Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Rüyamda şeytan öldürdüm (1 Kullanıcı)

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ben rüyamı yorumlıycak birini arıyorum

bu gece sabah namazından önce gördüm bu rüyayı,akşam yatsı namazımı kılıp hatta dilimde kelimeyi tevhitle uyuya kaldım

rüyamda maddi olarak çok düşkün hale gelmişiz eşim işsiz kalmış hiç tanımadıgım bi mahallede buldum kendimi bir apartman var ordakilerden yardım istiyorum bi kadın (bu apartmana bir şeytan musallat oldu burayı terk etmiyo diyor) bende onu kovarım sizde bana yardım edin diyorum sonra ben okuyup bişeyer yapıp merdiven boşluguna atlıyorum herkes düşüp ölücemi söylüyor ama ben siyah bir bulut şeklindeki şeytanın üstüne yüklenmiştim sonra o def olup gitti kadın bana yanmış bir tavada patlıcan yemagi verdi ama o şeytan beni ratsız etmeye başladı ruhumu daraltım vucudumu titretiyordu ben nas ı felak ı okuyup kurtuluyordum ama tekrar tekrar geliyordu çok şükür namaza uyandım çok sıkıntılı bir rüyaydı..:A:A:

mustafa abi çoktan beri görünmüyor bu rüyamı yorumlıya bilicek biri varsa sevinirim kafama çok takıldı :gulegule

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
mustafa abi çoktan beri görünmüyor bu rüyamı yorumlıya bilicek biri varsa sevinirim kafama çok takıldı yorumu olan yokmu:(

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH...

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
hayırdır inşallah,
ben yıllar önce de bir rüyayı görmüştüm (çok sıkıntılı günlerimdi)
masmavi güzel bir göğe bakıyorum, birden vahşi garillaya (maymuna) benzer bir şey ellerini öne uzatıp uçuyor, o andan çok korktum ayağımda kramp oldu,yatağımdan yere düştüm şimdi ancak gülerim o rüyama

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt