Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

RAHMET YAĞIYOR (2 Kullanıcı)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
EVET RAHMET YAĞIYOR DEDİM ÇÜNKÜ ANKARAYA ÖYLE BİR YAĞDIRIYOR Kİ MEVLAM BÖYLE DEMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM..ADETA RAHMET TECESSÜM ETMİŞ YAĞIYOR..ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN BİZLERE ŞEFKAT EDİP KAR'I İMDADIMIZA GÖNDERDİ..RABBİM MEMLEKETİMİZİ KURAKLIKTAN KORUSUN..AMİN DUA İLE...AEO

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
RE: RAHMET YAĞIYOR

S.A EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN S.A A.E.O

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim ne güzel:D:D oranın soğuguda istanbulu etkiledi çok soğuk buralarda buz gibi
bir yandan yağmasını çok istıyorum biryandan da istemıyorum :(:( istamıyorum çünkü evi olmayan dışarda yatan insanlara üzüluyorum okadar çok insan varki yardıma muhtaç Rabbim c.c yardımcı olsun inş ama biyandan da ihtiyacımız var yağmadı sürece kuraklığa neden olcak böle karışık şeyler işte Rabbim ne verirse hayırlısını versin inş Allah c.c razı olsun selam ve dua ile B)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A EVET ABİM BENDE NİSAN YAĞMURLARINA HEP RAHMET YAĞIYOR DİYORUM. GERÇEKTENDE ÖYLE.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

cennet_agaci yazdı:
s.a kardeşim ne güzel:D:D oranın soğuguda istanbulu etkiledi çok soğuk buralarda buz gibi
bir yandan yağmasını çok istıyorum biryandan da istemıyorum :(:( istamıyorum çünkü evi olmayan dışarda yatan insanlara üzüluyorum okadar çok insan varki yardıma muhtaç Rabbim c.c yardımcı olsun inş ama biyandan da ihtiyacımız var yağmadı sürece kuraklığa neden olcak böle karışık şeyler işte Rabbim ne verirse hayırlısını versin inş Allah c.c razı olsun selam ve dua ile B)B)
AMİN İNŞAALLAH RABBİM O DURUMDAKİ İNSANLARIN HER DAİM YARDIMCISI OLSUN..BÖYLE DURUMLARDA NE DENİR BİLEMEYİZ TABİ AMA SADECE KİMSE ZARAR GÖRMEDEN HAYIRLISIYLA YAĞSIN DİYELİM..ALLAH RAZI OLSUN..DUA EDİNİZ

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
S.A EVET ABİM BENDE NİSAN YAĞMURLARINA HEP RAHMET YAĞIYOR DİYORUM. GERÇEKTENDE ÖYLE.
EY MEFTUN NERELERDESİN
ATIŞMAZ OLDUN ÜZDÜN BENİ BİLESİN:)
RABBİM BİZLERE MERHAMET EYLESİN
ÖMRÜ HAYATINDA HER DAİM GÜLESİN
İNŞAALLAH DİYİM DE:)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

amin aliye kardesim ALMANYA DA DA COK RAHMET YAGIYOR.ALLAH AFATSIZ VERSIN INSAALLAH.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
Allah sizi bu nimetten mahrum bırakmasın Recep kardeşim, ama yine de oranın başka bir havası var, kıymetini bilin derim.. selametle:)
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM İNŞAALLAH RABBİM BİZİ RAHMETİNDEN ESİRGEMESİN..ELHAMDULİLLAH Bİ KAÇ GÜNDÜR YAĞDIRILIYOR..DEVAM EDER İNŞAALLAH..ANKARA ANKARA GÜZEL ANKARA TABİKİ:):):)KIYMETİNİ BİLİRİZ İNŞAALLAH..ALLAHA EMANET OLUN..B)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB BOZKUS yazdı:
meftun61 yazdı:
EY MEFTUN NERELERDESİN

S.A

RECEB ABİM TRABZONA RAHMET YAĞDI
BESLEDİ İNSANI BAHÇEYİ BAĞI
RABBİM ŞAŞIRTMASIN SOLU SAĞI
BEN SİZİ SEVİYORUM KOPARAMAM ASLA BAĞI:D:D:D

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

Evet biyandan geç gelen yağmurla sevinirken öteki taraftanda donuyoruz:Dki benim gibi sıcağı sevenler olursa:)Mevlam neylerse güzel eyler Bu aradada geçmiş olsun anafartalar çarşısına bombalı saldırı yapmışlardıya ona mahsuben
AEO

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B) KARDEŞİM VALLA İZMİREDE SADECE NEBATAT VE HAYVANATIN İHTİYACINI KARŞILAYACAK KADAR RABBİM GÖNDERİYOR YAGMURU İNSANLAR RAHMETİ HAKETMİYOR GALİBA SANIRSAM:(
DUA EDİN KARDEŞİM İNŞALLAH B)B)B)B)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
meftun61 yazdı:
EY MEFTUN NERELERDESİN

S.A

RECEB ABİM TRABZONA RAHMET YAĞDI
BESLEDİ İNSANI BAHÇEYİ BAĞI
RABBİM ŞAŞIRTMASIN SOLU SAĞI
BEN SİZİ SEVİYORUM KOPARAMAM ASLA BAĞI:D:D:D
ABLACIM YİNE DÖKTÜRMÜŞSÜNÜZ MAŞAALAH.

RABBİM EKSİK ETME RAHMETİNİ ÜSTÜMÜZDEN
SEVGİN EKSİLMESİN ASLA GÖNLÜMÜZDEN
ACABA NE DİYE MEDET BEKLERİZ ŞU FANİ,KISA ÖMRÜMÜZDEN
ALLAH'IM BU SİTE ÇOK GÜZEL,ABLACIM HABERİN VARMI GÜLÜMÜZDENB)B)B)B)B)

SONU OLMADI KAFİYE OLSUN DİYE SÖYLEDİM:):):)İDARE ET ABLACIM:):)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

serkan25 yazdı:
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B) KARDEŞİM VALLA İZMİREDE SADECE NEBATAT VE HAYVANATIN İHTİYACINI KARŞILAYACAK KADAR RABBİM GÖNDERİYOR YAGMURU İNSANLAR RAHMETİ HAKETMİYOR GALİBA SANIRSAM:(
DUA EDİN KARDEŞİM İNŞALLAH B)B)B)B)
A.SELAM ABİCİM ÖYLE MALESEF BİZ HERŞEYİ HAKEDİYORUZ ASLINDA KURAKLIĞI,AÇ KALMAYI..VS.ÇÜNKÜ O KADAR ÇOK GÜNAH VARKİ,İNSANLAR O KADAR ŞAŞMIŞKİ YOLUNDAN,YARATILIŞ GAYESİNDEN..AMA RABBİMİZ YİNE BİZLERE ACIYOR,ŞEFKAT EDİYOR ÖLMEYECEĞİMİZ KADAR GÖNDERİYOR..NE DEMELİ ABİCİM HER DAİM DUA HALİNDE OLMALIYIZ..DUAMIZ SİZLERLE ABİCİM..AEO

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

Nevin_1982 yazdı:
Evet biyandan geç gelen yağmurla sevinirken öteki taraftanda donuyoruz:Dki benim gibi sıcağı sevenler olursa:)Mevlam neylerse güzel eyler Bu aradada geçmiş olsun anafartalar çarşısına bombalı saldırı yapmışlardıya ona mahsuben
AEO
AMAN YAHU RABBİM YAĞDIRSINDA TEK..RAZIYIM BEN ÜŞÜMEYE RAZIYIM..ZİRA KURAKLIK ÇOK ZOR..HELE DE SUSUZLUK..ALLAHIM SEN BİZLERE MERHAMET ET..EVET YA ANKARADA YAŞADIK O KÖTÜ VE TÜYLER ÜRPERTİCİ OLAYI..OTOBÜSE BİNDİĞİMİZ YERLERDE O OLAYIN YAŞANMASI ÜZÜYOR VE ENDİŞE VERİYOR İNSANA..RABBİM ÜLKEMİZİ BÖYLE TERÖR OLAYLARINDAN MUHAFAZA ETSİN İNŞAALLAH..AMİN AMİN AMİN..

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm şu anda ankaraya rahmet yağıyor gerçekten..Rabbim rahmetini üzerimizden eksik etmesin inşaAllah..gerçekten yağmuru ve kokusunu hissetmek insana güzel bir moral veriyor..Rabbim ihtiyacı olan her yere rahmetini yağdırsın inşaAllah..selamun aleyküm

nur_yuzlum

Kayıtlı Kullanıcı
S.a şu Anda Antalyaya Da Yağmur Yağiyor Sabah Bu Sesle Uyanmak Gerçekten Büyük Nimetmiş.insan Elindekinin Değerini Kaybetmeden Anlamiyor.rabbim üzerimizden Rahmetini Esirgemesin Inşallah.duylakalin Rabbime Emanetsiniz..

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
S.a şu Anda Antalyaya Da Yağmur Yağiyor Sabah Bu Sesle Uyanmak Gerçekten Büyük Nimetmiş.insan Elindekinin Değerini Kaybetmeden Anlamiyor.rabbim üzerimizden Rahmetini Esirgemesin Inşallah.duylakalin Rabbime Emanetsiniz..

ve aleykümselam amin inşaAllah Rabbimiz rahmetini eksik etmesin üzerimizden..Allaha(c.c.)emanet olunuz,selamun aleyküm

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
EVET RAHMET YAĞIYOR DEDİM ÇÜNKÜ ANKARAYA ÖYLE BİR YAĞDIRIYOR Kİ MEVLAM BÖYLE DEMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM..ADETA RAHMET TECESSÜM ETMİŞ YAĞIYOR..ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN BİZLERE ŞEFKAT EDİP KAR'I İMDADIMIZA GÖNDERDİ..RABBİM MEMLEKETİMİZİ KURAKLIKTAN KORUSUN..AMİN DUA İLE...AEO
s.a kardeşim şimdi ankarada karmı yağıyor.antep güneşli

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt