Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ruhsal güç testi (1 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

RUHSAL GÜÇ TESTİ

1-Olumlu olayları(mı)n önce zevkini tadarım, olumsuz olaylar(ım)dan da hemen ders çıkarırım.

Doğru ? ............. Yanlış ?

2-Henüz başaramadığım hedeflerim için telaşlanmam, düzenli, disiplinli ve sabırlı çalışarak gelişmeleri fark ederim.

3-İçtenlikle sevip değer verdiğim, ilgilendiğim yeterli sayıda dostum olduğunu söyleyebilirim.

4-Kendimi başkasıyla kıyaslamaz, kendimle yarışır, elimdeki değerleri fark ederek sık sık şükrederim.

5-Kutsal duygular içinde sessizliğe çekilip ağlayabilir, içtenlikle dua edebilirim.

6-Boş oturmayı, gereksiz uykuyu, durağanlığı, yararsız meşguliyetleri sevmem.

7-Ben veya başkası hata yaptığında, tepkimi geciktirir, sebepleri analiz ederek mantıklı tutum belirlerim..

8-Haksızlık yapmamaya özen gösteririm, ama karşıma çıkan herkesi memnun etmek zorunda hissetmem.

9-Kendimi kimliğimle birlikte benimserim, kendime değer verir, gelişimime özen gösteririm.

10-Geçmiş olumsuzluklardan ders alıp hızla unuturum ve hep geleceğe bakarım.

11-Parayı aşırı sevmem, israftan kaçınırım, bencil zevklerime esir değilim.

12-En zor şartlarda Yaradana ve yeteneklerime güvenirim, içime kapanmak yerine harekete geçerim.

Dr. Muhammed Bozdağ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt