Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Pkk, kimin için çalışıyor, şok olacaksınız !!!! (1 Kullanıcı)

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
http://www.facebooktr.org/pkk-kimin-icin-calisiyor-sok-olacaksiniz.html

KADİR MISIROĞLU KENDİSİNE GÜVENİLEN VE BELGESİZ HİÇBİR TARİH AÇIKLAMAYAN TARİHÇİ YAZARLARIMIZDANDIR.BEN BU YAZARIMIZIN BİR KAÇ ESERİNİ OKUDUM.TAKDİRE ŞAYAN BİR ANLATIM TARZI VARDIR.

BEN HERKESE HER ZAMAN SÖYLÜYORDUMBU APO'NUN ERMENİ OLDUĞUNU.BİZİM SAF KÜRT KARDEŞLERİMİZDE BU HAİNE KURTARICI GÖZÜYLE BAKIYORLAR.

AH KÜRT KARDEŞLERİM AH! AZICIK GÖZÜNÜZÜ AÇINDA KENDİNİZE GELİN BİRAZ....DOSTUNUZU DÜŞMANINIZI HÂLÂ TANIYAMADINIZ.BUNDAN SONRA DA İNADINIZA DEVAM EDECEK MİSİNİZ?.

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Apo iti kimdir?

Urfa ilinin Halfeti ilçesine bağlı Amara (Ömerli) köyünde l949 doğumlu.
Halfeti’nin köyleri Ermeni nüfusunun bazen karışık bazen ayrı olarak yaşadığı köylerde vardır.
Apo itinin doğduğu köy olan Amara Türkçe ve kurmancunu lehçesinin konuşulduğu bir köydür ve bir Ermeni köyü Cibin’in komşu Köyü bulunmaktadır
Apo itinin ailesi çevre köyü Ermeni köyü Cibin ve diğer ermeni asılı köylerden gelmiştir
Apo itinin babası ermeni asılı olup bir kurmancu konuşan ailenin yanında büyümüştür babasının adı bu aile tarafından ermeni ismi değiştirilerek Ömer adı verilmiştir
Apo itinin annesi ermeni asılı olup bu köyde bir Türk ailenin yanında büyümüştür adı Öveyş’dir
Apo iti tamamen ermeni asılı anası Türk değildir babası kürt değildir babası da anası da tamamen ermeni asılıdır.
Apo itinin asıl adı ( artin agopyan ) dır nüfus kayıtlarına *****a olarak yazılmıştır
Apo iti kesinlikle kormancu bilmiyor bunu kim ortaya çıkardı biliyor musunuz?.. 31 mayıs 1999 günkü duruşmada söz alan bir şehit babası!.. Baş bağlar katliamında oğlunu kaybeden Ahmet Beşkardeş Artin Agopyan'a hitaben kırmanç (Kürt) ağzı ile "ez kırmanç im" diye başlayıp "sen Kürt değilsin Ermenisin!.. Eger Kürt isen ben şimdi seninle Kürtçe konuşuyorum bana Kürtçe cevap ver!.." dedi!.. Ve tabii hiç bir cevap alamadı!..

(Türkiye.25.12.2009)

Muzaffer Önler

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Üstad Kadir Mısıroğlu ne diyorsa ben inanırım. Devletül Kadr kendisi.

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederm..allah razı olsun..benim için faydalı bi bilgi oldu...

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Muhterem kardeşlerim....

Ben Kürtlerin arasında yaşıyorum.Benim mahallemde tahriben 6-7 bin Kürt var.Camii cematımızda da var.Birkere olsun PKK konusundan onlara bahsetmedim.Keşke bahsetseler diye hep bekliyorum.Lakin onlar bu konuyu hiç açmıyorlar.Genel olarak az da olsa birikimlerimde var.SIRASI GELDİĞİNDE Kİ BURADA DA BAHSEDECEĞİM.

Kürtler eğitime muhtaçdır ve bunun eksikliğini gördüm.Bu eğitim İslam kardeşliği eğitimidir..Gerçek manasıyla bu eğitim verilse inanın ki PKK belası ortadan kalkacaktır.Bazı Kürt kardeşlerİmiz bu eğitimi almış olacaklar ki PKK'dan nefret ediyorlar.Demek ki ben çok haklıymışım.

Ha bu arada oturduğum mekan ise İstanbul- Bağcılar'dır.Dediğiniz gibi bu meseleyi halletmek bizim için uzun zaman alacaktır.Devletimiz Doğu'ya kalıcı güzel hizmetler verirse mesele kökünden halledileceğinden şüphem yoktur.

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
doğuya iyi hizmet felan hikaye adamlar ne tel ne su ne elektrik faturalarını ödüyorlar her şey kaçak orayı burayı yakıp zarar veriyorlar attıkları molotoflardan kaç kişi öldü,bebek katilini destekleyen kimse cahil bu adam o yüzden desteklemiyor demesin hakkımın hiç birini onlara helal etmiyorum yaptıklarını ve malum ülkenin planları için çalıştıkları kişilerin ellerinden çekicek bu insan kılıklılar o zaman başlarına kimyasal bombalar inerken vah biz n yaptık keşke yapmasaydık demek çok geç olucak

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
kürdistan dedikleri yerde vaad edilen topraklardır israil kullanıp bela alucak başlarına o zaman zerre kadar da acımam onlar yürüsün teröristlerin arkasında şehitimiz diye yakmaya devam etsinler bayrağı, devletin imamını red etsinler çok dindarlar yha güya kul hakkıyla gidicek hepsi

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
EĞİTİM ŞART İnşallah...

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Bunların maksatları Türk milletini tahrik edip güya kendilerini haklı çıkarmak istiyorlar.Tabii ki bu arada bu cahillerin istediğini ABD, İSRAİL, VE AB ülkeleri Kürtleri haklı sanacaklar.Hakkımızda dava açmaya çalışacaklar.Bunlar tehlikeli gelişmelerdir.

Devletimiz bu oyunlara gelmemelidir.

TÜRK MİLLETİ, AKILLI UYANIK OLMALI TEYAKKUZDA KALMALIDIR.

cemcemil

Kayıtlı Kullanıcı
kafir bir işe destek veriyorsa o işte kendi çıkarı vardır müslümanlar içinde bir bit yeniği vardır

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
Kim bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı bir faaliyette bulunursa ona en ağır cezaların verilmesi lazım taviz verdikçe daha da çok şımarıyorlar. Bölücülere verilecek cezalar çok sert olmalı ama bu cezaları verirken bütün kürt halkına değil sadece pkk yandaşı olanlar, hangi ırktan olursa olsun ülkemizi bölmek isteyenler gerekirse kelleleri alınmalı seve seve almak isterim o hainlerin kellesini. ve bunları yaparken hızlı bir eğitim programı yapılmalı milli şuur aşılanmalı çünkü maalesef pkk yandaşı olan kandırılan bir çok insan var onları kaybetmektense kazanmaya çalışmalıyız

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt