes hakettiği yeri bulur.allahın izniyle.selametleB)KAAN ERDEM yazdı:
SA KARDEŞİM.YOKLUĞUN BELLİ OLDU HABERİN OLSUN.İNŞALLAH ALLAH CC İZNİ İLE SENİN VE TÜM KARDEŞLERİMİZİN SINAVLARI İYİ GEÇMİŞTİR.BİZ O DÖNEMLERİ ATLATALI ÇOK OLMASADA EPEY BİR ZAMAN OLDU.ALLAH CC HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN.SELAM VE DUA İLE.
a.s kardeşim inşallah kazanırsın.allah razı olsun amin inşallah semaletleB)HuzurisLamDa yazdı:
SélamunAlwykum.bende sınawa girdim.inşallah kazanıcam.ben ve tüm sınawa giren kardeşler..herkese iyi günler..allaha emanet olunuz..sélamunAleykum
mabet_bekcisi yazdı:
B)B)B)B)B)allah razı olsun akaan abi bir sen hissediyorsun zaten yokluğumu.bu sitede kimse beni sevmiyozaten allah razı olsun abim amin diyelim dua inşallah herkes hakettiği yeri bulur.allahın izniyle.selametleB)KAAN ERDEM yazdı:
SA KARDEŞİM.YOKLUĞUN BELLİ OLDU HABERİN OLSUN.İNŞALLAH ALLAH CC İZNİ İLE SENİN VE TÜM KARDEŞLERİMİZİN SINAVLARI İYİ GEÇMİŞTİR.BİZ O DÖNEMLERİ ATLATALI ÇOK OLMASADA EPEY BİR ZAMAN OLDU.ALLAH CC HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN.SELAM VE DUA İLE.
allah razı olsun abim çok sağol.tamam söylemem bi daha.abim fena değildi 1 bölüm çok güzeldi ama ikinci onun kadar iyi değildi allahtan hayırlısı bakalım ne olur senin nasıldı abi.çok dua ettim inşallah hakettiğini alırsın.son hatırlatmaların işe yaradı biliyor musun özellilke kardeşimeB) online olsaydın ilk sana söyleyecektim sınva sonucumuaska mecnun yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
Aleykümselam; sen nerden biliyorsun bakim kalplerdeki değerinin ne olduğunu, bunu bir daha duymıyayım, Allah tan hayır umarak yaptık birşeyler inşAllah İnşAllah hayırlısı olur Allah'a emanet ol senin nasıl geçti umarım güzel geçmiştir.
mabet_bekcisi yazdı:
allah razı olsun abim çok sağol.tamam söylemem bi daha.abim fena değildi 1 bölüm çok güzeldi ama ikinci onun kadar iyi değildi allahtan hayırlısı bakalım ne olur senin nasıldı abi.çok dua ettim inşallah hakettiğini alırsın.son hatırlatmaların işe yaradı biliyor musun özellilke kardeşimeB) online olsaydın ilk sana söyleyecektim sınva sonucumuaska mecnun yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
Aleykümselam; sen nerden biliyorsun bakim kalplerdeki değerinin ne olduğunu, bunu bir daha duymıyayım, Allah tan hayır umarak yaptık birşeyler inşAllah İnşAllah hayırlısı olur Allah'a emanet ol senin nasıl geçti umarım güzel geçmiştir.
Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm tüm herkesten Allah razı olsun...Bende sınava girdim sayısal böülümünden..Benim iyi geçti başkalarına göre ama kendime göre tabi hedefime ulaşamadım
aska mecnun yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm tüm herkesten Allah razı olsun...Bende sınava girdim sayısal böülümünden..Benim iyi geçti başkalarına göre ama kendime göre tabi hedefime ulaşamadım
Aleykümselam;
Amin inşAllah Rabbim hepimizden razı olsun.. Allahtan hayırlısı kardeş... Rabbim hayırlara vesile eylesin inşAllah...
s.a abi evet sorular kolaydı özelli,kle 1.bölüm soruları full çıkartılırdı da işte 1-2 yanlışımız çıktı.yaradı abi yaradı allah razı olsun inşallah.allah herkesin istediğini herkese hayırlı kılosın inşallah.dualarımda daimsin kardeşim inşallah bende sizin dualarınızda yer alırım.allaha emanet olun.mail atsam mı diye düşündüm ama bira bir söylemek daha güzel olurdu.aska mecnun yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
Amin ecmain maşAllah yaaw işe yaradıysa ne mutlu o notlardan 5 tane soru çıkmıştı Edebiyattan haydi hayırlısı.... Allah bilir inşAllah birşeyler olur. Sorular çolay gibiydi ama fazla donanımım yoktu. Senin iyi geçtiğine sevindim inşAllah iyi haberlerinde alırız. Duaların için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim niyet vede kalbine göre versin inşAllah Allah kabul etsin kardeşim dualarda daim olmak ümidi ile online değildim ama arada gelen emaillere bakmıştın belki kardeşim yazar diye ama yazmadın sağlık olsun inşAllah sonuçuda güzel haberler olarak alırız
ecmain olsun abim.allahtan hayırlısı inşallah.inşallah istediğiniz olur.hepimize büyük geçmiş olsunB)Resul_Acer yazdı:
a.s kardeşim.allah nasip eder de girer inşallah istediği yere ya hiçbeş kolay değil bu hayatta bu bitse başka sıkıntılar başlayacak.ama allahtan umut kesilmez.ne oldu ne olacak beklentisi zorneslihantuncel yazdı:
S.A. KARDEŞİM GİRDİ SINAVA.İSTEDİĞİ BÖLÜME GİTMESİ ŞU AN İÇİN KRİTİK.AMA İNŞALLAH ALLAH 'IN İZNİYLE HAYIRLISIYLA GİDER.