Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Peygamberine OY VER! (1 Kullanıcı)

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
DUY ve DUYUR!!!

Bestofmen.org - Vote for the Best Man Adresine tıklayın.
En iyi 10 adam arasında gösterilen Muhammed s.a.v. tıklayın.
2010 subat ayında sonuc belli olacak.

Kalbimizde tartışılmaz iyi,Peygamber efendimizdir,lakin oyların da bunu
göstermesi,Efendimizin herkesçe itibar görmesine,araştırılmasına, müslümanların sayısının artmasına sebep olacaktır.En azından,hakkı savunmuş,Peygamber Efendimizin yanında oldugumuzu göstermiş olacağız inşallah...
YA PEYGAMBERİMİZİ BÖYLE SIRALAMALARA KOYANLARA KARŞI ÇIKALIM;İTİRAZ EDELİM,BURADA ŞÖYLE BÖYLE DİYECEĞİMİZE,YA DA OYLARIMIZLA DESTEK VERELİM...
Burda bu iş yanlıştır demenin kimseye FAYDASI YOK!!!

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
hemen oy veriorum selametle..

Selçuk_lu

Kayıtlı Kullanıcı
Abraham Lincoln

Albert Einstein

BuddhaJesus

ChristKarl Marx

Mahatma Gandhi

Martin Luther

Muhammad

Saint Paul

William Shakespeare

Kardeşim bu anketi hangi mantıkla buraya taşıdın?

Bir Peygamber ile (hemde alemlere rahmet olarak gönderilen bir peygamber)

O'na ümmet dahi olamamış bu insanları aynı katagoride görmek doğrumudur..

Hem ''Yaratılmışların en hayırlısı'' diyeceksiniz, hemde ''din afyondur'' diyen bir kafirle O'nu aynı kefeye koyacaksınız..

Peygamber efendimize binlerce Salât ve selam olsun...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı

Herkesin iyisi aynı kişi olsaydı herkes müslüman olurdu,amacımız iyiyi öğretmek, tebliğ etmek, islamiyeti tanıtmaktır.
Kalbimizde tartışılmaz iyi,Peygamber efendimizdir,lakin belki oyların da bunu göstermesi,Efendimizin herkesçe itibar görmesine,araştırılmasına, müslümanların sayısının artmasına sebep olacaktır.
İyinizi seçin gerisini düşünmeyin.Vermeyecekseniz de siz bilirsiniz...
Peki şimdi siz söyleyin bana,Sizin gibi düşünen birisi ne kazanır? Düşündünüz mü?

Kardeşim bu anketi hangi mantıkla buraya taşıdın?

Bir Peygamber ile (hemde alemlere rahmet olarak gönderilen bir peygamber)

O'na ümmet dahi olamamış bu insanları aynı katagoride görmek doğrumudur..

Hem ''Yaratılmışların en hayırlısı'' diyeceksiniz, hemde ''din afyondur'' diyen bir kafirle O'nu aynı kefeye koyacaksınız..

Peygamber efendimize binlerce Salât ve selam olsun...

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
site yabancı bir site ne amaçla o isimlerin arasına peygamber efendimizin ismi konuldu bilemem ama madem böyle bir anket yapılmış neden oy kullanmayalım diye düşünüyorum tabiki bizim için en iyisi belli bende oy verdim en iyisini onlarda görsün isterim....

Selçuk_lu

Kayıtlı Kullanıcı

Herkesin iyisi aynı kişi olsaydı herkes müslüman olurdu,amacımız iyiyi öğretmek, tebliğ etmek, islamiyeti tanıtmaktır.
Kalbimizde tartışılmaz iyi,Peygamber efendimizdir,lakin belki oyların da bunu göstermesi,Efendimizin herkesçe itibar görmesine,araştırılmasına, müslümanların sayısının artmasına sebep olacaktır.
Peki şimdi siz söyleyin bana,Sizin gibi düşünen birisi ne kazanır? Düşündünüz mü?

Kardeşim, ben sizin niyetinizin halis olduğundan şüphe etmiyorum..Ama,
Şunlarıda gözardı etmeyin..

1-Siz o insanlarla peygamberimizi (s.a.v.) aynı safa sokamazsınız..Bu anketin amacı budur

2-Kur'an-ı Kerim Peygamberimizi ''Numune-i imtisal'' olarak takdim etmişken, başka arayışlara girmek niye?

3-Bir peygamberin diğer insanlara olan üstünlüğü, asla bir istatistik meselesi değildir !

4-Diyelimki bu ankette Karl Marx birinci oldu..Şimdi en iyi adam Marx mı diyeceğiz?

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
site yabancı bir site ne amaçla o isimlerin arasına peygamber efendimizin ismi konuldu bilemem ama madem böyle bir anket yapılmış neden oy kullanmayalım diye düşünüyorum tabiki bizim için en iyisi belli bende oy verdim en iyisini onlarda görsün isterim....

Rabbimiz oyunuzu hayırla tesirli kılsın,
Allah c.c. razı olsun...

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Efendimizin(s.a.v.) ismi bu kafirlerin içinde olması bunlarla kıyaslanması bile hakarettir.

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. değerli kardeşim benim kanaatime göre peygamberimizi böyle anlamsız işlere karıştırmamak gerekiyor. Rabbim Onu alemlere rahmet olarak gönderdi oyüzden ne eşdeğer kimse olabilir ne de anket konusu olabilir. O ankette 1. olmaz sa (haşa) değerli değil mi? sürçi lisan ettiysem affola.
selam ve dua ile......

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
s.a. değerli kardeşim benim kanaatime göre peygamberimizi böyle anlamsız işlere karıştırmamak gerekiyor. Rabbim Onu alemlere rahmet olarak gönderdi oyüzden ne eşdeğer kimse olabilir ne de anket konusu olabilir. O ankette 1. olmaz sa (haşa) değerli değil mi? sürçi lisan ettiysem affola.
selam ve dua ile......

a.s kardeşim güzel söylediniz.Alemlerin Rabbi onun değerini söylemiş.Beşerin oylarımı onun değerini belirleyecek böyle saçma sapan konular anketler vs müslümanların uğraşması bile acayip ve utanç verici.

suskuun025

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar tamam müslüman insan böyle seylerle ugrasmaz ama düşünün bir arayış içinde olan bi insnı belki nu ankette Efendimiz secilirse belki dikkatini cekecek be arastırıp çok güzel sonuçlar çıkacak lütfen birde bu kapıdan bakın

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar tamam müslüman insan böyle seylerle ugrasmaz ama düşünün bir arayış içinde olan bi insnı belki nu ankette Efendimiz secilirse belki dikkatini cekecek be arastırıp çok güzel sonuçlar çıkacak lütfen birde bu kapıdan bakın

evet bide bu açıdan bakmak lazım :a35:

Enes_Bilal

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim, ben sizin niyetinizin halis olduğundan şüphe etmiyorum..Ama,
Şunlarıda gözardı etmeyin..

1-Siz o insanlarla peygamberimizi (s.a.v.) aynı safa sokamazsınız..Bu anketin amacı budur

2-Kur'an-ı Kerim Peygamberimizi ''Numune-i imtisal'' olarak takdim etmişken, başka arayışlara girmek niye?

3-Bir peygamberin diğer insanlara olan üstünlüğü, asla bir istatistik meselesi değildir !

4-Diyelimki bu ankette Karl Marx birinci oldu..Şimdi en iyi adam Marx mı diyeceğiz?

ALLAH cc. razı olsun kardeşim ilk yazınızı ve bu ikinci yazınızı taktir ettim.. Düşüncelerinize katılıyor ve destekliyorum... Zaten en iyi nin kim olduğu belli neden böyle bir şeye kalkışılmış değilmi...Amaç farklı!!! ve bu gibi içinde oyun olan bir anketin buraya taşınmasıda ayrıyetten üzüntü verici.. boş iş olarak düşünmekteyim..Yüce Rabbim Bizleri doğru yoldan ayırmasın inşaALLAH..
selam ve dua ile...

Enes_Bilal

Kayıtlı Kullanıcı

SelamunAleykum...
Düşüncelerinize katılmıyorum kardeşim hakkınızı helal edin..Şöyle bi düşünürseniz zaten Efendimiz (s.a.v)' in büyüklüğünü,birinciliğini, iyilikde en üstün olduğunu, Bizleri yaradan Yüce Rabbimiz ayet-i kerimeleri ile bizlere bildirmiştir..Eğer arayış içerisindeki bir kişi islamiyeti araştırdığı zaman zaten bu ayet-i Kerimeler ile karşılaşacaktır değilmi..Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım!!! diyen Rabbimiz onu bu şekilde övmüşken biz nasıl olurda bi anketin peşine düşeriz...Üzüntü verici.. Selam ve Dua ile kalın inşaALLAH

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.sorularlaislamiyet.com

Oy verirken ne düşündüğüm söylememiştim ama benim aklımdan geçenlerin aynısının sizin tarafınızdan yazıldığını görünce şaşırdım. :a02:

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Selçuklu ve Enes bilal arkadaşlarımıza aynen bende katılıyorum

Bu anketin tek gayesi var O'da şu

Peygamber -s.a.-efendimizi sıradan insanların arasına koyup itibar kaybettirmek.

Hiç düşündünüzmü neden isa -a.s.- değilde Hz Muhammed -s.a-

Peygamberimize hürmeten, bu konunun kapatılması iyi olur fikrindeyim

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Oy verdim lakin böyle yüce bir kişiliğin o adamlarla oylanması can sıkıcı.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt