Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

PC'nin Uzaktan Hacklenmesini Önlemek... (1 Kullanıcı)

melcomix_72

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaslar Uzaktan bır bılgısayar Kullanıcısının ortalıkda dolasan Programları Kullanarak Bılgısayarınıza Gırıs yapmasını yanı Bilgisayarınızı Hacklemesını engelleyin ! Dns , NetBios , Bios , uzerınden giris yapabılırler ! Ancak engelleyecegımız bır İki seyden sonra Zorlasacaktır !

1. Öncelıkle Bılgısayarım'a Sağ tıklayın ve Yönet'i seçin

2. Sımdı Hizmetler ve Uygulamaları tıklayınız , Karsınıza gelen pencereden Hizmetleri tıklayınız .

3-Ordaki seçeneklerden "telnet" i,"uzaktan erişim bağlantı yöneticisini","uzaktan erişim otomatik bağlantı yöneticisini" ve "uzaktan kayıt yöneticisini" durdur deyip kapatıyoruz artık bilgisayarınız Ip Adresini alsalar dahi giremezler çünkü diğer bilgisayarlarla bağlantı kurmasını engelledik yaptıkları çağrılara olumsuz yanıt alacaklar ve bilgisayarınız güvende olacaktır...

Kaan Erdem

Yönetici
ben bu olayı sapıklık olarak görüyorum..bunu yapanları ALLAH cc islah etsin...

değerli kardeşim..dediğin yerlere baktım..bende ''devre dışı'' ayarındaydı..sanırım problem yok...

selam ve dua ile kalın selametle..

vuslat_gülüm

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum..ya bu sadece hackerlenmemesi icin mi yani baska bırseye zarar vermez demi?bi bilgi verirseniz sevinirim

melcomix_72

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeş bu yöntem pc (bilgisayarınız)güvenlği icindir yani bu yontem yaptığınızda biilgisayar güvenlğiniz %80 daha Güvenli oluyo ama bu yolla tek bilgisayar güvene alınamaaz anti virüs porgramı yukle önerim kesperk spy

Kaan Erdem

Yönetici
değerli kardeşim..dediğin yerlere baktım..bende ''devre dışı'' ayarındaydı..sanırım problem yok...

cevap alabilirmiyim...........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt