Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

peygamberimiz bunu dedi mi? (1 Kullanıcı)

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bir arkadaşımla sohbet ederken arakadaşımpeygamber efndimizn dediği rivayet edilen bir söz söyledi
''öle bir zaman geleçek ki 1 vakit namaz kılanla 5vakit namaz kılan bir olcak'' peygamberimizn böle bir sözü varmı ve varsa bu sözleneyikasetmiştir bilenler açıklarsasevinirm allah'a emanet olun.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam kardeşim...

Ve Aleykumselam kardeşim...

s.a bir arkadaşımla sohbet ederken arakadaşımpeygamber efndimizn dediği rivayet edilen bir söz söyledi
''öle bir zaman geleçek ki 1 vakit namaz kılanla 5vakit namaz kılan bir olcak'' peygamberimizn böle bir sözü varmı ve varsa bu sözleneyikasetmiştir bilenler açıklarsasevinirm allah'a emanet olun.

Biz söz;
Ne zaman,
Nerede,
Kime,
Ne amaçla....
söylenmiş?
Bunların ve rivayet edenlerin bilinmesi lazım...

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bende bilmiyorum bunu dien arakadaşıma bunu soracagım ve sana açıklıycagım dedim hiç 1vakit namaz kılanla beş vakit namazkılan birolurmu diye düşündüm sonradaşu şekilde düşündümbaştan savma5 vakit namz kılanla canı gönülden 1 vakit namaz kılan birolcak diyemi demiş resulüm bunu bilmediğim için soruyorum.

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bende bilmiyorum bunu dien arakadaşıma bunu soracagım ve sana açıklıycagım dedim hiç 1vakit namaz kılanla beş vakit namazkılan birolurmu diye düşündüm sonradaşu şekilde düşündümbaştan savma5 vakit namz kılanla canı gönülden 1 vakit namaz kılan birolcak diyemi demiş resulüm bunu bilmediğim için soruyorum.

??????????????????????????????????????????????????

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
aklıma çok takıyor peygamberimiz bunu söledimi?

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

aklıma çok takıyor peygamberimiz bunu söledimi?

Mutlaka yanlış bir aktarma vardır diye düşünüyorum...
Gece-gündüz namaz kılan bir Peygamber SAV. böyle söylemez...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt