Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Peçeli Kişilere 'Böcek' Yakıştırması(anı) (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Bir gün parkta bir arkadaşımı beklerken İzmir'den gelmiş ve Kayseri de yaşamak zorunda kalmış bir bayanla tanıştım.Konu konuyu açtı ve neler yaşadığını anlattı bana.Ben de onu gayet sabırlı bir şekilde dinledim. Biz konuşurken yanımızdan peçeli bir bayan geçti. Ben o kadına baktım ve imrendim. Keşke bende böyle olabilsem diye geçirdim içimden ki yeni tanıştığım bayanın söylediği sözle irkildim.
O bayan bana aynen şöyle dedi ' biz İzmir'de peçeli bayanlara böcek diyoruz'.Ben neye uğradığımı şaşırdım ve içimden bir ses oradan hemen uzaklaşmam gerektiğini söyledi. Ben de o sese uydum ve çantamı aldığımla oradan uzaklaşmam bir oldu.
Yorumu sizlere bırakıyorum.....

Kaan Erdem

Yönetici
nasipsiz,gafletin pençesin de..ALLAH cc hidayete erdirsin..islah eylesin...

selam olsun..tesettürün hakkını hakkı ile verene...selam olsun vazifesini,yaşama gayesini bilip idrak edene ve uygulayana...

sonsuz selam olsun...

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
utan verici bir olay ya ama burada utanmasi gereken kisi ne sensin kardesim nede peceli olan kardesimiz utanmasi gereken kisi yeni tanismis oldugunuz insan nasil olurdu din kardesine böyle bir sey söyleye bilri ya hepsinde ileri kapnmak bizim dinimizin emri iken ve bu peceli kardesimiz bunu tam edepli bir sekilde yaparken nasil olurda böyle bir sey diye bilri o pece kardesimizin allah korkusu o kadr büyükmüski inanci o kadr kuvetli o kadr iyimiski peceli bir sekilde geziyormus bende hep imreniyorum öyle peceli kardeslerimize cok hosuma gidiyorlar ne kadar güzelki ellerini gözlerini haramdan koruya biliyorlar

allaha emanet ol kardesim

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
bilmiyorlar bilseler bu tür düşünceler beslemezler eminim. ALLAH ıslah eylesin ...

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM. MALESEF HERKES AYNI DÜŞÜNCELERİ PAYLAŞAMIYOR.
2 YIL ÖNCE KALABALIK BİR GURUPLA EDİRNEYİ ZİYARETE GİTTİK ARKADAŞLARLA . ÇOĞUNLUK KAPALI BAYANLARIZ... YANIMIZDAN İKİ TANE ORTA YAŞ ÜSTÜ BAYAN GEÇERKEN BİRİ DİĞERİNE ;
- GERİCİLER GELMİŞ .......
BEN DURDUM VE ARKALARINDAN BAKAKALDIM. ACABA YANLIŞMI DUYDUM ?
SONRADA GÜLDÜN .....
NE DİYELİM RABBİM . RABBİM GÖNÜLLERİMİZİ VE KALPLERİMİZİ AÇSIN.
SELAM CE DUA İLE KALIN....

icveat

Kayıtlı Kullanıcı
kişi baktığı pencereden görür aziz kardeşim,
herkes de nasibine göre hisse alır inş...
kalbin ferah olsun inş...
ES-SELAM,VED-DUA İNŞ...​

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

müslüman ayna gibidir, kim bakarsa o aynada kendini görür

bu itibar ile demek ki; o izmirli kadın peçeli bacımıza bakınca kendini görmüş o yüzden böcek demiş bence gayet normal....

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm selam hepinize.Allah razı olsun hepinizden.Allah'a şükürler olsun ki dünyada öyle insanlar da var sizin gibi doğruyu bilenler de var. Allah yolumuzdan ayırmasın inşallah.Sizleri iyiki tanımışım ve iyiki bu siteye üye olmuşum ve iyi ki kendimi ifade edebileceğim beni anlayan insanların olduğu bir yerdeyim.
Allah'a emanet olun.

fatıma meral

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim böyle insanları rabbim hidayete erdirsin .emin ol cahil olduklarından öyle söylüyorlar bilselerdi hakkati öyle söylerler mi?yetiştiği çevre ,egitildikleri aile hep bunlar sebep yanlışa düşmeleri.benim orta okuldayken öğretmenimiz peçeli kardeşlerimize kara fatma demiş ti o kadar sinirlenmiştim ki ...insan neden başkasının kılık kıyafetine bu kadar ağır konuşurki hoş görüşüzlük bu ben kapalı degilim ama onlara büyük bir saygım var.a.e.olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt