Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Pepsinin anlamını biliyormusunuz (1 Kullanıcı)

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
Pepsinin anlamını biliyormusunuz

--------------------------------------------------------------------------------

P(pay)
E(every)
P(pennyfor)
S(strong)
I(Israil)

Anlami: HER KURUŞUNU GÜÇLÜ İSRAİL İÇİN ÖDE!

içilen her damla cola, pepsi vs. bilinizki filistinlilerin kanıdır..... KAN İÇMEK VE ÖZELİKLE İÇİLEN KAN KARDEŞİNİN KANIYSA!.. NASIL BİR DUYGU BU???...
O 'NA YAKLAŞIR

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim. Bunu daha evvel net ortamında defalarca görmüş ve hepsine aynısını söylemiştim. Ellebette ki israil'i asla onaylamıyor ve esefle kınıyorum ancak pepsi'nin anlamı için müğbalağa olduğunu düşünüyorum.

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Bu hayırlı günde duaları kabul edilenlerden eylesin inşallah. Hakkını helal et. Selametle..

ufuk1335

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaslar bu pepsı yada coca cola yada colaturka yada gazozlar meyvalılar farketmıo tutıbak ıclerınde etıl alkol vardır dıye bır acıklama yapmıs ne kadar dogru bılmıyorum bu neden le cemaat ıcmıyor genelde

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah hakkım varsa helal olsun bu konuyu ben daha yeni duydum paylaşmak istedim ben sadece koko kolayı biliyodum yani içceklerden aeo

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
ben senelerdir gazlı içeçek içmiyorum hele kolayı hiç bişeyde şüphe varsa yapmamak en iyisidir diye düşünüyorum emeğine sağlık kardeşim...

pisiko_212

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli din kardeşlerim.

Lütfen her okudunuz şeye inanmayın.Kola markalarını nedense kötülemek için elinden geleni yapıyorlar.

Neymiş efendim Coca Cola tersten okunursa Mekke yok Muhammed yok yazıyormuş.Birisi de çıkıp yahu bu harfler arapçada var mı diye bakmıyor.Gerçekten de dünyaya rezil olmaktayız bu gibi yalanlar yüzünden.

Yok eğer Cola Turka'yı aldırmaya hevesli bi topluluk varsa,lütfen bu gibi iftiralar uydurmasınlar.

Pepsi'nin anlamı pepsin adı verilen bi sindirim sistemi enziminden alınmıştır.

Ve de malesef azıcık bi araştıma yaptığınızda daha önce atılmış olan iftira da ise

(P)ay
(E)
(P)enny
(S)ave
(I)srael

İsrail için bir penny miş anlamı.İftira atan şahıs da düşünememiş malesef E bir anlamına gelmez diye.

Bunların hangisi doğru madem;)

Ayrıca kolanın içinde etil alkol varmışmış.Yediğiniz sebzeler de ve meyvelerde de etil alkol vardır.İnanmayan araştırsın.Onları da yemeyin o zaman.Ayrıca ben o kadar çok kola içtiğim halde nedense bi kafayı bulamadım:)

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşimm
emegine saglıkk

semra_06

Kayıtlı Kullanıcı
aa yeni öğrendim.Sağol paylaşım için

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Değerli din kardeşlerim.

Lütfen her okudunuz şeye inanmayın.Kola markalarını nedense kötülemek için elinden geleni yapıyorlar.

Neymiş efendim Coca Cola tersten okunursa Mekke yok Muhammed yok yazıyormuş.Birisi de çıkıp yahu bu harfler arapçada var mı diye bakmıyor.Gerçekten de dünyaya rezil olmaktayız bu gibi yalanlar yüzünden.

Yok eğer Cola Turka'yı aldırmaya hevesli bi topluluk varsa,lütfen bu gibi iftiralar uydurmasınlar.

Pepsi'nin anlamı pepsin adı verilen bi sindirim sistemi enziminden alınmıştır.

Ve de malesef azıcık bi araştıma yaptığınızda daha önce atılmış olan iftira da ise

(P)ay
(E)
(P)enny
(S)ave
(I)srael

İsrail için bir penny miş anlamı.İftira atan şahıs da düşünememiş malesef E bir anlamına gelmez diye.

Bunların hangisi doğru madem;)

Ayrıca kolanın içinde etil alkol varmışmış.Yediğiniz sebzeler de ve meyvelerde de etil alkol vardır.İnanmayan araştırsın.Onları da yemeyin o zaman.Ayrıca ben o kadar çok kola içtiğim halde nedense bi kafayı bulamadım:)

Neden bu kadar tepki gösterip.Şiddetli bir şekidle pepli ve kakacolayı savunuyorsun.Anlamı öyle şeyler olmaya bilir.Bunlar yahudi ve hristiyan şirketlerinin ürünleri değil mi öyle..Bunlar devletlerine vergi ödemiyorlar mı ödüyorlar..O vergilerle amerika ve israil müslümanları öldürmüyor mu öldürüyor..Daha ne konuşuyorsun sen.

pisiko_212

Kayıtlı Kullanıcı
Neden bu kadar tepki gösterip.Şiddetli bir şekidle pepli ve kakacolayı savunuyorsun.Anlamı öyle şeyler olmaya bilir.Bunlar yahudi ve hristiyan şirketlerinin ürünleri değil mi öyle..Bunlar devletlerine vergi ödemiyorlar mı ödüyorlar..O vergilerle amerika ve israil müslümanları öldürmüyor mu öldürüyor..Daha ne konuşuyorsun sen.
Bu şekilde söylemeniz daha doğru değil mi?
Allah yalanı,iftirayı yasaklamış değil mi?

Neden o zaman bir müslüman olarak iftiradan vazgeçmiyoruz.Kalkıp da hayal gücümüzü zorluyoruz nasıl kötülesek diye.

Bize iftira atılınca hemen başlıyoruz vay Allah'tan korkmazlar diye.Ama nedense bizde pek geri kalmıyoruz bu çirkin şeylerde.

Madem biz müslümansak,ikide bir biz Allah'tan korkmayanlardan farklı olmalıyız diyorsak bi zahmet sözde değil özde yapalım bu işi.

Ve de yazdığım yorumu iyice okursanız coca cola ya da pepsi yi hiç de savunmamıştım.Ha gene de öyle bi anlam çıkıyorsa özür dilerim.

Geçenlerde iftirasız bi şekilde İsrail malları boykot edildi.Hepimiz mümkün mertebe İsrail mallarını almamak için özen gösteriyoruz.

Ve de şu an pepsi ya da coca colayı şiddetle savunuyorsun dediğin ben bu boykota sesimi çıkarmamış,artı sonuna kadarda desteklemiştim hala da destekliyorum;)

idrisyıldırım

Kayıtlı Kullanıcı
Vergilerimizin desteğiyle yapılan tüm zulümlerden ötürü mazlumlardan Özür Diliyorum. Bu Zulüm ortaklığından Nasıl kurtuluruz Ey Allahım yol göster

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt