Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Pkk’nin Amaci Ve Yapmamiz Gerekenler (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
PKK’NIN AMACI VE YAPMAMIZ GEREKENLER

Genel kurmay başkanlığımızın açıklamasını en doğru açıklama ve resmi makamlardan gelen açıklama olarak aldığımızda 12 şehit 16 yaralımızun olması gerçekten birçoğumuzu derinden sarstı.
Karşımızda gayri nizami harp tekniklerini kullanan ve nerden saldıracağı belli olmayan bir örgüt var.
Önemli sorulardan biri şu olsa gerek. Bugüne kadar pkk denen eli kanlı hain örgüt saldırılarını hangi yollarla yapıyordu. Cevap veriyorum. MAYIN Peki bu mayın nerede patlıyordu. Cevap veriyorum. BİZİM SINIRLARIMIZI İÇERİSİNDE Şimdi bu IRAK A girelim çığırtkanlığı yapanlara soruyorum.PKK nın yuvası nerede? Cevap veriyorum KUZEY IRAK Şimdi siz kuzey IRAK ın sınır bölgelerine mayın döşenmedimi sanıyorsunuz. Bakın teskerinin çıkması PKK yı sindirmedi.
Aksine daha da şiddetli eylemler yaptırdı. Burdan anlaşılıyorki PKK bizim Kuzey Iraka girmemizi istiyor. Çünki sınır mayınlarla döşenmiş durumda. Çünkü amerika girmemizi istiyor.
Amerika orada bataklığa saplanmış durumda.Bugüne kadar 30 bin askerini çektiği belirtiliyor. İngiltere ırak ın güneyine inmiş durumda oradan kaçış hazırlıkları içinde. Yani bizim pisliğimizi sen temizle Türkiye stratejisi. Ayrıca daha önceki yazımdada belirttiğim gibi bu olayların iç siyasete bakan yüzü hükümet devirerek ülkeyi suni Kürt - Türk çatışması ortamına sürükleyerek iç savaş ortamı hazırlamak ve yönetime askerin el koymasını sağlamak. Yönetime askerin el koyması demek bölgesinde süper güç olma yönünde ilerleryen Türkiyenin en az 10 yıl geri düşmesi demektir.
Şimdi düşünelim bu geri düşme kimin işine gelir. İşte bu sorunun cevabını bulduğumuzda hain terör örgütününde kimler tarafından kullanıldığını çok rahat şekilde buluruz.

Bu oyun çok büyük bir oyun. 1980 öncesine döndürülmeye çalışılan bir türkiye var. o zaman sağ sol vardı şimdi türk kürt. hatırlayalım bundan 3-5 ay önce ne vardı. laik anti laik. ondan önce 28 şubat sürecinde ne vardı. alevi sünni.
AYRICA 28 ŞUBAT SÜRECİNDE HERKESİN GÖZDEN KAÇIRDIĞI BİR KONU VAR.
BU SÜREÇ İÇERİSİNDE Kİ EN ÖNEMLİ YAPTIRIMLARDAN BİRİ TERÖRLE MÜCADELE ÖZEL TİMİ DAĞITILMIŞTIR.

İŞTE BUNLARA BAKINCA DARBECİLERİN KİME HİZMET ETTİĞİ VE DARBE-ANTİ DEMOKRASİ-TERÖR GİBİ KAVRAMLARIN NASIL AYNI YERDEN YÖNLENDİRİLDİĞİNİ AÇIK BİR ŞEKİLDE GÖRECEKSİNİZ.
SAĞDUYULU OLMALIYIZ

eminn_

Kayıtlı Kullanıcı
bende onu diyorum zaten bu fitneyi bize çıkaranlar yarın başka fitne çıkarmıyacakları ne malum hrantindin katili bile 24 saatte yakalandı arkadaşlar 250 pkklıdan kimse ölmüyor bu olucak işmi...artık düşünme zamanıııı

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
bende onu diyorum zaten bu fitneyi bize çıkaranlar yarın başka fitne çıkarmıyacakları ne malum hrantindin katili bile 24 saatte yakalandı arkadaşlar 250 pkklıdan kimse ölmüyor bu olucak işmi...artık düşünme zamanıııı

öldü denilen hainlerin bile leşleri yok ortada

seyasla

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. kardeşim bu yazıyıı doğduğum köyün sitesine alıntı yaptım hakkını helal et hey güzel kardeşim allah bahtını açık etsin nur ol bu güzel yazı için

aşk-ı vefa

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim çok güzel mesaj iletmişsin dediğin yoruma gerek yok görüntüler anlatıyor A.E.O

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
bilgiler için tşk allah mehmetçiğimize ve tüm müslüman kardeşlerimize yardım etsin aminnnnnn

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. kardeşim bu yazıyıı doğduğum köyün sitesine alıntı yaptım hakkını helal et hey güzel kardeşim allah bahtını açık etsin nur ol bu güzel yazı için

Aleykümselam ne demek helal olsun tabii birilerine ulaştırmak güzel yararlı selametle

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
SİYASETLE PEK İLGİLENMEM AMA
'' YÜCE RABBİMİZ ORDUMUZU, YURDUMUZU, HİLAL VE SEMBOL OLAN AY YILDIZIMA YAR VE YARDIMCI OLSUN İNŞ..''

SELAM VE DUA İLE..

AMACIMIZ BAYRAĞIMIZ VATANIMIZ ASKER YAVRULARIMIZ EZANLARIMIZ RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
SİYASETLE PEK İLGİLENMEM AMA
'' YÜCE RABBİMİZ ORDUMUZU, YURDUMUZU, HİLAL VE SEMBOL OLAN AY YILDIZIMA YAR VE YARDIMCI OLSUN İNŞ..''

SELAM VE DUA İLE..

seyyar

Kayıtlı Kullanıcı
sanırım mesele güzel ifade edilmiş yalnız başlık hatalı gibi ABD veya ORDUNUN[ordudan kastım islamiyet düşmanı olan kesim sadece] amacı ne şeklinde değiştirilmeli..........:guleguleşunu anlayalım bu ülkenin kürtleri sünni ve müslüman yani biziz ,elbetteki ayrılıkçı niyette olanlar var fakat genel değil bunu bu seçim sonuçlarında açıkça görebiliriz....OYUNA GELMEYELİM................:gulegule

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
sanırım mesele güzel ifade edilmiş yalnız başlık hatalı gibi ABD veya ORDUNUN[ordudan kastım islamiyet düşmanı olan kesim sadece] amacı ne şeklinde değiştirilmeli..........:guleguleşunu anlayalım bu ülkenin kürtleri sünni ve müslüman yani biziz ,elbetteki ayrılıkçı niyette olanlar var fakat genel değil bunu bu seçim sonuçlarında açıkça görebiliriz....OYUNA GELMEYELİM................:gulegule

Başlık kelimesinden neyi kastettiğini anlamadım ama orduyada dinsiz demek doğru olmaz zannedersem çünki benim iki halamında oğlu biri emekli oldu öbürü hala görevde islamiyeti tam yaşıyorlar

09MUZAFFER

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.

buraya avatar türü bir şey eklemiştim...
burdan niye silindiğinin cevabını bekliyorum
SAYIN YÖNETİM

selam ve dua ile...

09MUZAFFER

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.

SAYIN YÖNETİM CEVAP BEKLİYORUM

selam ve dua ile........

ozlemkoca

Kayıtlı Kullanıcı
şehitler ölmez Vatan Bölünmez

şehitler ölmez Vatan Bölünmez

Bu Vatanda Yaşayan Tüm Insanlar, Bizi Birbirimze Düşürmek Istiyorlar,amerika Pkk Nin En Büyük Destekçisidir, Bunu Görmemek Için Kör Ve Aptal Olmak Gerek..oyuna Gelmeyelim,allah Yardimcimiz Olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt