Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Peygamberimizin Hayatı Lazım!!!... (1 Kullanıcı)

**küçük melek**

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bana okulların açıldığı pazartesiye kadar peygamber efendimizin(s.a.v)hayatı tam olarak lazım yani kaç yılında doğdu gibi değil örnek hayatı davranışları lazım.lütfen yardımcı olun...Allah razı olsun:)...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Ablam kompozisyon gibimi? kaç sayfa olacak bide kişiliği hakkındamı?yaptıkları hakkındamı?karışıkmı,tam olarak belirt belki bir faydamız dokunur.

**küçük melek**

Kayıtlı Kullanıcı
yani tarih olarak değil ,konu olarak anlatacağım için bütün özellikleri bir arada lazım...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Efendimizin hayatı (s.a.v) anlat anlat bitmezki,ben en son okuduğumda sanırım 1300 sayfa 2 cilt idi,3 günde okumuşdum,sana bir özet yapmaya çalışırım istersen ,ama senin araştırman inan onun çok hoşuna giderdi ve bundan da kesin haberi olurdu :) ne diyorsun benmi yazam senmi araştıracaksın ?

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
En doğru kararı verdin , Efendimiz (s.a.v) bir hadislerinde buyururki, << Bana Salat ve selam gönderenin selamı anında bana gelir,>> Melekler uçuruyor bizden Efendimize haberleri :) hadi sana kolay gelsin.Allah Teala sana kolaylık versin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt