sevvalmina
Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim rica ediyorum lütfen TOPLU MAİLLERE dikkat edelim.
a.ssevvalmina yazdı:
selamünaleyküm kardeşlerim rica ediyorum lütfen TOPLU MAİLLERE dikkat edelim.
HAYIR KARDEŞİM BENDE VARIMsevvalmina yazdı:
bi tek benmi rahatsız oluyorum
cakamo yazdı:
HAYIR KARDEŞİM BENDE VARIMsevvalmina yazdı:
bi tek benmi rahatsız oluyorum
cakamo yazdı:
SELAMUNALEYKÜM KARDEŞLERİM;BEN TAM ANLAMIYLA ANLAYAMADIM YANİ SİTE İÇİ YAZIŞMALARMI YOKSA E POST'A GELENLERMİ ÇÜNKÜ BEN BİLGİSAYAR BİLGİSİ AZ OLAN BİRİYİMDE BİR BİLEN CEVAP VERSİN LÜTFEN?
diyelimki size bir mail(eposta) iletisi yolluyorum. aynı anda başka üyelere (toplu msj)siz içinden beğendiniz bir adresi kayıt ediyorsunuz. ama adres sahibinin bundan haberi yok.cakamo yazdı:
cakamo yazdı:
SELAMUNALEYKÜM KARDEŞLERİM;BEN TAM ANLAMIYLA ANLAYAMADIM YANİ SİTE İÇİ YAZIŞMALARMI YOKSA E POST'A GELENLERMİ ÇÜNKÜ BEN BİLGİSAYAR BİLGİSİ AZ OLAN BİRİYİMDE BİR BİLEN CEVAP VERSİN LÜTFEN?
TAMAMDA KARDEŞİM E-MAİL GÖNDEREN ARKADAŞ BENİM ADRESİMİ NASIL BİLECEKKİ?mavi22 yazdı:
diyelimki size bir mail(eposta) iletisi yolluyorum. aynı anda başka üyelere (toplu msj)siz içinden beğendiniz bir adresi kayıt ediyorsunuz. ama adres sahibinin bundan haberi yok.cakamo yazdı:
cakamo yazdı:
TAMAM İŞTE BENİMKİNİ NASIL BİLİYO GÖNDEREN A.E .Omavi22 yazdı:
SİZİN ADRESİNİ YAZDIKDAN SONRA DİĞER ARKADAŞLARINDA ADRESLERİNİ YAZARSAM ÜSTE GÖRÜLÜR.
SİZİN TANIDIĞINIZ BİRİSİcakamo yazdı:
TAMAM İŞTE BENİMKİNİ NASIL BİLİYO GÖNDEREN A.E .Omavi22 yazdı:
SİZİN ADRESİNİ YAZDIKDAN SONRA DİĞER ARKADAŞLARINDA ADRESLERİNİ YAZARSAM ÜSTE GÖRÜLÜR.