Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

REsİmLi hAdİsLeR.... (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
1980.jpg

1979.jpg

Aile-5.jpg

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Aile-4.jpg

Aile-3.jpg

Aile-2.jpg

Aile-1.jpg

Kardeşlerim bu hadisler alıntıdır kimden rivayet edildiği yazmıyor ama İNŞAALLAH yanlış değildir.

A

Arzu_76

Selamün aleyküm

Hafize annem eline yüreğine sağlık paylaşımınız için

Rabbimin rahmeti ve bereketi tüm inanların ve sizin üstünüze olsun.

Dua ile

KERAY

Kayıtlı Kullanıcı
hem gözüme hem gönlüme hitap etti allah razı olsun.Ajandama hemen yazacağım bu hadisleri

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir paylaşım.okuması keyifli.emeğinize sağlık.devamını beklerim kendi adıma.çok beğendim.bu şekilde sunmak daha kalıcı oluyor çünkü.selamet ile..

tu@nna €lif

Kayıtlı Kullanıcı
yüreğinize sağlık Allah ne muradınız var ise versin şu an bu hadisleri okumak okadar iyi geldiki anlatamam ruhuma ferahlık geldi üzerimden yük kalktı rahatladIM
şu sıralar o kadar çok karmaşa yaşıyorum ki anlatamam . ama biliyorum ki ALLAH sabredenlerle beraberdir... selametle aeolun...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
tu@nna €lif;507044' Alıntı:
yüreğinize sağlık Allah ne muradınız var ise versin şu an bu hadisleri okumak okadar iyi geldiki anlatamam ruhuma ferahlık geldi üzerimden yük kalktı rahatladIM
şu sıralar o kadar çok karmaşa yaşıyorum ki anlatamam . ama biliyorum ki ALLAH sabredenlerle beraberdir... selametle aeolun...

SABIR ACIDIR AMA MEYVESİ TATLIDIR:evet

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
hepinize bu paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim inşaallah RABBİM bu hadislere uygun yaşam sürmemizi bizlere nasip eder...selam ve dua ile...

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun.not aldim insallah bende yeri geldikce cevremle paylasacagim.rabbime emenetsin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt