Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Rüyamı yorumlar mısınız? (1 Kullanıcı)

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamün Aleyküm.Bu rüyayı sabah ezanının okunmasına yakın gördüm..Rüyamda uzun bir yol vardı her taraf karanlıktı ve yolun üzerinde iki parlak madde ama şekilsiz ne olduğu belli değil ilk önce bana yakın olan madde öyle bir parlıyorki anlatamam sanki bir güneş parçası ama sonradan sönüyor.Sonra aynısı ikinci maddede oluyor.Sizce bunun manası ne olabilir...

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
€bru;657728' Alıntı:
Es-Selamün Aleyküm.Bu rüyayı sabah ezanının okunmasına yakın gördüm..Rüyamda uzun bir yol vardı her taraf karanlıktı ve yolun üzerinde iki parlak madde ama şekilsiz ne olduğu belli değil ilk önce bana yakın olan madde öyle bir parlıyorki anlatamam sanki bir güneş parçası ama sonradan sönüyor.Sonra aynısı ikinci maddede oluyor.Sizce bunun manası ne olabilir...

a s..kardeşim beklediğiniz bir haber var gibi ve inşallah sizin için hayırlı bir cevap geliyor sevineceksiniz....

bagban

Kayıtlı Kullanıcı
ebru kardeşim rüyan güzel görünüyor. hayırlısı...
Senin aracılığınla benimde 2 gün önce ilginç bir rüyam oldu. ben de paylaşmak istiyorum.
rüyamda bir ses kevser suresinin 2. ayetini söyledi. 'Öyleyse rabbin için namaz kıl , kurban kes.' ... uyandım , ürktüm biraz... 1-2 dakika içinde de ezan okuundu. kalktım namazımı kıldım.
Arkadaşlar yorumlayabilir misiniz.
Ben rüyalara çok inanırım .
Hayırlı geceler...

elmedja

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardesım...
ruyanda yuce kıtabımız Kuran-ı Kerimi gormen yada ondan bır ayet duyman ne kadar guzeldır... bırde kevser suresını duymussun... Ruya yorumcusu olamam ama senı cok guzel seyler beklıyor... inşallah.... selametle AEO selam ve dua ile

bagban

Kayıtlı Kullanıcı
inş kardeşim. Çok merak da ettim. Hayırlara yoralım. Hayırlı akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt