Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

PEKİ BEN BİRŞEY SORUCAM... (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugce

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaşlar cennet dilinin arapça olduğu söylenmiş. ben birşeyi merak ediyorum bilginiz varsa yada bilen insanlardan doğru bilgiyi öğrenip cevaplarsanız çok sevinirim. ÖLDÜĞÜMÜZ ZAMAN BİZE BİR TAKIM SORULAR SORULACAK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK RABBİN KİM ,KABE NERESİ BU SORULAR JAPONLARA,FRANSIZLARA,YANİ KISACA BÜTÜN FARKLI DİLLERDE KONUŞAN İNSANLARA FARKLI DİLLERDE Mİ SORULACAK_????

eyhayat

Kayıtlı Kullanıcı
RE: PEKİ BEN BİRŞEY SORUCAM...

ALLAH tarafından herkes arapça konuşacak die biliyorum

eyhayat

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH tarafından herkes arapça konuşacak die biliyorum

tugce

Kayıtlı Kullanıcı

nerden biliyorsun ? yani islami bir kaynaktan mı okudunuz ?

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı

Ben bir hocamızın sohbetinde (...Allah bütün dilleri biliir...) dediğini hatırlıyorum. Yalnız bu, sanırım dua edenler içindi, yani ister Türkçe,ister Çeçence dua edin yada namaz kılın, Allah'a ulaşacak olan manevî halimiz olacağından kabul olunur, hemde bütün dilleri bilir.

HERKESİ UYUYUP UYANDIRAN ALLAH, DİLERSE HERKESE ARAPÇA KONUŞTURUR. Fazla üzerinde durmamak gerek.

EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Selamünaleyküm;

Konu neticemizle önemli bir konudur ancak yorumlar duyulanlar kesinlik niteliği taşımamaktadır. Bu da çelişkiye düşmeye meyilli olmaktadır. Lütfen Rica ediyorum sağlam kaynak lı değerli bulduğunuz şahıs yorumuna ayrılmamış ilmihal ve Alim nazarındaki konularınızı Sorularla İslamiyet (islamiyet.gen.tr) bölümümüze Soru Sorun kısmına yöneltelim sağlıklı bir cevapla aklımızdaki karanlığı aydınlatalım.

Konu Önemli ve de hassas olduğu için bence, sence, onlarcalara Kapatılmıştır, Bilginize selametle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt