Kasap sevdiği postu yerden yere vurur/muşş..
Çok bekletmedim umarım.. Hazırım dostum, hadi çıkalım.. Sevgisinden istifa ettiğimiz gönüller çıktığımızı duymasın, sessiz olalım..
"Hazır ol" denildiğinde hazır ola durdum ben."Rahat" emri fısıldanıyor bir yerlerden. Rahat bırak dostum. Aslında ben kasabın o çok sevdiği ver her vuruşunun "seviyorum seni" dediği postum. Çok sevildim, yerden yere vuruldum. O kadar sevildim ki, sanırım biraz yoruldum. Sevilmemeye hazırım, rahat olsam diyorum..
Rahat olun, ben kimseyi sevmiyorum..
Yerden yere fırlatıp atılan sevgi gösterileri benim kitabımda yer almaz. Ruhum olsa da biraz haylaz, saçma sapan sevgi gösterilerine bulaşmaz.
Sevmek dostu yerden yere vurmaksa beni sevmeyin dostum.
Rahat olun, ben de sizi sevmiyorum..
Sevilmemeye "hazır" ola durdum.
"Rahat" bırak beni dostum..
Post olmaktan istifa ettim, sevilmekten ayrılıyorum..
Rabbim ben bir seni, bir senin sevdiğini, bir de senin bana sevdirdiğini seviyorum..
Adı "sevmek" konulan saçmalıklardan istifa ettim Rabbim, sana sığınıyorum..
Rabbim beni bir sen sev..
Sen sevdiğini yerden yere vurmazsın..
Vurmazsın...
Çok bekletmedim umarım.. Hazırım dostum, hadi çıkalım.. Sevgisinden istifa ettiğimiz gönüller çıktığımızı duymasın, sessiz olalım..
"Hazır ol" denildiğinde hazır ola durdum ben."Rahat" emri fısıldanıyor bir yerlerden. Rahat bırak dostum. Aslında ben kasabın o çok sevdiği ver her vuruşunun "seviyorum seni" dediği postum. Çok sevildim, yerden yere vuruldum. O kadar sevildim ki, sanırım biraz yoruldum. Sevilmemeye hazırım, rahat olsam diyorum..
Rahat olun, ben kimseyi sevmiyorum..
Yerden yere fırlatıp atılan sevgi gösterileri benim kitabımda yer almaz. Ruhum olsa da biraz haylaz, saçma sapan sevgi gösterilerine bulaşmaz.
Sevmek dostu yerden yere vurmaksa beni sevmeyin dostum.
Rahat olun, ben de sizi sevmiyorum..
Sevilmemeye "hazır" ola durdum.
"Rahat" bırak beni dostum..
Post olmaktan istifa ettim, sevilmekten ayrılıyorum..
Rabbim ben bir seni, bir senin sevdiğini, bir de senin bana sevdirdiğini seviyorum..
Adı "sevmek" konulan saçmalıklardan istifa ettim Rabbim, sana sığınıyorum..
Rabbim beni bir sen sev..
Sen sevdiğini yerden yere vurmazsın..
Vurmazsın...