Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

RUHSAL GÜÇ TESTİ (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
MUHAMMET BOZDAĞ'IN 12 soruluk Ruhsal Güç Testi:

SELAMÜNALEYKÜM hadi kolay gelsin :D

RUHSAL GÜÇ TESTİ

Doğru Yanlış (Sorulara Doğru-Yanlış şeklinde cvp verilecektir)

1. Olumlu olayları(mı)n önce zevkini tadarım, olumsuz olaylar(ım)dan da hemen ders çıkarırım. (İnanma Gücü)

2. Henüz başaramadığım hedeflerim için telaşlanmam, düzenli, disiplinli ve sabırlı çalışarak gelişmeleri fark ederim. (İnanma Gücü)

3. İçtenlikle sevip değer verdiğim, ilgilendiğim yeterli sayıda dostum olduğunu söyleyebilirim. (Duygu Gücü)

4. Kendimi başkasıyla kıyaslamaz, kendimle yarışır, elimdeki değerleri fark ederek sık sık şükrederim. (Kanaat Gücü )

5. Kutsal duygular içinde sessizliğe çekilip ağlayabilir, içtenlikle dua edebilirim. (Duygu Gücü)

6. Boş oturmayı, gereksiz uykuyu, durağanlığı, yararsız meşguliyetleri sevmem. (Israr Gücü)

7. Ben veya başkası hata yaptığında, tepkimi geciktirir, sebepleri analiz ederek mantıklı tutum belirlerim. (İlahi İrade Gücü)

8. Haksızlık yapmamaya özen gösteririm, ama karşıma çıkan herkesi memnun etmek zorunda hissetmem. (Ruhsal Etkileşim Gücü )

9. Kendimi kimliğimle birlikte benimserim, kendime değer verir, gelişimime özen gösteririm. (Gerekçe Gücü )

10. Geçmiş olumsuzluklardan ders alıp hızla unuturum ve hep geleceğe bakarım. (Israr Gücü )

11. Parayı aşırı sevmem, israftan kaçınırım, bencil zevklerime esir değilim. (Kanaat Gücü )

12. En zor şartlarda Yaradana ve yeteneklerime güvenirim, içime kapanmak yerine harekete geçerim. (İlahi İrade Gücü )

Değerlendirme: “Doğru” cevap verdiğiniz soru sayısı açısından,

Puanlar Sonuçlar:

1-3 Çok kötü hissediyorsunuz, ruhsal gücünüz çok düşük. Harekete geçip değişim yolculuğuna başlamalısınız.:(

4-7 Hayat size ağır gelmeye başlamak üzere. Olumlu yönlerinizi geliştirin.;)

8+ sonrası Çok güçlüsünüz, mutlusunuz. Kolaylıkla çökmezsiniz. Hayatı sizinle paylaşmak çok güzel olacaktır:D

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
RE: RUHSAL GÜÇ TESTİ

SELAMUN ALEYKÜM ANACIM ALLAH RAZI OLSUN.GÜZEL TESTMİŞ.İNAN TESTİ YAPARKEN SAMİMİ CEVAP VERDİM SONUÇ:::

8+ sonrası Çok güçlüsünüz, mutlusunuz. Kolaylıkla çökmezsiniz. Hayatı sizinle paylaşmak çok güzel olacaktır

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm

Muhammed Bozdagin Ruhsal zeka adli kitabini yeni okudum... Cok güzel bir kitab...

bende 8 dogru cikti:

8+ sonrası Çok güçlüsünüz, mutlusunuz. Kolaylıkla çökmezsiniz. Hayatı sizinle paylaşmak çok güzel olacaktır

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum,

Bu testi bizlerle paylastiniz için allah sizden razi olsun, DR Pr Muhammed Bozdag iki senedir takip ediyorum, Rabbim bu mübarek ilim bilgi sahibi insanlarimizi basimizdan eksik etmesin. Programlarini izlerken tanidim simdi kitaplarindan takip ediyorum suan " istemenin esrari" adli olan kitabi okuyorum, her sayfasinda her sözünde bir mesaj aktariyor bizlere, inanirmisiniz ona rasladima o kadar mutluyum ki, yazilarindan çok etkileniyorum sürekli kisilimizi hareketlerimizi düsunçelerimizi sorusturmaya bizlere yardimci oluyor, evet malesefde kendimi tutamiyorum aglamakli oluyor yüreyime ferahlik veriyor, insallah boyle insanlarin sayesinde önçe kendimizi sonra yakinlarimizi çoçuklarimizi aydinlik içinde allah'in yolunda yolculumuza devam ederiz.

Hafize Teyze, insallah yanlis degilim bildigim kadariyle sitenin annesi sayilirsiniz yanlisligim varsa bagislayin.
Emeginize saglik,

bende 10 dogru aldim Çok güçlüsünüz, mutlusunuz. Kolaylıkla çökmezsiniz. Hayatı sizinle paylaşmak çok güzel olacaktır.

Selametle Cumaniz hayirli olsun ... B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Benimde 8 çıktı anca yapabildim selametle :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ANACIM ALLAH RAZI OLSUN.GÜZEL TESTMİŞ.İNAN TESTİ YAPARKEN SAMİMİ CEVAP VERDİM SONUÇ:::

Aleykümselam meftun yani doğru cevaplamamız gerekir başkasını değil kendimizi kandırırız neysem oyumdur her zaman son tahlilde ;):)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

leyla_serdar yazdı:
Selamun aleykum,

Bu testi bizlerle paylastiniz için allah sizden razi olsun, DR Pr Muhammed Bozdag iki senedir takip ediyorum, Rabbim bu mübarek ilim bilgi sahibi insanlarimizi basimizdan eksik etmesin. Programlarini izlerken tanidim simdi kitaplarindan takip ediyorum suan " istemenin esrari" adli olan kitabi okuyorum, her sayfasinda her sözünde bir mesaj aktariyor bizlere, inanirmisiniz ona rasladima o kadar mutluyum ki, yazilarindan çok etkileniyorum sürekli kisilimizi hareketlerimizi düsunçelerimizi sorusturmaya bizlere yardimci oluyor, evet malesefde kendimi tutamiyorum aglamakli oluyor yüreyime ferahlik veriyor, insallah boyle insanlarin sayesinde önçe kendimizi sonra yakinlarimizi çoçuklarimizi aydinlik içinde allah'in yolunda yolculumuza devam ederiz.

Hafize Teyze, insallah yanlis degilim bildigim kadariyle sitenin annesi sayilirsiniz yanlisligim varsa bagislayin.
Emeginize saglik,

bende 10 dogru aldim Çok güçlüsünüz, mutlusunuz. Kolaylıkla çökmezsiniz. Hayatı sizinle paylaşmak çok güzel olacaktır.

Selametle Cumaniz hayirli olsun ... B)B)B)

8 tanesi bana uydu Teyze diyebilirsin Anne diye bilirsin nasıl söylemek istersen birkaç gündür giremiyorum işlerim çok yoğun geçiyor hayırlısı ne ise o olsun :p

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Bahar_58 yazdı:
Selamun Aleyküm

Muhammed Bozdagin Ruhsal zeka adli kitabini yeni okudum... Cok güzel bir kitab...

bende 8 dogru cikti:

İyi düşünen her zaman kazanır onu bilirim onu söylerim :p

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt