Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Rabbim korudu çok şükür:( (1 Kullanıcı)

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Dün Yani 19 Subat2008 Sali Günü öğleden Sonra Işyerinde Yalniz Kaldim Bişiler Yazarken Kapi çaldi Kapiyi Açtim Bi öğrenci 18 Yaşlarinda Abla öğrenciyim Dedi Okul Harçliği çikartiorum Mendil Satarak Alirmisin Dedi Utanarak Saf Yüzüyle Bende Geri çeviremedim Cüdanimda Sadece 4ytl Param Vardi Ve Geri çeviremedim Onu 1yt Islak Mendile 2.5ytl Verdim Aldim Ve Gitti... Akşam Iş çikişii Eve Giderken Bi Binan Altndan Geçerken önüme Kocaman Bir Kar Yiğini Pat Die Düştü çok Yüksekten Düştiki Okadar çok Ses çikardi Tam önüme Düştü Herkes Bana Bakti Kiza Gelldimi Bişi Oldumu Die Sonra Yukari Baktilar Karin Nerden Geldiğine Ben Bian Durkaladim Yukariya Bile Bakmadan Bişi Olmamiş Gibi Yoluma Devam Ettim Ve Evime Gittimm.... Eğer O Kar Yiğini Benim Kafama Düşmüş Olsaydiii Acaba Suan Hayatta Olurmuydummm Veya Nasil Olurdummm:( Rabbime şükürler Olsunki Beni Korudu....

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.yaptığınız yardım ve aldığınız dua korumuş inşallah sizi.geçmiş olsun selametle

PALAREMZI

Kayıtlı Kullanıcı
Sadaka isteyeni efendimiz (SAV) hiç geri çevirmemiş,Bi hikmeti vardır mutlaka.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar çok özür dilerim yorumlarına bakamıorum işteki pc de sorun var eve gidince akşam hepinize cvp veririm inşallah bu akşam kazasız belasız eve gidersem:) ALLAHA EMANET OLUN

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim.

geçmiş olsun.mevlam yar ve yardımcınız olsun.

bunu idrak etmek ve sonuca varmak şükretmek bizler inşALLAH bunun farkındayız.

mevlama sonsuz şükürler olsun.

cümle müslüman kardeşlerimizi gözüken ve gözükmeyen tüm kazalardan belalardan korusun.amin.

selam ve baki dua ile saygılarımla.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
ya oan aklıama ilk gelen o çocuktu zati ki yukarıya karın nerden geldiğine bile bakmdan hiç birşey olmamış gibi evime yürüdüm çok şükür Raabim korudu beni ya kafama gelseydi kim bilir neler olurdu

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
çok sağolun arkadaşlar Allah razı olsun Rabbime ne kadar şükür etsem azdırr....

orumceq

Kayıtlı Kullanıcı
özden gecmiş olsun şükür kazasız belasız atlatmıssın .sadece bu kazayı anlatıp yaptığın iyiliği kendine saklasaydın daha iyi olmazmıydı .Bilirsin bir söz vardır sağ elin yaptığını sol el bilmeyecek diye.. selamlar...

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
haklısın

haklısın

sağol haklısın ama kardeşim benim yaptığım iyilik abartılacak bi iyilik değilll oyüzden paylaştım Allaha emanet olun ...hayırlı akşamlarr

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Her Bir Iyiliğin Karşiliğini Kat Kat Verirmiş
Allaha Emanet Ol

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
bugün işten gelirken caddenin diğer tarafından geçtim korktum:) sağol kardeş sende Allaha emanet ol...

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allahıma çok şükür

Allahıma çok şükür

gerçekten öle ya kafama gelseydi Rabbim hepimizi kazadan beladan korusun... amin

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHa şükürler olsun kardeşim...çok şükür iyisiniz...ALLAHım inşaallah yaptığınız yardımı kabul buyurmuştur...selametle kalınız...

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun

Allah razı olsun

hamd olsun olsun iyiyim çok sağolun Allah razı olsun... burda amacım yaptığım iyliği sergilemek değildir ki bunda abartılacak bi iyilik yok amcım ufacık bu sadakadan iylikten hayat kurtarılabiliniomuşş....Rabbime hamdu senalar olsunn....

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kardeşim geçmiş Olsun Rabbim kazalardan belalardan korusun inşallah ... ( korkudan Karşı tarafa geçtim demişsin :) Gülümsedim doğrusu Tabi dikkatli olmak lazım .. ) Allaha emanet olasın selam ve dua ile...

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
evet:) korkudan ordan geçemedim herhalde bende bi etki oldu geçemicem bi daha ordan :) sağolun Allah razı olsunn hayırl akşamlar:)

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
RABBIM cümle müslüman kardeşlerimizi gözüken ve gözükmeyen tüm kazalardan belalardan korusun.amin.

selam ve baki dua ile saygılarımla.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
aminn

aminn

amin amin cümlemizi kazalardan belalardan korusun...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
RABBİM kaza ve beladan korusun.zarar ziyan vermesin.senin için küçük bir hayır,RABBİMİN katında mükafatı büyük bir hayr olur.selametle.:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt