Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

rahatsız oluyorum (1 Kullanıcı)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim rica ediyorum lütfen TOPLU MAİLLERE dikkat edelim.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Konu Yok

RE: Konu Yok

sevvalmina yazdı:
selamünaleyküm kardeşlerim rica ediyorum lütfen TOPLU MAİLLERE dikkat edelim.
a.s
bacım sen yaşıyomusun demek maille ulaşacaz sana neyse haklısın bende hoşlanmıyorum bu toplu maillerden aeo;)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
RE: rahatsız oluyorum

bi tek benmi rahatsız oluyorum

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Aleykümselam;

Bencede Toplu maillere Dikkat etmeliyiz. Rızasıs kardeşlerimizin adresleri başka kişilerin ellerine geçebiliyor. Özelliklede sevalmina kardeşimin bu konuda hassas olduğunu biliyorum diğer kardeşlerimizde öyleler bu nedenlede rızası olmadan iyi bir paylaşım yapıyoruz sanarken bu yaplaşımlada tanımadığımız kişilere email adresileri yolluyoruz. Bu konuda hassas vede dikkat edilmesi gereken konudur.. Çünkü Rızası yok kardeşlerimizin. Sevvalmina kardeşim haklısın bu konuda sana katılıyorum Allah yardımcın olsun Allah'a emanet ol selam ve dua ile.

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

sana yapılmasını istemediğin bir şeyi sende yapmayacaksın. toplu maillere hayır....

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum
Canım çok haklısın.Başıma hiç kötü bişey gelmediği için pek dikkat etmediğim birşeydi bu toplu mailler.Ama son zamanlarda o kadar çok şey duymaya başladım ve şikayetle o kadar arttıki artık bende dikkat edicem inşallah.

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

kardeslerim bu toplu mail nasil oluyor kim gonderiyor veya farketmeden bizmi gonderiyoruz bu konudavayrintili bilgi alabilirmiyim selametle

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKÜM KARDEŞLERİM;BEN TAM ANLAMIYLA ANLAYAMADIM YANİ SİTE İÇİ YAZIŞMALARMI YOKSA E POST'A GELENLERMİ ÇÜNKÜ BEN BİLGİSAYAR BİLGİSİ AZ OLAN BİRİYİMDE BİR BİLEN CEVAP VERSİN LÜTFEN?

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

S.A NOHCO KARDEŞİM GİBİ BENDE ANLAMADIM..Bİ TOPLU MAİL VAR ORTADA ANLAMIŞ DİİLİM

ANLAMADIM :|:|:|

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı

cakamo yazdı:
SELAMUNALEYKÜM KARDEŞLERİM;BEN TAM ANLAMIYLA ANLAYAMADIM YANİ SİTE İÇİ YAZIŞMALARMI YOKSA E POST'A GELENLERMİ ÇÜNKÜ BEN BİLGİSAYAR BİLGİSİ AZ OLAN BİRİYİMDE BİR BİLEN CEVAP VERSİN LÜTFEN?

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

cakamo yazdı:
cakamo yazdı:
diyelimki size bir mail(eposta) iletisi yolluyorum. aynı anda başka üyelere (toplu msj)siz içinden beğendiniz bir adresi kayıt ediyorsunuz. ama adres sahibinin bundan haberi yok.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

TOPLU MAİLLERE HAYIR.ÖNCE KENDİME SÖYLÜYORUM BUNU VE BİR DAHA YAPMAYALIM,DİKKAT EDELİM DİYORUM.ANCAK ORTAK SAMİMİ GURUPLAR HARİÇ TABİ

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı

mavi22 yazdı:
cakamo yazdı:
cakamo yazdı:
diyelimki size bir mail(eposta) iletisi yolluyorum. aynı anda başka üyelere (toplu msj)siz içinden beğendiniz bir adresi kayıt ediyorsunuz. ama adres sahibinin bundan haberi yok.
TAMAMDA KARDEŞİM E-MAİL GÖNDEREN ARKADAŞ BENİM ADRESİMİ NASIL BİLECEKKİ?

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

SİZİN ADRESİNİ YAZDIKDAN SONRA DİĞER ARKADAŞLARINDA ADRESLERİNİ YAZARSAM ÜSTE GÖRÜLÜR.

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı

mavi22 yazdı:
SİZİN ADRESİNİ YAZDIKDAN SONRA DİĞER ARKADAŞLARINDA ADRESLERİNİ YAZARSAM ÜSTE GÖRÜLÜR.
TAMAM İŞTE BENİMKİNİ NASIL BİLİYO GÖNDEREN A.E .O

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

cakamo yazdı:
mavi22 yazdı:
TAMAM İŞTE BENİMKİNİ NASIL BİLİYO GÖNDEREN A.E .O
SİZİN TANIDIĞINIZ BİRİSİ

KİME:MAVİ22@...,CAKAMO@...,
--------------
-------------------
SİZE BÖYLE BİR MAİL GELSE ADRES ÇUBUĞUNDA NE KADAR ADRES KAYITLI İSE GÖREBİLİRSİNİZ.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt