Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

reklam için istiyorum (1 Kullanıcı)

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.bilgisayar konusunda maharetli olan kardeşlerimizden bir şey rica etmek istiyorum.sanırım yanlış bir şey yapmıyorum.ben bu sitenin yazısının olduğu resimli avatar ya da nasıl deniliyorsa o tarz bir şey istiyorum.yapabilecek arkadaşlarımız varsa rica ederim.resimli olabilir.sadece www.islamiyet gen.tr yazabilir.güzel bir şekilde olması şartı ile.teşekkür ediyorum şimdiden.Allah a emanet olun.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
anmfdf3a59fcd15e3b8.gif

selamun aleyküm kardeşim. böyle bir şey mi istemiştiniz?​

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim.acaba hareketsiz olarak var mı.yani resimde oynama olmayacak.yazısı net olacak.yoksa da önemli değil çok saolasın kardeşim

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim.acaba hareketsiz olarak var mı.yani resimde oynama olmayacak.yazısı net olacak.yoksa da önemli değil çok saolasın kardeşim

amin kardeşim, cümlemizden inşaAllah..siz de sağolun kardeşim..Hayırlı geceler..selametle..​

samp2287f7e6107ab26d.jpg

samp616d6c840f1e6613.jpg
sampb79f2ffed0ce0021.jpg

samp2ee3706b613e4843.jpg

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
ay inanmıyorum.çok saol jestin için kardeşim.çok mutlu oldum gece gece vallaha.Allah senin duanı kabul eylesin.hayırlı yerlere gelesin inşallah.Allah seni ailene vatanına milletine bağışlasın.çok güzel olmuş..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
ay inanmıyorum.çok saol jestin için kardeşim.çok mutlu oldum gece gece vallaha.Allah senin duanı kabul eylesin.hayırlı yerlere gelesin inşallah.Allah seni ailene vatanına milletine bağışlasın.çok güzel olmuş..

beğenmiş olmanıza sevindim kardeşim..dualarınız da beni mutlu etti, çok sağolun.

Allah razı olsun..Hayırlı geceler..​

sampa371812972156851.jpg

sampeeeab47c6aa2bec7.jpg

samp9dcddd5e7ca675a6.jpg

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ediyorum.inşallah hepsini kullanacağım.bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim.Rabbime emanet ol kardeşim..

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
senin için küçük benim içim büyük mutluluk oldu:)mazur gör..Allah razı olsun senden

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ediyorum.inşallah hepsini kullanacağım.bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim.Rabbime emanet ol kardeşim..

senin için küçük benim içim büyük mutluluk oldu:)mazur gör..Allah razı olsun senden

estağfirullah kardeşim, beğenmenize ve dualarınıza çok mutlu oldum. Mevla c.c razı olsun sizden de..
Siz de Rabbimize emanetsiniz inşaAllah.:HB)​

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt