Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Protesto Ediyorum! (1 Kullanıcı)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Protesto Ediyorum!

1. İstanbul"un nüfusunun 20 milyonun üzerine çıkarılmış olmasını protesto ediyorum. Dünyanın bu en güzel şehrinin rant uğruna perişan edilmesini; şehre seçmen ithal edilmesini protesto ediyorum.

2. Sadeleştirme, arılaştırma, öztürkçeleştirme, Arapça ve Farsça kelimelerden arındırma bahanesiyle yazılı ve edebî lisanımızın zayıf, çirkin, güçsüz hale getirilmesini bütün gücümle protesto ediyorum.

3. Halkın atalarının, dedelerinin, ecdadının mezar taşlarını, millî mimarî anıtlarındaki mermer kitabeleri, Süleymaniye Kütüphanesi"ndeki yazma eserleri, arşivlerdeki belgeleri okuyamayacak ve anlayamayacak kadar cahil bırakılmasını feryat ederek protesto ediyorum.

4. Mini eteğe izin verip de eşarp örtmeyi yasaklayan zihniyeti protesto ediyorum.

5. İstanbul halkına domuz, yaban domuzu, eşek eti yedirilmesini protesto ediyorum.

6. Üzerinde resmî TC antetli “vesikalarla” bazı kadınlara fahişelik belgesi verilmesini, bu işi yapan yasal fahişelerden KDV ve gelir vergisi alınmasını, bunların bütçeye gelir kaydedilmesini protesto ediyorum.

7. Okullarda uyuşturucu kullanma yaşının 11"e inmesini protesto ediyorum.

8. Ülkemin, Birleşmiş Milletlerin her yıl yaptırdığı Dünya Temizlik Anketi Listesi"nin diplerinde, 140"ıncı sırada olmasını, 10 üzerine sadece 3 küsur not almasını utanç ve öfke içinde protesto ediyorum.

9. Ülkemdeki bir takım kara adamların 250 milyar doların üzerinde kirli, haram, necis servete sahip olmalarını protesto ediyorum.

10. Bir takım politikacıların halkın gözüne baka baka yalan söylemelerini, milleti aldatmalarını protesto ediyorum.

11. Bir takım devlet ve hükümet adamları geçecek diye yolların, caddelerin, meydanların trafiğe kapatılmasını avazım çıktığı kadar protesto ediyorum.

12. Milyonlarca halk işsiz, aşsız, sefalet içinde yaşarken vekillerin refah içinde yaşamalarını protesto ediyorum.

13. Üretmeden tüketmek felsefesini, zihniyetini protesto ediyorum.

14. Halkın temel hak ve hürriyetlerini kısıtlayan, din ve vicdan hürriyetini kuşa çeviren fanatik lâikçileri protesto ediyorum.

15. Bir medya patronunun üç beş bankaya, bir sürü uluslararası holdinge, düzinelerce dev şirkete ve tesise sahip olmasını; bunlarla yetinmeyerek milyarlarca dolarlık servetine yeni milyarlar ilave etmek için bin türlü dolap çevirmesini, bir sürü spekülasyon yapmasını protesto ediyorum.

16. İstanbul"da bazı vatandaşların evden işe, işten eve gitmek için günde dört saat vakit, bir sürü yakıt harcamalarını protesto ettiğim gibi bunların toplu taşıt vasıtalarını kullanmayıp özel otomobillerinde tek kişi seyahat etmelerini protesto ediyorum.

17. Nüfus, yüzölçümü, tabii kaynaklar, imkanlar açısından Türkiye"nin çok gerisinde ve altında bulunan Güney Kore"nin; sanayi, iktisat, ihracat, üretim, fert başına düşen milli gelir bakımından benim ülkemden çok ileride olmasını protesto ediyorum.

18. PKK terörünün tozu dumanı içinde, yekun olarak milyarlarca dolarlık uyuşturucu, silah, yakıt, koyun kaçakçılığı yapılmasını protesto ediyorum.

19. Pisliklere bulaşmayan, doğruları söyleyen, haksızlıklar ve yolsuzluklarla mücadele eden bir takım temiz, ehliyetli, liyakatli, değerli politikacıların liste dışı bırakılmasını, saf harici edilmesini protesto ediyorum.

20. Milyonlarca halk sıkıntı ve darlık içinde sürünürken parmaklarında pırlantalı yüzükler, bileklerinde her biri büyük bir servet eden lüks saatler teşhir eden bayanları protesto ediyorum.

21. İstanbul"un en kıymetli ve mutena yerlerinde inşaata ve yapılaşmaya kapalı arsaları alıp, ilgili belediyelere baskı yapıp oralarda kendilerine, çoluk çocuklarına, yakın akrabalarına şeddadî yavru saraylar inşa ettiren cebâbireyi protesto ediyorum.

22. İslâmî bir cihad hareketi olan Millî Mücadele"yi, düzmece ve yapay bir tarih çerçevesinde gösteren çarpık zihniyeti protesto ediyorum.

23. İslâm"a aykırı her şeyi yapan, bir sürü halt yiyen, büyük günah işleyen, haram yiyen, lüks ve israf sergileyen münâfık ve fasık İslâmcıları protesto ediyorum.

24. 1935"te localarını kapattıran, Masonluğu yasak ettiren Atatürk"ü çok seviyormuş numaraları yapan Masonları protesto ediyorum.

25. Ümmet şuurunu yitirip cemaat, hizip, fırka, grup asabiyetine, fanatizmine, militanlık bataklığına saplanan sahte dindarları protesto ediyorum.

26. Saf Müslümanları inek gibi sağan, kaz gibi yolan açgözlü, paraya doymaz, vicdansız din sömürücülerini, mukaddesat bezirganları protesto ediyorum.

27. Kendilerini İslâm"a değil, İslâm"ı kendilerine uydurmaya çalışan sapık, bid"atçi, dengesiz reformcuları, yenilikçileri protesto ediyorum.

28. Dinî hizmet ve faaliyetleri dejenere eden; kutsal değerleri şahsî veya siyasî nüfuz ve menfaatlerine âlet eden; mukaddesatı ticaret konusu yapan alçakları protesto ediyorum.

Daha protesto edilecek çok şey var ama bu kadar yazabildim...
milli gazete

mehmet şevket eygi

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm....

bu paylaşımı bizlere sunmak size nasipmiş.ben konu olarak açıyordum.ana sayfada başlık olarak baktığımda siz elinizi çabuk tutmuşsunuz:evet:K

selam ve dua ile kalın güzel ve yerinde bir paylaşım oldu selametle kalın....

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam evet bende birkaç saat önce okudum yazıyı.bir çok şeyi özetleyen türden bir yazı ama keşke siz açsaydınız daha çok itibar görebilirdi..:=)selametle kalın

Kaan Erdem

Yönetici
:evetolur mu..! estf...güzel ve yerinde bir paylaşım oldu.hayırlı ve bereketli akşamlar olsun inşaALLAH.:G

ve aleyküm selam evet bende birkaç saat önce okudum yazıyı.bir çok şeyi özetleyen türden bir yazı ama keşke siz açsaydınız daha çok itibar görebilirdi..:=)selametle kalın

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim..emeğine sağlık..herşeyi çok güzel özetlemiş bi yazı......RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI AKŞAMLAR

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm nevin kardeşim...
rahatsızlık duyduğumuz birçokşeyi açıklayan çok faydalı bir paylaşımdı... teşekkür ediyorum...
ALLAHA EMANETT OLUNUZ

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Allah razı olsun kardeşim. Selam ve baki dua ile kalın.

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
selamün aleyküm emeğine sağlık
ABD füzelerin Türkiyede kurulmasını portesto ediyorum

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm.Yazandan ve sitemize ekleyenden Allah razı olsun.Ben de tamamen katılıorm

merdiven

Kayıtlı Kullanıcı
biz bunları senelerdir protesto ediyoruz .............ama parayı veren düdüğü çalıyor malesef...............Allah c.c bize protesto ettirecek başka olay , insan göstermesin inşeallah.......................

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
biz bunları senelerdir protesto ediyoruz .............ama parayı veren düdüğü çalıyor malesef...............Allah c.c bize protesto ettirecek başka olay , insan göstermesin inşeallah.......................

aslında yeterince edemiyoruz...protesto ettiğimiz şey sadece maaşlara az zam yapılması.bunun haricinde insanlarda bi birliktelik göremedim...Selametle kalın

leyla-1

Altın Üye
SELAM ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZLE ANLAMLI BİR PAYLAŞIMDI. İNSANLAR MENFAATLERİ UĞRUNA HERŞEYİ SUİSTİMAL ETTİKLERİ GİBİ DİNİZİMİZİDE SUİSTİMAL EDİYORLAR MAALESEF ALLAH SONUMUZU HAYIRLARA VESİLE ETSİN.HERKES ÇIKARLARI PEŞİNDE İNSANLARIN HALİ NE OLMUŞ SIKINTIDA MI AÇ MI NE DURUMDA SORAN YOK HERKES ZEVKİNİN KUŞAM PEŞİNDE KENDİLERİ LÜKS İÇİNDE GEZİP DİNİ KULLANIP İNSANLARIN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA YALAN SÖYELEYN BÜYÜKLER KİMİ KANDIRIYORSUNUZ KİME ÜSTÜNLÜK SAĞLIYORSUNUZ SİZDEN BÜYÜK ALLAH VAR MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ HANİ BUNUN İLK SAHİBİ MALDA YALAN MÜLKTE YALAN HERŞEY GELİP GEÇİCİ GERİYE KALAN SADECE İNSANLARIN GÜNAHLARI SEVAPLARI. HERKES İSTEDİĞİNİ YAPABİLİR İNSANLARI HİÇE SAYIP ONLAR YOKLUK İÇİNDE GEZMELERİNE GÖZ YUMABİLİRLER AMA BUNLARIN BİR GÜN GELECEK HESABI.
ALLAH KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN KÖTÜ YÖNETİCİLERİN ŞERRİNDEN BİZLERİ KORUSUN RABBİM HAYIRLI BİR ÇIKIŞ KAPISI HAYIRLI BİR SAHİP GÖNDERSİN BİZLERE. AYRICA ÜLKEMİZ AÇLIK SINIRINDAYKEN O KADAR İŞSİZ VARKEN ORTALAMA İNSAN YŞA ORTALAMASI 50 BİLE OLMAZKEN İNSANIN SON GÜNÜNDE RAHAT EDECEĞİ ZAMAN YAŞI YÜKSELTİP İNSANLARIN EMEKLİ OLMASINA FIRSAT VERMEYENLERE İŞSİZLERE İŞ İMKANI VERMEYENLERİDE PROTESTO EDİYORUM O KADAR İŞSİZ VARKEN KENDİLERİNE GÖRE NE VAR ADAMI OLAN DAYISI OLAN ZATEN İŞE GİRİYOR ALLAH KENDİ KAPISINDAN BAŞKA KUL KAPISINA MUHTAÇ ETMESİN YANINDAN ÖZÜNDEN VERSİN. ÜLKEYİ KAUSA SÜRÜKLEYENLERİ GÖSTERİ İÇİN İABDET YAPANLARI PROTESTO EDİYORUM. HERKES KENDİNDEN SORULU BİZİ HESABA ÇEKECEK ALLAH'TIR İNSANLARIN DUŞ GÖRÜNÜŞÜNE BAKARAK CENNETLİK CEHENNEMLİK DİYE İNSANLARIN MÜSLÜMAN OLUP OLMADIĞINA KARAR VEREN ALLAH'A ŞİRK KOŞAN İNSANLARI BUNDAN SONRA MÜSLÜMAN KİŞİ BAŞA GEÇSİN DİYEN İNSANLARI PROTESTO EDİYORUM O KADAR ÇOK Kİ YAZMAYA YETMEZ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam leyla kardeşim yazdığın yorumlar için öncelikle teşekkür ederim Mehmet şevket eygi hakikaten çok güzel konulara parmak basmış.gün gelir devran döner herkes ettiğini bulur.Biz böyle sustuğumuz sürece çok daha kötü günler kapımızı çalacaktır emin olun.Selametle kalın.Allaha emanet olunuz.

leyla-1

Altın Üye
ve aleyküm selam leyla kardeşim yazdığın yorumlar için öncelikle teşekkür ederim Mehmet şevket eygi hakikaten çok güzel konulara parmak basmış.gün gelir devran döner herkes ettiğini bulur.Biz böyle sustuğumuz sürece çok daha kötü günler kapımızı çalacaktır emin olun.Selametle kalın.Allaha emanet olunuz.

ÖYLE KARDEŞİM AMA BİZE FIRSAT VERMİYOLAR DALEVERLERLE İNSANLARIMIZIN SAF TEMİZ DUYGULARINI ALET EDİP İNSANLARIMIZIN ÜZERİNDEN KENDİLERİNE OY KULLANIYORLAR MAALESEF ALLAH SONUMUZU HAYIRLARA VESİLE ETSİN.GÖSTERİŞ İÇİN İBADET YAPILMAZ DIAŞARDA YAPMAYAN İNSANLARI SANKİ DİN DÜŞMANI GİBİ GÖSTERİP KENDİ MENFAATLERİNİ ÖNE ÇIKARIP KARŞIDAKİ İNSANLARI DİNSİZLİKLE SUÇLUYORLAR GÖZ GÖRE GÖRE İBADETTE GİZLİ KABAHATTE HERKES İBADETİNİ NAMAZINI KENDİNE ALLAH'A OLAN KULLUK GÖREVİNİ YAPMAK İÇİN BAŞKALARI GÖRSE NE GÖRMESE DEDİĞİM GİBİ GÜNAHLARIMIZI SEVAPLARIMIZI SORGULAYACAK OLAN ALLAH'TIR AMA ONUDA MAALESEF ALET ETTİKLERİ İÇİN FAZLA SÖZE GEREK YOK İNSANLARA ÖN YARGIYLA YA DA DIŞ GÖRÜNÜŞE GÖRE TANIMADIĞIM İNSANLAR HAKKINDA LAF SÖYLEMEK BANA DÜŞMEZ SADECE GÖZ GÖRE GÖRE İNSANLARI KANDIRMALARINA HAKSIZLIKLARA TAHAMMÜLÜM YOK TAMAM BENDE DİNİ GÖREVLERİMİ TAM ANLAMIYLA YAPAMIYORUM AMA ELİMDEN GELDİĞİNCE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BAZILARI TAM TERSİNE NEYSE KİM NE YAPAR KENDİNE YAPAR ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖRE MÜKAFATINI VERSİN İYİLİK DÜŞÜNENE İYİLİK KÖTÜLÜĞÜDE ALLAH'A HAVEL EDİYORUM.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.:(

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
doğrusun kardeşim kandırıyorlar ama müslüman dediğin uyanık olmalı önüne sunulanı yeyip yutmamalı..Aslında tepemizdekileride makam mevkii diye kandırdılar başa getirdiler.peygamberimiz öylemi yaptı sağ elime güneşi solumada ayı verseniz yinede davamdan vazgeçmem dedi..Peki biz ne diyoruz şimdikilere izin vermiyorlar başta askeriye var...çatışma çıkar...

Saddam nasıl yaşadı nasıl öldü??ve onun halkı?ıraklılar hz hüseyini öldürdü..kuveytteki masum insanların öldürülmesine seyirci kaldı,kurtuluş savaşında ingilizlerin safında yer aldı...Belkide onların ceremesini çekiyorlardır..Tabii geçmişteki yaşanılmışlar kadınlara tecavüz edilmesini çoluk çocuk demeden insanların öldürülmesini gerektirmez.yada ettiklerini buldular deyip yardım etmemeyi gerektirmez... hayırlı geceler....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt