Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

rüya (1 Kullanıcı)

tahir07

Kayıtlı Kullanıcı
s.a rüyama nasil yatıp ne yapmam lazim göre bilmem icin allahın rahmeti üzerinize olsun

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
s.a rüyama nasil yatıp ne yapmam lazim göre bilmem icin allahın rahmeti üzerinize olsun

ben bugün -estaizzu billah- çok vahşi bir köpek mi ama köpek de değil
kurt mu ama kurttan daha vahşi bir şey gördüm elimi ısırmak istemişti ,
ben de ona 'La ilahe İllallah ' diyorum gitmiyor,3 defa tekrarladıktan sonra gitti.
'Yatmadan önce 'Ameneresulü' yü okuyan ölümden başka herşeyden emin olur'
hadisi şerif

yasminq1

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.teknikoto.forumup.com
Her gece yatağıma yattığımda 21 besmele, 3 ihlas, 3 nas, 3 felak, 1 fatiha, 1 ayetel kürsi okurum.
Bende şu günlerde karışık rüyalar görüyorum hayırlar olsun. hava hafif yağmurlu gibi. Yoldan bozuk para topluyorum. Avcumun içi bozuk para dolu. 2 ytl 10 ykr iyi hatırlıyorum. Yanımda kızım ve annemde var. yol çamurlu, hafif ıslak yer yer yüzeyel çukurlar var. O çukurların kenarlarında bozuk paralar...Bilen varsa yorumu nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt