Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Paylaşmayı seven parmak kaldırsın!!! (1 Kullanıcı)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim biliyorsunuz ki okullar açılacak...defteri, kalemi, silgisi hatta önlüğü bile olmayan kardeşlerimiz var....okumak için geceleri yorgan altında sessizce allah'a yalvaran yaşlı gözler var bizlerde destek olalım onlara ve onların başarısına katkımız olsun ...yapmanız gereken basit sadece yüreğinizle ve tertemiz kirlenmemiş kalplere küçücük bir yardım..................

haydi paylaşmayı seven parmak kaldırsın yapılacaklar basit.......yok mu çevrenizde okuma aşkıyla yanıp tutuşan çocuklar bir kitap, bir silgi, bir defter, bir önlük onların hayali..................hayalleri gerçekleştirmek bizlerin elinde

[FLASH]http://www.izlesene.com/player2.swf?video=1033011[/FLASH]

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Allah CC. razı olsun kardeşim...
Ne güzel düşünmüşsünüz...

Ne güzel olur inşallah...

gullere-vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
evet gerçekten çocuklar sevinmeli...çevremde öle bi çocuk yok dersem yalan sölemiş olurum...onlara elimden geldiği kadar yardım etmeyi istiyorum...cümlemiz yardım eder inşaallah...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim emeğıne sağlık
cok cok cok güzel olmuş
küçücük bır faydam olabılıyorsa ne mutlu
allaha emanet olun
cok mutlu kalın

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Allah CC. razı olsun kardeşim...
Ne güzel düşünmüşsünüz...

Ne güzel olur inşallah...

evet gerçekten çocuklar sevinmeli...çevremde öle bi çocuk yok dersem yalan sölemiş olurum...onlara elimden geldiği kadar yardım etmeyi istiyorum...cümlemiz yardım eder inşaallah...

selamunaleykum kardeşim emeğıne sağlık
cok cok cok güzel olmuş
küçücük bır faydam olabılıyorsa ne mutlu
allaha emanet olun
cok mutlu kalın

s.a parmak kaldırmakla kalmasın inşallah..

destekleriniz için rabbim razı olsun.....konuyu açmamın nedeni tartıcı küçük bir çocuk oldu...tartayım mı abla dedi hayır deyince önlük alcam abla dedi. kitaplarını almış ama önlüğü kalmıştı içim çok sızladı hakikaten.....ama bir yandan da ailesinin onu çalıştırmak zorunda kalmasıda düşündürdü beni........tekrardan hepinizden rabbim razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt