Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Rastgele kitap okumayin! (1 Kullanıcı)

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Seyyid Emir Hazretleri birgün sohbetinde;
-İnsanı dünyada ve ahirette üç şey kurtarır,buyurdu.
-Onlar nedir? dediler.
-İlim,amel ve ihlas,buyurdu.
-İlimden maksat nedir efendim?
-İlim,İslamiyeti öğrenmek ve başkalarına öğretmektir.Unutmayın,öğretmek,öğrenmekten bin kat daha iyidir.
ve ekledi:
-Hem sonra yanlış kitap okumayın.Rastgele yüz kitap okuyacağınıza,doğru bir kitabı yüz defa okuyun.
-Peki hocam ihlas nedir?
Buyurdu ki:
-İhlas,dürüstlük demektir.Samimiyet demektir.Her işi,Allah emrettiği için yapmak demektir.

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Amin inşaallah...selametle kalın ...Allah razı olsun..

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sizdende razı olsun ...selam ve dua ile kalın...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm değerli ablam.
Rabbimiz razı ve memnun olsun inşallah, emeğinize sağlık. Çok değerli nasihatler idi.. Kitapların, düşünce dünyamızı şekillendirmedeki önemi çok büyük.. Sözkonusu din olunca ve her bakımdan günümüzde sayısız eserlere ulaşabildiğimiz bir dünyada her daim hakikate ve selamete çağıran eserleri seçmek, manevi alemimize çok şey katacağı gibi, ''İman-amel ve ihlas'' mutluluk halkasının esaslarını yerine getirmede de bizleri mutmain edecektir şüphesiz.. Teşekkür ederim güzel paylaşımınız için. Rabbimize emanet olunuz inşallah gülsengül ablam..
Selam ve baki Dua ile kalın.B)

koylu

Kayıtlı Kullanıcı
İnsanlar hep yediğine dikkat ederler. Ama aklına girene dikkat etmezler beyinleri çöplük haline getirmemek lazım. Doğruyu yanlışı ayırt edebilmek için En azından Kuranın mealini, bi ilmihal kitabı bi kaç hadis kitabı okumak gerektiğini düşünüyorum

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsunn ablacımm ALLAH İLİM ÖRENEN İHLASLI KULLARINDAN OLMAYI NASİP ETSİNN BİZLERREE

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Haklısın kardeşim yazdıklarınıza katılıyorum..
Teşekkür ederim bu güzel yorumunuz ve katkınız için..
selam ve dua ile kalın...
İnsanlar hep yediğine dikkat ederler. Ama aklına girene dikkat etmezler beyinleri çöplük haline getirmemek lazım. Doğruyu yanlışı ayırt edebilmek için En azından Kuranın mealini, bi ilmihal kitabı bi kaç hadis kitabı okumak gerektiğini düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt