Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

PEKİ YAAA KADINLAR NE İSTER...? (1 Kullanıcı)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
BENCE KADINLAR ÇOK ŞEY İSTEMİYOR...SADECE MUTLULUK İSTER. SİZCE.

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı
RE: PEKİ YAAA KADINLAR NE İSTER...?

GÜZELBİ SORU MEFTUN KARDEŞİM SALİH BİR EŞ BENİ YARADANA DAHA ÇOK YAKINLAŞTIRACAK ALLAH KORKUSNU VE SEVGİSİNİ YAŞAN SALİH BİR EŞ HAMDOLSUN RABBİME.BAYANLAR BUNDAN FAZLASINI İSTEMEZ SALİH BİR KADIN

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
BENCE BİZİMDE ERKKELRDEN GİRİ KALIR YANIMIZ YOK ÇOK ŞEY İSTİYORUZ.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

güvenilcek bi eş sadece bu kadar

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:
meftun61 yazdı:

FATMA KARDEŞ HAKLI,KADINLARIN YANİ BİZİM İSTEKLER BİTMEZ.AMA KOLAY DA KANARIZ,BİR GÜL E,BİR GÜZEL SÖZ E.RABBİM SİTEMİZ GENÇKIZLARINA SALİH EŞLER NASİP ETSİN.B)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
meftun61 yazdı:

FATMA KARDEŞ HAKLI,KADINLARIN YANİ BİZİM İSTEKLER BİTMEZ.AMA KOLAY DA KANARIZ,BİR GÜL E,BİR GÜZEL SÖZ E.RABBİM SİTEMİZ GENÇKIZLARINA SALİH EŞLER NASİP ETSİN.B)
YANİ DEGİLMİ.KİM DEMİŞ EVİN DİREGİ ERKEK TİR .ONU DİYEN DİREK GÖRMEMİŞ.EVİN DİREGİ KADINDIR.EGER BİR ERKEK EVİN DİREGİ BENİM DİYORSA BENCE KADIN KADINLIGINI YAPMIYORDUR Kİ ERKEK ÖYLE SÖYLÜYOR.AMA KADINLAR ÇOK ŞEY İSTER.KİM NE DERSE DESİN ERKEKLER BOŞUNA DEMİYOR HER HALDE KADINLARI ANLAMAK İMKANSIZ DİYE....

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:

sanki bizim isteklerimiz daha cok.
derizki su olsun baska bisey istemem, o olduktan sonra bide su bide bu v.s. v.s.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

BENCE ÇOK ŞEY İSTERİZ.. B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Kadınlar eşlerinden sevgi bekler anlayış bekler akşam eve gelirken kahveye oğramadan eve gelmeyi bekler İşindeki sorunlarnı eve taşımamayı bekler :D:D:D eve gelince HAYATIM bugün çocullar seni üzdümü çok yorulmuşundur ev işlerinden hadi çoçukları bırakıp başbaşa yemeye çıkalım demesini bekler BİRAZ HAYAL ÜRÜNÜ OLDU AMA OLSUN BAKARSIN HAYALLER GERÇEKTE OLUR TABİ İŞİN ESPRİSİ karşılıklı sevgi saygı anlayış B)B)B)

BRC

Kayıtlı Kullanıcı

KADINLAR NE İSTER? SORUSUNUN CEVABI HENÜZ BULUNABİLMİŞ DEĞİL... ORTALAMA HER KADIN ŞUNU İSTER DİYEBİLECEĞİMİZ BİR KAÇ ŞEY VAR (SEVGİ, SAYGI, HUZUR VB.) ONUN DIŞINDA NE DESEK EKSİK KALIR.. ;)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
Kadınlar eşlerinden sevgi bekler anlayış bekler akşam eve gelirken kahveye oğramadan eve gelmeyi bekler İşindeki sorunlarnı eve taşımamayı bekler :D:D:D eve gelince HAYATIM bugün çocullar seni üzdümü çok yorulmuşundur ev işlerinden hadi çoçukları bırakıp başbaşa yemeye çıkalım demesini bekler BİRAZ HAYAL ÜRÜNÜ OLDU AMA OLSUN BAKARSIN HAYALLER GERÇEKTE OLUR TABİ İŞİN ESPRİSİ karşılıklı sevgi saygı anlayış B)B)B)
BİDE KADINLAR BUNU YAPACAK ERKEK İSTER.ABLA SAGOLYA ÇOK GÜLDÜM HA SÜPERSİN MAŞALLAH...

denizbektas911

Kayıtlı Kullanıcı

meftun kardeşim ben şuan çalışıyorum ve bekarım fakat Rabbimin bildiğini kimseden saklamaya gerek yok hepimiz için sünnet olan Evlilik düzgün bir yuva yani iyi hayırlı bir eş ve çocuk istiyorum Rabbimden, hernakadar hala bulamamış olsamda :) Rabbim hayırlısını hayırlı vaktinde nasip edecek onuda biliyorum hakkımızdan hayırlısı ama kendini bilen bay yada bayan fatketmez sanırım şufani dünyada sağlam bir evlilik dürüst bir eş ister gibi geliyor bana Allah yar ve yardımcımız olsun

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

denizbektas911 yazdı:
meftun kardeşim ben şuan çalışıyorum ve bekarım fakat Rabbimin bildiğini kimseden saklamaya gerek yok hepimiz için sünnet olan Evlilik düzgün bir yuva yani iyi hayırlı bir eş ve çocuk istiyorum Rabbimden, hernakadar hala bulamamış olsamda :) Rabbim hayırlısını hayırlı vaktinde nasip edecek onuda biliyorum hakkımızdan hayırlısı ama kendini bilen bay yada bayan fatketmez sanırım şufani dünyada sağlam bir evlilik dürüst bir eş ister gibi geliyor bana Allah yar ve yardımcımız olsun

AMİN,RABBİM TÜM SİTEMİZ GENÇKIZLARINA VE SANA DA EN HAYIRLI EŞLERİ,EN GÜZEL GEÇİMLERİ VERSİN.ASLINDA İKİ TARAF DA HUZUR İSTER.EEEEE HUZUR DA İSLAMDADIR.HERKES İSLAMİ KURALLARA UYARSA,CENNETTEN BAHÇE OLUR EVLER.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

:koşulsuz itaate proğramlanmış dışarıda aslan içeride kedi isterler.
buluyorlardırda neticede erkekler için kılıbıklar değneği var ama bayanlara hitab eden bir dernek yok.haksızmıyım :D:D:D

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mk5834 yazdı:
:koşulsuz itaate proğramlanmış dışarıda aslan içeride kedi isterler.
buluyorlardırda neticede erkekler için kılıbıklar değneği var ama bayanlara hitab eden bir dernek yok.haksızmıyım :D:D:D
ALLA ALLAH EE BAŞKA..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
Avukat yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
meftun61 yazdı:

YANİ DEGİLMİ.KİM DEMİŞ EVİN DİREGİ ERKEK TİR .ONU DİYEN DİREK GÖRMEMİŞ.EVİN DİREGİ KADINDIR.EGER BİR ERKEK EVİN DİREGİ BENİM DİYORSA BENCE KADIN KADINLIGINI YAPMIYORDUR Kİ ERKEK ÖYLE SÖYLÜYOR.AMA KADINLAR ÇOK ŞEY İSTER.KİM NE DERSE DESİN ERKEKLER BOŞUNA DEMİYOR HER HALDE KADINLARI ANLAMAK İMKANSIZ DİYE....

BEN İMAN VE GÜZEL AHLAKTAN BAŞKA BİŞEY İSTEMEZDİM HERHALDE, AMA BUNU İSTEMEK BİLE BU ZAMANDA ÇOK ŞEY İSTEMEK ANLAMINA GELİYOR.. ÇÜNKÜ BU İKİSİ AYNI ANDA BİRAZ ZOR BULUNUYOR:|

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A. ARKADAŞLAR,
ASLINDA BENİM BURAYA YORUM YAZMAM DOĞRU DEĞİL AMA, MİSİLLEME OLSUN DİYE YAZIORUM.
SİZ BİZİM FORUMA YAZARSANIZ BİZDE BURAYA YAZARIZ.
KADINLAR NE İSTER KISMI BENİ PEK İLGİLENDİRMİYOR ARTIK. ÇÜNKÜ BEN KENDİME GÖRE BİRİNİ BULDUM VE EVLENDİM. BİRBİRİMİZİN NE İSTEDİĞİNİ BİLİYORUZ VE İYİDE ANLAŞIYORUZ.
BENİM İÇİN GERİSİ BOŞ.
(AMA MK5834 GİBİ KILIBIK DEĞİLİMDİR)
K.S.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

mtekik yazdı:
S.A. ARKADAŞLAR,
ASLINDA BENİM BURAYA YORUM YAZMAM DOĞRU DEĞİL AMA, MİSİLLEME OLSUN DİYE YAZIORUM.
KADINLAR NE İSTER KISMI BENİ PEK İLGİLENDİRMİYOR ARTIK. ÇÜNKÜ BEN KENDİME GÖRE BİRİNİ BULDUM VE EVLENDİM. BİRBİRİMİZİN NE İSTEDİĞİNİ BİLİYORUZ VE İYİDE ANLAŞIYORUZ.
BENİM İÇİN GERİSİ BOŞ.
K.S.E.O.

BAK SEN,O FORUMDA BÖYLE KONUŞULMUYOR AMA.AYRICA MK5834 DE KILIBIK DEĞİLDİR.SAVUNMASINI ÜSTLENİYORUM,ÜCRETSİZ OLARAK.EVİNE EŞİNE BAĞLI,VEFALIDIR.BERAATİNİ TALEP EDERİZ.:D

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

Avukat yazdı:
mtekik yazdı:
S.A. ARKADAŞLAR,
BENİM İÇİN GERİSİ BOŞ.
K.S.E.O.

BAK SEN,O FORUMDA BÖYLE KONUŞULMUYOR AMA.AYRICA MK5834 DE KILIBIK DEĞİLDİR.SAVUNMASINI ÜSTLENİYORUM,ÜCRETSİZ OLARAK.EVİNE EŞİNE BAĞLI,VEFALIDIR.BERAATİNİ TALEP EDERİZ.:D

anne kim konuşuyor benim hakkımda.
birde ne diyorlar , hele şu bana laf atılan forumuda söylede ben birde oraya gideyim.
bende seni avukat tayin etmiştim.artık mk5834'ü ve beni birbirimize karşı korursun.
k.s.e.o.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A. ARKADAŞLAR,
BENİM İÇİN GERİSİ BOŞ.
K.S.E.O.
:):):):)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt