Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Risalei Nur Secret Fatima ve Elif ye (1 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razi olsun.2581 tane okudum,secret 250,Risalei Nur 1000 Fatima 100 Elif Hanifi 200 almis Allah razi olsun geriye 313 tane kaldi.Ben bugun bitiririm 313 taneyi.Allah hepinizden razi olsun.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM Kardeşim Tefriciye Mi Okuyorsunuz
Ben De Almak Isterim. 313 ü De Ben Alayim Isterseniz..

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun

Allah Razi Olsun

Sagol Kardesim Ben 313 Taneyi Kendim Okumak Isterim.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
tamamdır kardeşim..
Allah kabul etsin..

RiSaLei-NuR

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.powereglence.com
Allah hepinizden razi olsun.2581 tane okudum,secret 250,Risalei Nur 1000 Fatima 100 Elif Hanifi 200 almis Allah razi olsun geriye 313 tane kaldi.Ben bugun bitiririm 313 taneyi.Allah hepinizden razi olsun.Kizimla ben Gurbette dinsizlerin arasinda kaldik.Allah sizlerinde muradini verir insallah.
Çok Değerli Nevin abla ben bitiremedim iki gün sonra bitirebilirim inşaallah ben bir yanlışlık yapmışım hakkınızı helal edin tefriciye ile münciyeyi karıştırdım tefriciye okuyacağıma selaten munciye yi okumuşum kusura bakmayın ama düzelticem inşaallah en kısa zamanda selametle kalın ablam

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Çok Değerli Nevin abla ben bitiremedim iki gün sonra bitirebilirim inşaallah ben bir yanlışlık yapmışım hakkınızı helal edin tefriciye ile münciyeyi karıştırdım tefriciye okuyacağıma selaten munciye yi okumuşum kusura bakmayın ama düzelticem inşaallah en kısa zamanda selametle kalın ablam
Olsun canim kardesim Allahin izniyle gec olsun guc olmasin,sen hakkini helal et.Benim hakkim varsa helal olsun.Allah a emanet ol.

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

100 Tane Almiştim Allah In Izniyle Okudum... Mevla Sikintilarinizi En Kisa Zamanda Hayirli Bir şekilde Gidersin...

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

100 Tane Almiştim Allah In Izniyle Okudum... Mevla Sikintilarinizi En Kisa Zamanda Hayirli Bir şekilde Gidersin...
Allah razi olsun kardesim.Allah dualarimizi kabul etsin.Muslumanin muslumana ettigi dua kaabul olurmus.Bende sizler icin yasin okudum.hakkini helal et kardesim.Benim hakkim varsa helal olsun.

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
bende okuyacagım ama kuranın hanği sureleri.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
tefrice diye bir sure yokki.
Salat-i Tefriciyye ve hacet duasi
Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedinillezi tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurabu ve tukda bihil havaicu ve tunalu bihir regaibu ve husnul havatimi ve yusteskal gamamu bi vecihihil keriymi ve ala alihi ve sahbihi fi kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma lumin lek.Amin.

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kusura bakma ama kuranda bulamadım.

RiSaLei-NuR

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.powereglence.com
Es-Selamun Aleykum Değerli Nevin abla ben bitirdim elhamdülillah Rabbim ne muradınız varsa versin ne niyetle okuduysanız inşaallah en kısa zamanda kabul olsun dilerim inşaallah sıkıntılarınızdan refaha çıkarsınız ve sizin gibi sıkıntılı olan kardeşleriminde sıkıntıdan kurtulsunlar inşaallah aminn ...
Allah yar ve yardımcınız olsun
selam ve duarla kalın inşaallah

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamun Aleykum Değerli Nevin abla ben bitirdim elhamdülillah Rabbim ne muradınız varsa versin ne niyetle okuduysanız inşaallah en kısa zamanda kabul olsun dilerim inşaallah sıkıntılarınızdan refaha çıkarsınız ve sizin gibi sıkıntılı olan kardeşleriminde sıkıntıdan kurtulsunlar inşaallah aminn ...

Allah yar ve yardımcınız olsun

selam ve duarla kalın inşaallah
Allah razi olsun,Rabbim benim icin okudugun dualarin yuz katini sana nasip etsin.Bende hergun sizler icin dua ediyorum.Allah dualarimizi kabul etsin insallah.Hakkini helal et kardesim.Benim hakkim varsa helal olsun.Benim derdim kocamla ilgiliydi.Rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesin ve eger bekarsan dilerim mutlu bir evlilik yaparsin.Her iki cihanda mutlu olmani yuce Allahimdan isterim.Dua ile kal,Allahima emanet ol.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt