Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ronaldınho...önemli kardeşlerim!!! (1 Kullanıcı)

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim bilmem duydunuzmu basından bıldıklerımı aktarıyorum...ronaldınhonun ıslamı incelemeye aldıgını ve dinimize ilgi duymaya başladığı haberleri çıkıyor.sadece 1 basın organında değil bir kaç yerde gördüm.''hatta mülüman bir ülkeye gidebilirim''demiş...inşallah o da has kullardan olur istemek ne kadar doğru kardeşlerim ama yanlışssam ehil kişiler veya yönetim uyarsın beni onun islam olmasıiçin dua edebilirmiyiz?...düşünüyorum ronaldınho beşiktaşta:B aman ne güzel...rabbim ona nasıl bahşetmiş o özel yetenegi hamdolsun.yorumları bekliyorum kardeşlerim.selamun aleykum.

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
....arkadaslar acil yorumlarınızı bekliyorum hakkınızı helal edin...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Kardeşim Allah c.c. razı olsun bizlerle paylaştığın için ... Rabbim Ronaldinyoya Doğru Yolu Buldursun inşallah .. Dünyaca Ünlü bir Futbolcunun İSLAM'ı Seçmesi Basındada çok ilgiyle izlenilecektir sanırım .. Bu sayede Bir çok Müslüman olmayanlar İSLAM'a ilgi duyabilirler ..

Allah'a emanet olun Selam ve dua ile..

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah ama sanmam buraya gelirse de cimbom da oynar neşi var beşitaşta cimbom dururken........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt