Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Rüya... (1 Kullanıcı)

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Çok etkilendiğim bir rüya gördüm etkisinden nasıl çıkarım bilmiyorum...
Bilgisi olan varsa bir kaç cümleyle yardımcı olursa sevinirim

Rüyamda telefonum çalıyor arayan Allah(c.c) yazıyor
Aşırı derecede hissettiğim korkuyla telefonu açıyorum
Ey kulum diye başlayan bir ses geliyor ama devamını anlamam mümkün olmuyo çünkü kalbim öyle bir sıkışıyor ki
Kalp krizi geçirip ölcem sanıyorum
(ses kur an meali dinleriz ya o şekilde ve çok berrak ve duru)

Ölüm korkusuna hayır Allah'ım şimdi değil lütfen şimdi olmasın diye yalvarmaya başlıyorum ve telefonu kapatıyorum

Çok etkilendim bu rüyadan kalktıktan sonra çok düşündüm telefonda söylenenleri ama aklıma gelmedi
Sizce üstünde çok durulmaması gereken bir rüyamı ??

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Bence üstünde durmalısın, kendine çeki düzen vermelisin...Nasıl??? Ölümü düşünmelisin, ölümden sonraki hayata inanırmısın??
İnanıyor olmalısın, ve onun için bir şans verildi saymalısın...
Çok güzel birşey bu Allah c.c bizzat seninle ilgileniyor, muhşem birşey bolca şükür etmek lazım ve hakkın emirlerine riayet lazım..
Buna benzerini bende yaşadım ama rüyada (az ) ve namazda...
Müddet istemek, Rabbul alemin kimseye müddet vermez sadece iyi kuluna hatırlatma ile yanına çeker, ne güzel Rabbimin ilgisini çekmişsin,
ne güzel kulsun (olacaksın)inşallah...
Gelen uyarıları dikkate al, çünkü gencsin, bundan sonra ki adımların İlahi emirleri yaşamalı , bunu hafife alırsan, unutulursun...

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür ederim Allah(c.c) razı olsun .
Elimden geldiği kadar Rabbimin istediği gibi bir kul olmaya çalışıyorum
Rabbim yolundan ayırmasın hiç bi zaman

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Evet melissa kardeşimin dediği gibi Hayatına bir yön vermelisin. Bu rüya sana belki bir ikaz veya bir işarettir. Bu hayat zaten imtihandan ibaret değilmi?. ALLAH c.c. yar ve yardımcın olsun...

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Kötü bir rüya değil, seni üzecek bir rüya da değil. Bu yüzden bu rüyayı ciddiye almalısın bence. :)

Ayrıca belki ölümü unutuyorsundur, belki de şuan çok erken diye düşünüyorsundur. Bu da bir uyarıdır belki de. :)

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Yorumları dikkate alıcam Rabbim razı olsun sizlerden :)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Çok etkilendiğim bir rüya gördüm etkisinden nasıl çıkarım bilmiyorum...
Bilgisi olan varsa bir kaç cümleyle yardımcı olursa sevinirim

Rüyamda telefonum çalıyor arayan Allah(c.c) yazıyor
Aşırı derecede hissettiğim korkuyla telefonu açıyorum
Ey kulum diye başlayan bir ses geliyor ama devamını anlamam mümkün olmuyo çünkü kalbim öyle bir sıkışıyor ki
Kalp krizi geçirip ölcem sanıyorum
(ses kur an meali dinleriz ya o şekilde ve çok berrak ve duru)

Ölüm korkusuna hayır Allah'ım şimdi değil lütfen şimdi olmasın diye yalvarmaya başlıyorum ve telefonu kapatıyorum

Çok etkilendim bu rüyadan kalktıktan sonra çok düşündüm telefonda söylenenleri ama aklıma gelmedi
Sizce üstünde çok durulmaması gereken bir rüyamı ??

Yoruma açık olmayan tamamiyle doğru buyurular içeren bir rüya...
Tereddüd etmeyin ve Allah C.C. dan ÜMİT kesmeyin size hediye ettiği bu hayatı layık şekilde yaşayın...
Ne mutlu size...
Allah C.C. 'u ;Sizi seviyor bunu bilin ...Layık olmayı buna göre değerlendirin...
Hayırlı ömürler dilerim...

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Yoruma açık olmayan tamamiyle doğru buyurular içeren bir rüya...
Tereddüd etmeyin ve Allah C.C. dan ÜMİT kesmeyin size hediye ettiği bu hayatı layık şekilde yaşayın...
Ne mutlu size...
Allah C.C. 'u ;Sizi seviyor bunu bilin ...Layık olmayı buna göre değerlendirin...
Hayırlı ömürler dilerim...

Allah(c.c) ebeden razı olsun :)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah(c.c) ebeden razı olsun :)

Gelelim bu satıra....:Ey kulum diye başlayan bir ses geliyor ama devamını anlamam mümkün olmuyo çünkü kalbim öyle bir sıkışıyor ki....

Allah C.C. ile aranıza olumsuz biri giriyor...Onu ''Şarhoş,Berdoş,kumarcı,kul hakkı yiyen , yanlış işte çalışan, namaz kılmayan,dedikodu yapan veya menfaatçi'' veya öyle biri yoksa o zaman kendi düşünceleriniz olumsuzluk oluşturuyor...
Kendinizi mutlaka olumsuzluklardan uzaklaştırın...

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Gelelim bu satıra....:Ey kulum diye başlayan bir ses geliyor ama devamını anlamam mümkün olmuyo çünkü kalbim öyle bir sıkışıyor ki....

Allah C.C. ile aranıza olumsuz biri giriyor...Onu ''Şarhoş,Berdoş,kumarcı,kul hakkı yiyen , yanlış işte çalışan, namaz kılmayan,dedikodu yapan veya menfaatçi'' veya öyle biri yoksa o zaman kendi düşünceleriniz olumsuzluk oluşturuyor...
Kendinizi mutlaka olumsuzluklardan uzaklaştırın...

İnşAllah hocam elimden geleni yapıcam ..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt