Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Radyo Yayinim Tekrar Başladi... (1 Kullanıcı)

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı
büyük bir aradan sonra Radyo Yayınım Tekrar başladı...
Sizlerle Radyo İslam aracılıgı ile Buluştugumuz Bizzat kendimin Sunuduğu Kalemiden Damlayanlar... Tekrar Sizlerle... Dinlemek için www radyoislam net girmeniz yeterli...

Kalemimden Damlayanlar Bu akşam Saat:21:00 da sizlerle...

GÖNLÜNÜZE HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK İÇİN KALEMİMDEN DAMLAYANLAR RADYO İSLAM'DA

Kaan Erdem

Yönetici
hayırlı yayınlar selam ve dua ile kalın selametle kardeşim...

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı
huzunlu_gurbet ve Kaan Erdem Kardeşim tşkler iyi dileklerinize inş. :) Allah razı olsun...

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı
VE VUSLAT ANI İÇİMDE Kİ DUYGULARIMI SİZİNLE PAYLAŞMAYA

KALEMİMDEN DAMLAYANLAR BAŞLADI...

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı
Programımızın sorusu Aşk ve Sevgi NEdir Cevaplarınızı bekliyoruz...

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
büyük bir aradan sonra Radyo Yayınım Tekrar başladı...
Sizlerle Radyo İslam aracılıgı ile Buluştugumuz Bizzat kendimin Sunuduğu Kalemiden Damlayanlar... Tekrar Sizlerle... Dinlemek için www radyoislam net girmeniz yeterli...

Kalemimden Damlayanlar Bu akşam Saat:21:00 da sizlerle...

GÖNLÜNÜZE HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK İÇİN KALEMİMDEN DAMLAYANLAR RADYO İSLAM'DA
Selamun aleykum ben daha yeni gordum insALLAH dinliyecegim.Ama her aksam mi var yoksa belli gunlerdemi?Ayrica ben yurt disinda ikamet ediyorum.dolayisiyla radyoda dinleyemem.siz bana frekansini verin yada ben internetten dinlerim.Allah razi olsun.Kolay gelsin

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum ben daha yeni gordum insALLAH dinliyecegim.Ama her aksam mi var yoksa belli gunlerdemi?Ayrica ben yurt disinda ikamet ediyorum.dolayisiyla radyoda dinleyemem.siz bana frekansini verin yada ben internetten dinlerim.Allah razi olsun.Kolay gelsin

a.s. KArdeşim Özürdileyerek anca Yazınızı gördüm...

Benim Yayınım Her Salı 21:00 ile 23:00 Yukarıda ki iki sitednede ulaşabilirsin inş. Allah razı olsun ...

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Olsun_B) (Suan dinliyorum:G)

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Beklenen Salı Geldi KArdeşilerim Ben Şuanda Yayındayım... Ezgi ve Şiir Sevenler Allah ve Rasülünü Birazda olsun degişik yönleriyle tanımaya ve anlatılmasına, Kıssalar Mevneviden Konulara aç olan Kardeşlerimiz buyrun... KALEMİMDEN DAMLAYANLAR İLE BEN ŞUANDA YAYINDAYIM... Radyo Islam (Ümmetin Sesi) - radyoislam.net

Bugün kü Sorumuz Anne... Annenizi Bir kaç kelime ile Açıklamanızı istiyoruz... Saygılarımla...

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı
Yayındayım... Bu Gün kü Sorumuz '' Efendimizi Nasıl tarif Edersiniz''?...'' Radyo Islam (Ümmetin Sesi) - radyoislam.net

Cevaplarınızı Bekliyorum inşallah... Radyo Islam (Ümmetin Sesi) - radyoislam.net

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
Yayındayım... Bu Gün kü Sorumuz '' Efendimizi Nasıl tarif Edersiniz''?...'' Radyo Islam (Ümmetin Sesi) - radyoislam.net

Cevaplarınızı Bekliyorum inşallah... Radyo Islam (Ümmetin Sesi) - radyoislam.net
O'nu tarif etmeye kelimeler ve benzetmeler yetmez , kaldiki O hiçbirseye benzemez kusursuz bir kisilige sahiptir... O'nun ummetinden oldugum için Rabbime binlerce kez sukurler olsun ... O en mis kokulu gullerin efendisidir ,O yureklerin sevgilsidir, O hiç taniyamadan en çok sevdigimizdir... O'na sevgimiz sonsuzdur Rabbim bizleri O'nun sefaatien nail eylesin insAllah selam ve dua ile... (hoparlor çalismiyo dinleyemiyom:()

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldiniz Hayirli Yayinlar...:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt