Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

PEYGAMBER EFENDİMİZ'E S.A.V SELAM.. (1 Kullanıcı)

Mehmet

Kayıtlı Kullanıcı
PEYGAMBER efendimiz'e selam
PEYGAMBER efendimiz'e selam vermek büyük sevaplardan birisi bu anlatacağım hıkayeyi iyi okuyun ve sizde devamlı okuyun şahsen ben her zaman okuyorum...!
ABDÜLKADİR GEYLANİ hazretleri o kadar çok PEYGAMBER EFENDİMİZE selam gönderiyormuşki kimsenin aklına sığmazmış ama hep kendine sorarmış ben o kadar selam gönderıyorumda hiç mi selam göndermez hiç mi selamımı almaz diye kendi kendine konuşurmuş
KABE de bir kişi parasal yönden sınkıntı çeken bir musluman kardeşimiz varmış ve devamlı dua edermiş YARABBİM sen bana yardım et PEYGAMBER EFENDİMİZİN hürmetine sen bana yardım et diye devamlı dua edermiş ve bır gün bu adam gece uyuken ruya görür rüyasında PEYGAMBER EFENDİMİZ seslenir kabenin arkasına git orda çadır kuran biri var adı ABDÜLKADİR GEYLANİ hazretleri var ona git benim selamımı söyle o sana yardım eder demiş ve sabah oluyor adam yataktan kalktığı gibi soluğu kabenin arkasında alıyor içeri giriyor ve derdini anlatıyor ben böyle derdim var dua ettim ve yattım ruyamda PAYGAMBER EFENDİMİZ SESLENDİ kabenin arkasına git senin olduğunu söyledi sen bana yardım edebilirmişsin ABDÜLKADİR GEYLANİ hazretleri çok şaşırır sen ne dedin der PEYGAMBER EFENDİMİZİN selamı var der bir daha tekrar et der ve yine söyler PEYGAMBER EFENDiMİZİN selamı var bu kelimeyi bin defa tekrar ettırir ve her söylediğin selama karşılık bin altın der
NOT: YAPILAN HER DUA KABUL OLMAZ DİYE KENDİNİZCE İSYANKARLIĞA GİRMEYİN BU DÜNYADA KARŞILIĞI VERİLMEYEN HER DUA UNUTMAYİNKİ CENNET KAPISINDAN İÇERİ GİRİLDİĞİNDE SİZİN İÇİN YAPILAN BİR SARAY GÖRÜRSÜNÜZ VE MERTEBENİZ ARTAR

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
RE: PEYGAMBER EFENDİMİZ'E S.A.V SELAM..

ellerine sağlık abiciğim Peygamber Efendimz(s.a.v) 'e verilen selamın bu kadar değerli olduğunu bilmiyordum.Daha bilmediğimiz çok şey var umarım.Teşekkür ederim paylaştığın için.B)

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ALLAH RAZI OLSUN.PEYGAMBER EFENDİMİZ'İN SELAMINI ALMAYI ÜMİT ETMEK ÇOK GÜZEL,GERÇEKLEŞTİĞİNDE NASIL OLUR İNSAN?TARİF EDİLEMEYECEK Bİ DURUM OLUR.
SONSUZ SALAT VE SELAM İKİ CİHAN GÜNEŞİ PEYGAMBER EFENDİMİZ'E.(SAV)
ALLAH'A EMANET OLUN.

hazan_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleyna aleykum selam Kardeşim ya Allah(c.c.) senden razı olsun bizimle paylaştıgın için Rabbim peyganber efendimizin şefaatını bizlere nasip eylesin...
selam..ve dua..ile....

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

Salat ve selam olsun .YÜCE RABBİM sizden razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt