Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

peygamber efendimizin kabir resimlerini koyar mısınız (1 Kullanıcı)

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben küçük çapta araştırma yaptım ama pek de güvenilir kaynak bulamadım.forumumuzda var mı biliyorum.ama peygamber efendimizin kabri ile ilgili bilgi ve resim istiyorum.mümkünse forumumuza koyar mısınız.şimdiden teşekkürler arkadaşlar.selamet ile.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
tamam kardeş hemen araştıroyorum

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim.kabrinin yakın çekimi varmıydı acaba.yoksa da çok saol kardeşim.allah razı olsun.selamet ile kal

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
150.jpg

kardeşim bunu buldum ama araştıracam

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
S.A KARDEŞİM ARTIK Bİ DUACI OLURSUN.ŞÖYLE ANLAMA SIRF DUA ALSIN DİYE YAPTI DİYE ANLAMA TAMAM KARDEŞİM

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
:)Allah razı olsun kardeşim.aldın duamı.Allah ne muradın varsa versin.kaydedeceğim resimleri.çok saol.hep merak ediyordum.kabeyi her zaman görebiliyoruz ama peygamber efendimizin kabrini pek göremiyoruz.ben araştırdım.esas kabrinin yakından çekilmiş resmini gördüm ama hemen kapandı.hiç görmemiştim.çok yakın çekim yapılmıştı.Ama ALLAH A ŞÜKÜR senin sayende gördüm bu güzel resimleri.zahmet verdim sana.Allah a emanet ol kardeşim

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
:)Allah razı olsun kardeşim.aldın duamı.Allah ne muradın varsa versin.kaydedeceğim resimleri.çok saol.hep merak ediyordum.kabeyi her zaman görebiliyoruz ama peygamber efendimizin kabrini pek göremiyoruz.ben araştırdım.esas kabrinin yakından çekilmiş resmini gördüm ama hemen kapandı.hiç görmemiştim.çok yakın çekim yapılmıştı.Ama ALLAH A ŞÜKÜR senin sayende gördüm bu güzel resimleri.zahmet verdim sana.Allah a emanet ol kardeşim
yok kardeşim ne zahmeti görevimdir din kardeşime yardım etmek a,dua için allah razı olsun

kayrahan

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. kardeslerim. Allah razi olsun sizden.
Allaha emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt