Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Rahmanın Kullarına Zarar Vermeden Geçirilecek 40 Gün Kampanyamıza Siz de Katılın (2 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Rahmanın Kullarına Zarar Vermeden Geçirilecek 40 Gün Kampanyamıza Siz de Katılın

kampanyavl8.jpg

Yalansız,dedikodusuz,iftiranın, haksızlığın giremediği,öfkenin sokulamadığı kavgalardan uzak bir hayat için…

Meleklerin kaydına kötülerden yazılmamak için…

Kötülüklerden uzak bir Dünya için..

İnşaALLAh,sabır ve sevgi ile başaracağız…

Göreceksiniz,başaranlar mutlu olacaklar…

Çünkü aramızda başarmış mutlular var…

Haydi İSLAMİYET GEN TR dostları… Bir radyo frekansından aldığımız bu kampanyamıza desteklerinizi siz de kampanyaya katılarak verin..

Ramazan-ı Şerifin ilk günü ile beraber (Ama bizde şimdi )Başlayacak olan kırk günlük bu kampanyamızın neticesinde, inşaALLAH bizler de başarmış mutlulardan olacağız …

Kampanyamız hakkındaki görüşlerinizi ,önerilerinizi bu başlık altında yazabilirsiniz

divider.gif

Bunca müjdelerle gelen ,evvelinin rahmet,ortasının mağfiret,sonunun ise cehennemden azad olduğu bu gufran ayında ümmet olarak bizlere de yapılması gereken görevler var elbet..
İlk önce kendimizden daha sonra da etrafımızdan başlayacağız güzel bir değişime…
Ve bu kampanyamız da bizlere bir uyarıcı,bir hatırlatıcı olarak destek çıkacak inşaALLAH..
Kampanyamıza yazdıkları ve yazacakları cümleler ile ,duaları ile destek veren veya verecek olan herkesin temiz niyetinin ecrini versin inşaALLAh Hz.ALLAH..
Kampanyanın aslı bir radyo frekansına aittir..
Oradaki faydasına ,huzuruna şahit olduğumuzdan blogumuzada taşıyalım istedik bu kampanyayı..
Madem ki şeytanın bağlandığı bir ayın içine girdik biiznillah o hâlde kovulmuş şeytanın işini de nefsin üstlenmesine müsaade etmeyelim ve kötülüklerden uzak bir hayata adımımız atalım bu günde itibaren..Kırk günün sonrasında müthiş bir huzur ile nice kırk günler daha yaşamayı nasip etsin Hz.ALLAH..
Herkese hayırlı olmasını,ve Rabbimizin lütuf ve keremiyle başaranlardan olabilmemiz ümit ve duasıyla..
Hz.ALLAh hepinizden razı olsun ..

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Hafize Hanımefendiciğim...

Güzel bir kampanya olacağa benziyor İnşaAllah. ALLAHın izni ile ben ilk katılanlardan biri olmak isterim. ALLAHın izni ile ve sizinde dediğiniz gibi İnşaALLAh,sabır ve sevgi ile başaracağız.

ALLAHa emanet olunuz Hanımefendiciğim
Selam ve dua ile
hayırlı günleriniz olsun...

ya hanzala

Kayıtlı Kullanıcı
bende katılayım inş. ama özellikle yapmamız gerekn birşey varmı? ya da ne yapmamız gerekiyor.

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
anladığım kadarıyla 40 gün boyunca kötü amellerden uzak durucaz.yanılmıyorum inş.bende katılıyorum...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün Aleyküm Hafize Anne...
Çok heyecan verici bir kampanya inşaAllah hakkını verenlerden oluruz Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Gazamız mübarek olsun...
:)

egitim44

Kayıtlı Kullanıcı
Ramazan da yapildiği için inşallah katilim fazla olur

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Hafize Hanımefendiciğim...

Güzel bir kampanya olacağa benziyor İnşaAllah. ALLAHın izni ile ben ilk katılanlardan biri olmak isterim. ALLAHın izni ile ve sizinde dediğiniz gibi İnşaALLAh,sabır ve sevgi ile başaracağız.

ALLAHa emanet olunuz Hanımefendiciğim
Selam ve dua ile
hayırlı günleriniz olsun...

Aleykümselam Im.muslim katılmana çok sevindim yazılarımız öksüz kalmıyacağını biliyordum şükür kavuşturana HOŞ GELMİŞSİN SİTEYE SEFALAR GETİRMİŞSİN göçmen kuşlar artık yuvaya dönmeye başladı selam ve dua ile :a15:

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam Im.muslim katılmana çok sevindim yazılarımız öksüz kalmıyacağını biliyordum şükür kavuşturana HOŞ GELMİŞSİN SİTEYE SEFALAR GETİRMİŞSİN göçmen kuşlar artık yuvaya dönmeye başladı selam ve dua ile :a15:

Hoşgördük Hanımefendiciğim. Sağolun. Bende çok sevinçliyim tekrar aranızda olmaktan. Ama siz yoksunuz sanırım RAMAZAN. tabi tatlı bir telaş var değil mi. Sizi gördüğüme çok sevindim hanımefendiciğim.
Ayrıca böyle bir şeye vesile olduğunuz için ALLAH razı olsun..İnşaAllah RABBİMin İzni ve inayetiyle başaracağız...

hayırlı geceler hanımefendiciğim
ALLAHa emanet olunuz
selam ve dua ile...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgördük Hanımefendiciğim. Sağolun. Bende çok sevinçliyim tekrar aranızda olmaktan. Ama siz yoksunuz sanırım RAMAZAN. tabi tatlı bir telaş var değil mi. Sizi gördüğüme çok sevindim hanımefendiciğim.
Ayrıca böyle bir şeye vesile olduğunuz için ALLAH razı olsun..İnşaAllah RABBİMin İzni ve inayetiyle başaracağız...

hayırlı geceler hanımefendiciğim
ALLAHa emanet olunuz
selam ve dua ile...

Evet bir koşturmadır gidiyor ramazanın kendine özgü tatlı bir telaşı hiç bitmesin istiyorum ama maalesef her şeyin bir sonu olduğu gibi artık yavaş yavaş sonlara geliyoruz Allah c.c seneyede böylecene nasip etsin ramazanıda bizlerden razı olarak bitirmeyi nasip etsin inş selametle :a35:

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
bende katılıyorum inşallah:)

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
ben de katılıyorum Rabbımın ıznıyle....

emin-43

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Hafize Hanım

Yalansız,dedikodusuz,iftiranın, haksızlığın giremediği,öfkenin sokulamadığı kavgalardan uzak bir hayat için…

inşaALLAH ben de katılıyorum.böyle bir misal okudum uygun olur ümidiyle yazıyorum ALLAHA emanet olun

BAŞARININ SIRRI

İş adamının işleri bozulmuştu. Ne yaptıysa olmuyordu.
Bir zamanlar çok başarılı bir insan olmasına rağmen şimdi büyük olan sadece borçlarıydı.
Bir taraftan kredi verenler onu sıkıştırırken, diğer taraftan da bir sürü insan ödeme bekliyordu.
Çok bunalmıştı ve hiçbir çıkış yolu bulamıyordu. Nefes almak için parka gitti.

Bir parkta bankete oturdu, başını ellerinin arasına aldı ve bu durumdan nasıl kurtulacağını düşünmeye başladı.
Tam bu sırada birden, önünde yaşlı bir adam durdu.'Çok üzgün görünüyorsun.
Seni rahatsız eden birşey olduğu belli… Benimle Paylaşmak ister misin?' diye sordu yaşlı adam.
İşadamının yakınmalarını dinledikten sonra da, 'Sana yardım edebilirim'dedi. Çek defterini çıkardı.
İşadamının adını sordu ve ona bir çek yazdı.
Çeki ona verirken de şöyle dedi:
'Bu para senin. Bir yıl sonra seninle burada buluştuğumuzda bana olan borcunu ödersin.
Hadi al' dedi. Ve yaşlı adam geldiği gibi hızla gözden kayboldu.
İşadamı elindeki çeke baktı. Çekte 500 bin dolar yazıyordu
ve imza ise John Rockefeller'e aitti, yani o gün için dünyanın en zengin adamına.
'Tüm borçlarımı hemen ödeyebilirim' diye düşündü.
John Rockefeller'e ait bu çekle her şeyi çözebilirdi. Ama çeki bozdurmaktan vazgeçti.
Bu değerli çeki kasasına koydu.

Onun kasasında olduğunu bilmenin güveniyle yepyeni bir iyimserlikle işine tekrar dört elle sarıldı.
Büyük küçük demeden tüm işleri değerlendirmeye başladı.
Ödeme planlarını yeniden yapılandırdı. İyi yapılan işler yeni işleri doğurdu.
Birkaç ay sonra tekrar işlerini yoluna koyabilmişti.

Takip eden aylarda ise borçlarından tümüyle kurtulup hatta para kazanmaya başlamıştı.
Tüm bir yıl boyunca çalıştı durdu. Tam bir yıl sonra, elinde bozulmamış çek ile parka gitti.
Kararlaştırılmış saatin gelmesini bekledi. Tam zamanında yaşlı adamın hızla ona doğru geldiğini gördü.
Tam ona çekini geri verip başarı öyküsünü paylaşacakken bir hemşire koşarak geldi ve adamı yakaladı.
Hemşire 'Onu bulduğuma çok sevindim, umarım sizi rahatsız etmemiştir' dedi.
'Çünkü bu bey sürekli olarak huzur evinden kaçıp, bu parka geliyor.
Herkese kendisinin John Rockfeller olduğunu söylüyor' diye ekledi.
Hemşire adamın koluna girip onunla birlikte uzaklaştı.
İşadamı şaşkın bir şekilde öylece durdu kaldı.
Sanki donmuştu. Tüm yıl boyunca arkasında yarım milyon dolar olduğuna inanarak işler almış, yapmış ve satmıştı.
Birden, hayatının akışını değiştiren şeyin para olmadığını fark etti.

Hayatını değiştirenin yeniden kendinde bulduğu kendine güven ve inançtı.
Başarının sırrı, kasamızda duran değil, kendi kalbimizde ve kafamızda olanlardır.
Başka yerde aramaya gerek yok.

ALINTI

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Hafize Hanım

inşaALLAH ben de katılıyorum.böyle bir misal okudum uygun olur ümidiyle yazıyorum ALLAHA emanet olun

BAŞARININ SIRRI

İş adamının işleri bozulmuştu. Ne yaptıysa olmuyordu.
Bir zamanlar çok başarılı bir insan olmasına rağmen şimdi büyük olan sadece borçlarıydı.
Bir taraftan kredi verenler onu sıkıştırırken, diğer taraftan da bir sürü insan ödeme bekliyordu.
Çok bunalmıştı ve hiçbir çıkış yolu bulamıyordu. Nefes almak için parka gitti.

Bir parkta bankete oturdu, başını ellerinin arasına aldı ve bu durumdan nasıl kurtulacağını düşünmeye başladı.
Tam bu sırada birden, önünde yaşlı bir adam durdu.'Çok üzgün görünüyorsun.
Seni rahatsız eden birşey olduğu belli… Benimle Paylaşmak ister misin?' diye sordu yaşlı adam.
İşadamının yakınmalarını dinledikten sonra da, 'Sana yardım edebilirim'dedi. Çek defterini çıkardı.
İşadamının adını sordu ve ona bir çek yazdı.
Çeki ona verirken de şöyle dedi:
'Bu para senin. Bir yıl sonra seninle burada buluştuğumuzda bana olan borcunu ödersin.
Hadi al' dedi. Ve yaşlı adam geldiği gibi hızla gözden kayboldu.
İşadamı elindeki çeke baktı. Çekte 500 bin dolar yazıyordu
ve imza ise John Rockefeller'e aitti, yani o gün için dünyanın en zengin adamına.
'Tüm borçlarımı hemen ödeyebilirim' diye düşündü.
John Rockefeller'e ait bu çekle her şeyi çözebilirdi. Ama çeki bozdurmaktan vazgeçti.
Bu değerli çeki kasasına koydu.

Onun kasasında olduğunu bilmenin güveniyle yepyeni bir iyimserlikle işine tekrar dört elle sarıldı.
Büyük küçük demeden tüm işleri değerlendirmeye başladı.
Ödeme planlarını yeniden yapılandırdı. İyi yapılan işler yeni işleri doğurdu.
Birkaç ay sonra tekrar işlerini yoluna koyabilmişti.

Takip eden aylarda ise borçlarından tümüyle kurtulup hatta para kazanmaya başlamıştı.
Tüm bir yıl boyunca çalıştı durdu. Tam bir yıl sonra, elinde bozulmamış çek ile parka gitti.
Kararlaştırılmış saatin gelmesini bekledi. Tam zamanında yaşlı adamın hızla ona doğru geldiğini gördü.
Tam ona çekini geri verip başarı öyküsünü paylaşacakken bir hemşire koşarak geldi ve adamı yakaladı.
Hemşire 'Onu bulduğuma çok sevindim, umarım sizi rahatsız etmemiştir' dedi.
'Çünkü bu bey sürekli olarak huzur evinden kaçıp, bu parka geliyor.
Herkese kendisinin John Rockfeller olduğunu söylüyor' diye ekledi.
Hemşire adamın koluna girip onunla birlikte uzaklaştı.
İşadamı şaşkın bir şekilde öylece durdu kaldı.
Sanki donmuştu. Tüm yıl boyunca arkasında yarım milyon dolar olduğuna inanarak işler almış, yapmış ve satmıştı.
Birden, hayatının akışını değiştiren şeyin para olmadığını fark etti.

Hayatını değiştirenin yeniden kendinde bulduğu kendine güven ve inançtı.
Başarının sırrı, kasamızda duran değil, kendi kalbimizde ve kafamızda olanlardır.
Başka yerde aramaya gerek yok.

ALINTI

Ay çok etkilendim ya gerçekten önemli olan zoru başarmak kolayını herkez yapar birde yapacağım diyerek başlamak çok güzeldi teşekkür ederim A.E.O :a04:

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Nefsimizi kendimize köle edinelim .ilk başta kapıyı ilk çalana tatlı bir tebbesümle hoş geldin diyerek çaldığımız kapıyada selamün aleyküm diyerek başlayalım inşALLAH.RAMAZan ayındaki merhameti tüm ömrümüze sığsıralım.
canlar dahada sabırlı olmam için olmamız için. dua edelim inşALLAH.
şüphesiz ALLAH sabredenlerle beraberdir kardeşlerim.dualaşalım inşALLAH.

dualarda buluşalımmm
vesselam.....:a35:

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
‘’Durmak yok..yola devam..’’
Rabbimiz hepimizi mağfiret ettiği kullarının arasına alsın.. ve rızasına vesile kılsın her türlü ibadetimizi..
Bir yeni 40 gün bir yeni 40 günlerle devam edecek inşaALLAH..
Bu bir başlangıçtı..belki taviz oldu birkaç yerde …ama her başlangıç başında bir takım sorunlarla başlayabilir..önemli olan önceki sorunların sebebiyet verdiği huzursuzluklara bir daha fırsat vermemek..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
‘’Durmak yok..yola devam..’’

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt