Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

''pratik mutfak bilgiler'' (1 Kullanıcı)

çltkç

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 May 2009
Mesajlar
82
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
::pRATİK MUTFAK BİLGİLERİ::
PATATESLERİ HAŞLARKEN içine 1 kaşık sirke koyulursa haşlanma sırasında dağılmasını önlemiş olursunuz.

KOKU VEREN BESİNLERİ İÇİNE HAŞLAMA SIRASINDA1 kaşık sirke atarsanız kokusunu önlemiş olursunuz.
YUMURTA HAŞLARKENsuyunun içine tuz atarsanız çatlamasını önlersiniz.
PATLICANLARI SOYDUKTAN SONRAüzerine tuz serperseniz acı suyunu hemen salar.
TAVUKLARIN ÜZERİNE YAĞ VE ŞEKER SÜRÜPfırına sürerseniz daha lezzetli olur ve güzel kızarır.
PATLICANLARI KIZARTMADAN ÖNCEsüte yatırmayı deneyin.Süt sebzelerin yumuşamasını önler.
PATATESLERİ KIZARTIRMADAN ÖNCEsüte yatırısanız çıtır olur.
PİRİNÇLERİ SAKLARKENuzun dayanması için içine 1 avuç tuz atın.
BALIK KOKAN TAVALARINIZIlimon kabuğu ile silerseniz kokusu yok olur.
BEZELYELERİN YEMEKTE YEMYEŞİL KALMASINI İSTİYORSANIZhaşlamadan önce buzlu suda bekletin.
TAZELİĞİNİ KAYBETMİŞ MAYDANOZUbuzlu ve limonlu suda 1 saat bekletin.
LİMONLAR EĞER KURUMUŞ VE SUYU ÇIKMAYACAK DURUMDA İSEkaynar suda 5 dk kaynatın.




:)SAĞLICAKLA KALIN:)
 

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
9 Kas 2007
Mesajlar
294
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
56
güzel bir paylaşımdı. Bilgilendirdiğin için sağolasın
 

hislerimm

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 Tem 2008
Mesajlar
198
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
paylaşımınız için ALLAH razı olsun
hepimizin işine yarayacağı şeyler
teşekkür ederim
 

atris

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Ocak 2009
Mesajlar
1,066
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
TAZELİĞİNİ KAYBETMİŞ MAYDANOZUbuzlu ve limonlu suda 1 saat bekletin.
LİMONLAR EĞER KURUMUŞ VE SUYU ÇIKMAYACAK DURUMDA İSEkaynar suda 5 dk kaynatın.


hıc duymamıstım ıyı oldu ama ..............
 

çltkç

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 May 2009
Mesajlar
82
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
TAZELİĞİNİ KAYBETMİŞ MAYDANOZUbuzlu ve limonlu suda 1 saat bekletin.
LİMONLAR EĞER KURUMUŞ VE SUYU ÇIKMAYACAK DURUMDA İSEkaynar suda 5 dk kaynatın.


hıc duymamıstım ıyı oldu ama ..............





ıse yarıyor denemekten zarar gelmez...:)))
 

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
10,922
Tepki puanı
8
Puanları
0
Yaş
47
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
PATLICANLARI KIZARTMADAN ÖNCEsüte yatırmayı deneyin.Süt sebzelerin yumuşamasını önler.
PATATESLERİ KIZARTIRMADAN ÖNCEsüte yatırısanız çıtır olur.


bunları bilmiyordum deniyecegim inşaALLAH ...
teşekkürler kardeşim ..
 

çltkç

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 May 2009
Mesajlar
82
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
PATLICANLARI KIZARTMADAN ÖNCEsüte yatırmayı deneyin.Süt sebzelerin yumuşamasını önler.
PATATESLERİ KIZARTIRMADAN ÖNCEsüte yatırısanız çıtır olur.


bunları bilmiyordum deniyecegim inşaALLAH ...
teşekkürler kardeşim ..

RİCA EDERİM:a26:
 

feryal19

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
4 Ağu 2009
Mesajlar
28
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
ne güzel bilgiler saol kardeşim
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt