Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Program kırmak kul hakkı? (1 Kullanıcı)

röyksopp

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bu zamana kadar gerek bilgisayarda,gerekse telefonda kullandığım çoğu programlar crackenmiş(demo sürümü illegal yollarla full yapılmış) olarak kullandım Sonra araştırırken bunun kul hakkı olduğunu öğrendim O kadar çok sahte oyun ve program kullandım ki hepsini almaya kalksam param yetmez Birde kullandığım bazı programlar ve oyunlar varki türkiyede satılmıyor,yabancı sitelerden sipariş vermem gerekiyorbuna da kredi kartı gerekiyor ingilizcem olmadığı için güvenemiyorumNe yapmam gerek?Birde şöyle bir durum daha var Ben microsoft un ofis programını kullanırken sahte olarak ayı ayrı office2003,office2007 gibi serilerini kullandımmicrosoft ile helalleşmem için bunları ayrı ayrı mi satın alman gereksadece office 2010 olsam üzerimden hakkı geçermiaynı şekilde xp,windows7home,ultimete,profesyönel kullandımbunları ayrı ayrı satın mi almalıyım yoksa en tekini olsam kurtulur muyum ?programları ben cracklemedim,internetten buldum Bana değilde onu internete koyana suç gitse olurmubirde bu korsan programlarla ücretli tamir yaptım Peygaberler gibi ibadet etsen üzerinde bir kuruş hak olunca ibadet kabul olmuyormuşBu programı işe girdikten sonra satın alsam olur mu? Şimdi benim ibadetleri kabul olmuyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt