Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Pkk'nın güç kaybetmesine üzülen chpli,Yalçın Küçük (1 Kullanıcı)

zekaikc

Kayıtlı Kullanıcı
İbretle izleyin izlettirin kardeşler

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim,bu vidooları, internete taşıyamazmısın.
Selam ve dua ile

zekaikc

Kayıtlı Kullanıcı
Cümlemizden. İşte elimden geldiği kadar forumlarda paylaşmaya çalışıyorum. Herkes böyle yaparsa iyi daha çok insan izler.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Tabiki,ben daha fazla kitlelere ulaşmasını,faceye taşınmasını da istiyorum,aslında bilgisayar sertifikamda var,bilgisayarda her türlü işlemi de yapabiliyordum,fakat hamdolsun,birtakım rahatsızlıklardan dolayı artık bunları yapamıyorum,çok şükür elim ayağım tutuyor ama hatırlayamıyorum.Daha çok kitlelere taşınması için siz gençlerden rica etsem kardeşim.
Allah razı olsun.
Selam ve Dua ile

zekaikc

Kayıtlı Kullanıcı
Tabiki,ben daha fazla kitlelere ulaşmasını,faceye taşınmasını da istiyorum,aslında bilgisayar sertifikamda var,bilgisayarda her türlü işlemi de yapabiliyordum,fakat hamdolsun,birtakım rahatsızlıklardan dolayı artık bunları yapamıyorum,çok şükür elim ayağım tutuyor ama hatırlayamıyorum.Daha çok kitlelere taşınması için siz gençlerden rica etsem kardeşim.
Allah razı olsun.
Selam ve Dua ile

Allah razı olsun sizden, Allah niyetinizi halis ve sabit kılsın herzaman inşallah, ben üyesi olduğum 15 civarı forumda paylaştım, facedede dünya gerçekleri realities of the world grubunda var ziyadesiyle.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun, hemen bakıyor ve paylaşıyorum inş.
Selam ve dua ile

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim

Böle insanları Allah ıslah etsin (Amin)

Selam ve dua ile...

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
şehitlere kelle diyenlerde var apoya sayın diyenlerde hemde bunlar mecliste ama neyse uyumaya devam nasılsa iç savaş çıkınca herkes uyanıcak o zaman çok geç olucak

zekaikc

Kayıtlı Kullanıcı
şehitlere kelle diyenlerde var apoya sayın diyenlerde hemde bunlar mecliste ama neyse uyumaya devam nasılsa iç savaş çıkınca herkes uyanıcak o zaman çok geç olucak

bana ırkçı mhpli yada islam düşmanı aydın doğan medyası ağzıyla gelme kardeşim,
bunlardan başka söyleyebilecekleriniz yok sizin

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
bdpli ağızıyla konuşmuşun sende bravo.evine taş atılıp molotof atılınca,onca yıl para biriktirip güç bela aldığın araba yada v.s malın yakılırsa,askerlerimizi şehit edenlere metroda meydanlarda destek verenlere kimse karışmaz polis bu atan kişilere dokunmaz ertesi gün yüzüne kıs kıs gülerek geçerlerse ne demek istediğimi anlarsın.

Haci Bayram

Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar,
Bana kalirsa bu Hain Pislikleri tek kursun temizler!Devletin Parasini yeyin ve Hainlik yapin!Bunun sülalesi kesin bozuktur !

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt