Allah hepinizden razi olsun.2581 tane okudum,secret 250,Risalei Nur 1000 Fatima 100 Elif Hanifi 200 almis Allah razi olsun geriye 313 tane kaldi.Ben bugun bitiririm 313 taneyi.Allah hepinizden razi olsun.
Allah hepinizden razi olsun.2581 tane okudum,secret 250,Risalei Nur 1000 Fatima 100 Elif Hanifi 200 almis Allah razi olsun geriye 313 tane kaldi.Ben bugun bitiririm 313 taneyi.Allah hepinizden razi olsun.Kizimla ben Gurbette dinsizlerin arasinda kaldik.Allah sizlerinde muradini verir insallah.
Olsun canim kardesim Allahin izniyle gec olsun guc olmasin,sen hakkini helal et.Benim hakkim varsa helal olsun.Allah a emanet ol.Çok Değerli Nevin abla ben bitiremedim iki gün sonra bitirebilirim inşaallah ben bir yanlışlık yapmışım hakkınızı helal edin tefriciye ile münciyeyi karıştırdım tefriciye okuyacağıma selaten munciye yi okumuşum kusura bakmayın ama düzelticem inşaallah en kısa zamanda selametle kalın ablam
Biz burda seninleyiz bunu unutma inşaallah Benden yanada varsa herzaman helal hoş olsun Allah razı olsun Selametle kalınOlsun canim kardesim Allahin izniyle gec olsun guc olmasin,sen hakkini helal et.Benim hakkim varsa helal olsun.Allah a emanet ol.
Allah razi olsun kardesim.Allah dualarimizi kabul etsin.Muslumanin muslumana ettigi dua kaabul olurmus.Bende sizler icin yasin okudum.hakkini helal et kardesim.Benim hakkim varsa helal olsun.Selamün Aleyküm
100 Tane Almiştim Allah In Izniyle Okudum... Mevla Sikintilarinizi En Kisa Zamanda Hayirli Bir şekilde Gidersin...
Sagol kardesim,Allah razi olsun salat-i tefriciye okuyoruz.bende okuyacagım ama kuranın hanği sureleri.
Salat-i Tefriciyye ve hacet duasitefrice diye bir sure yokki.
Onemli degil kardesim.Allah razi olsun.s.a kusura bakma ama kuranda bulamadım.
Allah razi olsun,Rabbim benim icin okudugun dualarin yuz katini sana nasip etsin.Bende hergun sizler icin dua ediyorum.Allah dualarimizi kabul etsin insallah.Hakkini helal et kardesim.Benim hakkim varsa helal olsun.Benim derdim kocamla ilgiliydi.Rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesin ve eger bekarsan dilerim mutlu bir evlilik yaparsin.Her iki cihanda mutlu olmani yuce Allahimdan isterim.Dua ile kal,Allahima emanet ol.Es-Selamun Aleykum Değerli Nevin abla ben bitirdim elhamdülillah Rabbim ne muradınız varsa versin ne niyetle okuduysanız inşaallah en kısa zamanda kabul olsun dilerim inşaallah sıkıntılarınızdan refaha çıkarsınız ve sizin gibi sıkıntılı olan kardeşleriminde sıkıntıdan kurtulsunlar inşaallah aminn ...
Allah yar ve yardımcınız olsun
selam ve duarla kalın inşaallah