Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Peygamber'imizi ne kadar seviyoruz?? (1 Kullanıcı)

Hanse

Kayıtlı Kullanıcı
"Kişi sevdiğiyle beraberdir"buyruluyor.Tabiki bu sevgiyi sevenle sevilen arasında paylaşılan beraberlikler olarak anlayıp yaşamak icap eder.kişi sevdiğiyle söz ve özünde beraberdir,davranışta beraberdir,duygu ve düşünce de beraberdir yaşayışta beraberdir.yani sevgide böyle beraberlikler olmasave seven sevdiğine aykırı yol tuttursa o zaman sevdiğiyle beraber olamaz,çünkü sevmiyor demektir.işte buna göre birleşik kaplar,biz peygamber efendimizi(sav)
ne kadar seviyoruz?Sünnet-i Seniyye"sine ne kadar sarılıyoruz?Evlatlarımıza çevremize Peygamber Efendimiz i anlata biliyoruz???
ellerimizi vicdanımıza koyup düşünelim
selam ve dua ile Allah a emanet olun B)B)

sert

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Peygamber'imizi ne kadar seviyoruz??

Peygamber Efendimizi(S.A.V) sevmek mümkün olduğunca O'nun sünnetlerini öğrenip uygulamaya çalışmak ve O'na ve ehli beytine bol bol selam etmekle olur sanırım.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)SELAMUN ALEYKÜM CANIM KARDEŞİM.ALLAH(CC) RAZI OLSUN..ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM SAĞOLASIN...EVET KİŞİ SEVDİĞİ İLE BERABERDİR..B)B)RABBİME EMANETSİN CANIM KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLEB)B).

Hanse

Kayıtlı Kullanıcı
RE: s.a

RE: s.a

Allah hepimizden razı olur inş kardeşim saolasın senin vesilenle bu güzel siteye faydam olsun dedim
umarım beğenmişinizdir Allah a emanet ol selaam ve dua ileB)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

Hanse yazdı:
Allah hepimizden razı olur inş kardeşim saolasın senin vesilenle bu güzel siteye faydam olsun dedim
umarım beğenmişinizdir Allah a emanet ol selaam ve dua ileB)
CANIM KARDEŞİM BENİM.KARANFİLERİNİ BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN ASIL BEN TEŞEŞKKÜR EDERİM..ÇOK SĞAOLASIN.RABBİME EMANETSİN..DUA İLE CANIM KARDEŞİM..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt